Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Áhá,szóval te voltál!Gyanús vagy már régóta! <_< jól van :angry: :P jössz Te még pálinkafesztiválra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 jól van <_< :angry: jössz Te még pálinkafesztiválra :P Még van hely nálunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 remélem nem szennyezi be semmivel :angry: Nem azon festek;)! Isten ments!<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P Válasz a filmre és azért mivel rákapattatok a Family Guy-ra, köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://izismile.com/2011/03/17/gamarjobat_..._comedians.html <_< :angry: :P K.JÓ!:P:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 jól van :angry: :P jössz Te még pálinkafesztiválra :P Nem szeretem a töményet!Majd ott is sörözök szerintem. De te mit keresnél egy pálinkafesztiválon?Ott nincs szerszámbolt! :P Beta pálinkáról sem hallottam még idáig! <_< Mézes-meggyes AWI sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem szeretem a töményet!Majd ott is sörözök szerintem. De te mit keresnél egy pálinkafesztiválon?Ott nincs szerszámbolt! :P Beta pálinkáról sem hallottam még idáig! :angry: Mézes-meggyes AWI sincs. tudod milyen faxa pálinkafőző gépek vannak...azt is meg kell szakérteni majd. <_< sör is lesz bőven,meg agancsos cola is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Boldog névnapot a Sanyiknak,Sándoroknak,Sanciknak stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Boldog névnapot a Sanyiknak,Sándoroknak,Sanciknak stb... Isten éltesse őket,de nem hoztak meleget!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Isten éltesse őket,de nem hoztak meleget!!! <_< koszi.sajna a meleg elmaradt majd talan a jozsefek v benedekek... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGI Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 (edited) törölve - uhuhu ha beteszed ugyanazt a hozzászólást mindennap, attól még nem lesz megoldás rá.... Módosítva Március20, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 év végi opel astra g caravánom. A belső utastér világítást szertném kicserélni egy ilyen Visit My Website világításra kicserélni, csak hogy kellene a csatlakozójába menő vezetékek meghatározása, hogy melyik vezetékre mit kell kötnöm vagyis a vezeték kiosztás. Segítségeteket előre is köszönöm! A kiosztást majd valaki megmondja akinek van ehhez kapcsolódó progija (TIS) :angry: Én is nézegettem már ezt az olvasólámpa kérdést! Ilyet nézegettem egy ilyennel egybekötve!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hali srácok! Mit és hol lehet állítani, hogy a bal hátsó ajtóm rendesen becsukódjon és ne legyen egy ujjvastagnyi rés? Egyáltalán lehet állítani vagy kalapács? Köszi a válaszokat! Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Kép1 Kép2 Kép3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású) nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod. Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest. Azt jól látom, hogy alul nem áll el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nézd meg, hogy a kasznin lévő rögzító nem lazult-e ki, amire a zár rácsukódik. Nézd meg, hogy a zár (két állású) nyitott állapotban kézzel be tudod-e kattintani a második állást is. Csak nyisd meg kilincsel mielőtt újra becsukod. Utána nézd meg hogy az ajtóban a zár nem lazult-e meg, vagy nincs-e eltérés a másik oldalhoz képest. Azt jól látom, hogy alul nem áll el? Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet. Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A kiosztást majd valaki megmondja akinek van ehhez kapcsolódó progija (TIS) :angry: Én is nézegettem már ezt az olvasólámpa kérdést! Ilyet nézegettem egy ilyennel egybekötve!! <_< Azt a tartót,csak a belső lámpa tartja a helyén?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Itt vannak a képek, remélem lesz valami megoldás. Kép1 Kép2 Kép3 Tényleg úgy néz ki,mintha a karosszérián levő zárnak a csavarja meglazult volna és kijjebb engedte az egészet.Szerintem lazítsd meg picit a csavart és a zárat kocogtasd visszább valamennyivel és ellenőrizd ,hogy úgy mennyivel került beljebb.Lehet meg is látszik,hogy hol volt eredetileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Igen jól látod, alul nem áll el, és felül is kb a közepétől hátrafelé haladva kezd el távolodni. Eddig jó volt, nem tudom mi lehet. Amiket írtál megnézem, ha melóból hazaértem. Esetleg alul nincs bejeb az ajtó? A túlsó oldalon az ajtó elejénél is kiáll a közepétől felfelé? Nézd meg a két stiftet is, amin csukódik az ajtó, nem-e az egyik kicsúszott és ott enged! Magától nem szokott egy ajtó deformálódni. Tehát ha nem érte fizikai behatás, akkor vagy a csuklóknál lesz baj, vagy a zárral. Nézd végig ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Azt a tartót,csak a belső lámpa tartja a helyén?? Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_< ja,átmenő csavarok,kívülről szárnyas anya,már csak hogy könnyen lel lehessen szedni... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nemtudom, de szerintem az kevés lenne! Faragni kéne biztos! Ha megnézed a lámpa mögötti részt akkor ott van 2 tartó fül! Ha más nem akkor átmenő csvarokkal hozzáfogatod a tetőhöz...annyit igazán megér <_< Egy önmetsző csavart átnyomni azt kész. Elő sem kell fúrni. :angry: A csavar kijövő végét pedig egy cápauszonnyal letakarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Valakinek nincs feleslegessé vált szervízkönyve? Az enyimét az előző tulaj eladta, amikor visszavette a lízingcég. A kocsi M.o-i az biztos, tudom is, hogy hol vette, de szervízkönyv nélkül boldogtalan vagyok. PÜ-ben, vagy E-mailban keressetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! Valakinek nincs feleslegessé vált szervízkönyve? Az enyimét az előző tulaj eladta, amikor visszavette a lízingcég. A kocsi M.o-i az biztos, tudom is, hogy hol vette, de szervízkönyv nélkül boldogtalan vagyok. PÜ-ben, vagy E-mailban keressetek. Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Mit lehet kezdeni egy szervizkönyvvel, ami nem is a te autódhoz való? Javítófesték, adatok, pecsétek átütve - originál megoldás... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts