pitecus Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való? Inkább úgy kérdezném, hogy mit tudott tenni a kocsihoz való szervízkönyvvel az előző tulaj. Mégis eladta valakinek. Én meg szopok miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Inkább úgy kérdezném, hogy mit tudott tenni a kocsihoz való szervízkönyvvel az előző tulaj. Mégis eladta valakinek. Én meg szopok miatta. Mondjuk,az sem volt rendes ember aki megvette.Valszeg nepper lehetett...nekem van egy meriva szerv.könyvem,én meg elfelejtettem odaadni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Mondjuk,az sem volt rendes ember aki megvette.Valszeg nepper lehetett...nekem van egy meriva szerv.könyvem,én meg elfelejtettem odaadni <_< Hát amit nekem mondott a nepper: A tagtól elvette a lízingcég, mert nem fizetett. Ő megvette kicsit sérülten a lízingcégtől Kipofozta Én megvettem a neppertől. A nepper azt mondta, hogy ő sem kapott szervízkönyvet. Amit papíron láttam: Ki a tulaj... Mikor adta vissza a lízingcégnek... Mikor vette a lízingcégtől... A tulajt megkerestem telefonon, de elhajtott, hogy hagyjam békén. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hát amit nekem mondott a nepper: A tagtól elvette a lízingcég, mert nem fizetett. Ő megvette kicsit sérülten a lízingcégtől Kipofozta Én megvettem a neppertől. A nepper azt mondta, hogy ő sem kapott szervízkönyvet. Amit papíron láttam: Ki a tulaj... Mikor adta vissza a lízingcégnek... Mikor vette a lízingcégtől... A tulajt megkerestem telefonon, de elhajtott, hogy hagyjam békén. Ennyi. Legalább olcsó volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Legalább olcsó volt? <_< Nem, nem volt olcsó. :angry: 1.450 volt 2009.ben. Pont 4 éves volt akkor. Aztán egy Twinport betegség miatt 130 volt a HF csere. De nagyon bejött, mert alig eszik valamit az autó. MOst kaptam az infót, hogy a szervízben adnak másolatot. Tud valaki erről valamit? Szívesebben járom a legál utat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem, nem volt olcsó. <_< 1.450 volt 2009.ben. Pont 4 éves volt akkor. Aztán egy Twinport betegség miatt 130 volt a HF csere. De nagyon bejött, mert alig eszik valamit az autó. MOst kaptam az infót, hogy a szervízben adnak másolatot. Tud valaki erről valamit? Szívesebben járom a legál utat. én adtam ilyen "másolatot" (csak ismerősnek)amikor még ott dolgoztam a kereskedésben. javításokat nyomtattam ki, árak név nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Isten éltesse őket,de nem hoztak meleget!!! <_< ne is hozzanak :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ne is hozzanak <_< :angry: Nem a homárokra gondoltam,vazze.....ahhh 1.75-s agancsos elég lesz két napra??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem a homárokra gondoltam,vazze.....ahhh 1.75-s agancsos elég lesz két napra??? <_< fejenként ?? :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 fejenként ?? <_< :angry: akár úgy is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 akár úgy is... <_< beb@szna :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 jaj de csinos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 jaj de csinos <_< te perverz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 jaj de csinos :angry: Pedig mennyire bíztam benne,hogy most az egyszer csaj lesz a link alatt vagy legalább egy szép autó,és tessék most meg szekrény! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Lefestettem:) Átcseréltem: Megvettem: Mára ennyi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Rendőr Chevrolet (itt épp opel, film elején még nem az volt) Astrát pusztítanak filmforgatáson :S Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sándor,József,Benedek.Zsákban hozzák a meleget! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs90 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hali. Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy tudom leszedni az oldal kárpitot, hogy kitudjam cserélni a hangszórókat? Elektromos ablakom van:) Elörre is köszi a segítséget:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 http://kepfeltoltes.hu/thumb/110318/190641...ltoltes.hu_.jpg Sándor,József,Benedek.Zsákban hozzák a meleget! <_< kicsit pihent vagy!!!! de azért nagyon jó. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 utálom a szombati munkanapokat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sándor,József,Benedek.Zsákban hozzák a meleget! <_< Ezzel jól indult a napom:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ezzel jól indult a napom:)))) Boldog névnapot a Józsiknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Boldog névnapot a Józsiknak! Csatlakozom... BOLDOG NÉVNAPOT!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Csatlakozom... BOLDOG NÉVNAPOT!! Úgy szintén!!!! BOLDOG NÉVNAPOT minden Józsefnek!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Köszönet a köszöntésért:) Ezennel emelem poharam a köszöntők felé! Egészségünkre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts