Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nem szeretem a töményet!Majd ott is sörözök szerintem.

De te mit keresnél egy pálinkafesztiválon?Ott nincs szerszámbolt! :P

Beta pálinkáról sem hallottam még idáig! :angry: Mézes-meggyes AWI sincs.

tudod milyen faxa pálinkafőző gépek vannak...azt is meg kell szakérteni majd. <_<

sör is lesz bőven,meg agancsos cola is :P

Megosztás:

Sziasztok!

Van egy 2003 év végi opel astra g caravánom. A belső utastér világítást szertném kicserélni egy ilyen

Visit My Website

világításra kicserélni, csak hogy kellene a csatlakozójába menő vezetékek meghatározása, hogy melyik vezetékre mit kell kötnöm vagyis a vezeték kiosztás.

Segítségeteket előre is köszönöm!

A kiosztást majd valaki megmondja akinek van ehhez kapcsolódó progija (TIS) :angry:

Én is nézegettem már ezt az olvasólámpa kérdést!

Ilyet nézegettem egy ilyennel egybekötve!! <_<

Megosztás:

Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás.

Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású)

nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod.

Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest.

Azt jól látom, hogy alul nem áll el?

Megosztás:

Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású)

nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod.

Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest.

Azt jól látom, hogy alul nem áll el?

Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet.

Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem.

Megosztás:

Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás.

Kép1

Kép2

Kép3

Tényleg úgy néz ki,mintha a karosszérián levő zárnak a csavarja meglazult

volna és kijjebb engedte az egészet.Szerintem lazítsd meg picit a csavart

és a zárat kocogtasd visszább valamennyivel és ellenőrizd ,hogy úgy mennyivel

került beljebb.Lehet meg is látszik,hogy hol volt eredetileg.

Megosztás:

Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet.

Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem.

Esetleg alul nincs bejeb az ajtó? A túlsó oldalon az ajtó elejénél is kiáll a közepétől felfelé?

Nézd meg a két stiftet is, amin csukódik az ajtó, nem-e az egyik kicsúszott és ott enged!

Magától nem szokott egy ajtó deformálódni. Tehát ha nem érte fizikai behatás, akkor vagy a csuklóknál lesz baj, vagy a zárral.

Nézd végig ezeket.

Megosztás:

Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos!

Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_<

ja,átmenő csavarok,kívülről szárnyas anya,már csak hogy könnyen lel lehessen szedni... :angry:

Megosztás:

Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos!

Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_<

Egy önmetsző csavart átnyomni azt kész. Elő sem kell fúrni. :angry:

A csavar kijövő végét pedig egy cápauszonnyal letakarni.

Megosztás:

Sziasztok!

Valakinek nincs feleslegessé vált szervízkönyve?

Az enyimét az előző tulaj eladta, amikor visszavette a lízingcég.

A kocsi M.o-i az biztos, tudom is, hogy hol vette, de szervízkönyv nélkül boldogtalan vagyok.

PÜ-ben, vagy E-mailban keressetek.

Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.