Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Szia! Autógáz topicban téma szokott lenni. Meg a parkolókban, kutakon! :D Érdemlegesen itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Meg a parkolókban, kutakon! :lol: Érdemlegesen itt! :D Bocsánat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! Rég jártam erre :D Találok valahol E85-tel kapcsolatos eszmecserét? KÖszi Szokott lenni E85 topic Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 ez kié? Bp. Róna utca ,a kórháznál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Különös baleset nálunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Én Sonaxot használok, elég jó, bár már vizezik, régen jobb volt. Meg van egy angol cucc, aminek nem jut eszembe a neve, de majd utánanézek. Szia! Köszönöm a segítséget,ill. az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Különös baleset nálunk! és ráadásul opeles is volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Május közepe fele szokott lenni- bár akkor lassan ki kellene írni a találkozókhoz, de ami késik nem múlik ugye. :D :lol: Szia! Balaton körül mikor szokott OPEL tali lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Szia! Balaton körül mikor szokott OPEL tali lenni? nyáron, én mondjuk csak a blizt-re szoktam menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 nyáron, én mondjuk csak a blizt-re szoktam menni Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Szia! Köszönöm a segítséget,ill. az infót. Közben megvan a másik anyag is: Simoniz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 ez kié? Bp. Róna utca ,a kórháznál Takarítani nem szereti az biztos!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Balaton körül mikor szokott OPEL tali lenni? Amikor szervezel. Korábban néhányszor volt ott Blitz Weekend, de idén sztem nem ott lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Közben megvan a másik anyag is: Simoniz. Húú!Köszi szépen,ISTEN vagy.A kettő közül Te melyiket ajánlanád,melyik jobb,ill. Te melyiket használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Amikor szervezel. Korábban néhányszor volt ott Blitz Weekend, de idén sztem nem ott lesz... A múltkor említette itt már valaki ,hogy tavasszal kéne Veszprémben csinálni egy mini OPEL talit,de most nem jut eszembe a neve,asszem neki is Astra Coupe Bertone-ja van méghozzá szürke ill. bocsánat ezüst színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Ja!Majdnem elfelejtettem említeni,az imént olvastam egy cikket,miszerint az 1.7 DTI G astra tipus betegsége a motorvezérlő elektronika meghibásodása,és ezt legalább 3-an,4-en is írták,egy új pedig 200-400 ezer körül van.Ebből mi igaz szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ja!Majdnem elfelejtettem említeni,az imént olvastam egy cikket,miszerint az 1.7 DTI G astra tipus betegsége a motorvezérlő elektronika meghibásodása,és ezt legalább 3-an,4-en is írták,egy új pedig 200-400 ezer körül van.Ebből mi igaz szerintetek? Nem zörög a haraszt... :D Van esetleg vmi gond vele, v csak beparáztál? Weszi egyébként eléggé otthon van a javitásában, lényegesen olcsóbban. De reméljük, nem lesz rá szükséged! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Nem zörög a haraszt... :D Van esetleg vmi gond vele, v csak beparáztál? Weszi egyébként eléggé otthon van a javitásában, lényegesen olcsóbban. De reméljük, nem lesz rá szükséged! :lol: most aztán jól megnyugtattad. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hogyan készül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 A múltkor említette itt már valaki ,hogy tavasszal kéne Veszprémben csinálni egy mini OPEL talit,de most nem jut eszembe a neve,asszem neki is Astra Coupe Bertone-ja van méghozzá szürke ill. bocsánat ezüst színű. Artinak hívják a tagot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hogyan készül.... Hááát,nekem akkor is ,még mindíg a G a legjobban eltalált astra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hi hi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ja!Majdnem elfelejtettem említeni,az imént olvastam egy cikket,miszerint az 1.7 DTI G astra tipus betegsége a motorvezérlő elektronika meghibásodása,és ezt legalább 3-an,4-en is írták,egy új pedig 200-400 ezer körül van.Ebből mi igaz szerintetek? Nem az ECU, hanem az EDU. Adagoló vezérlő elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Hi hi! :D Jól megsorozták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 A múltkor említette itt már valaki ,hogy tavasszal kéne Veszprémben csinálni egy mini OPEL talit,de most nem jut eszembe a neve,asszem neki is Astra Coupe Bertone-ja van méghozzá szürke ill. bocsánat ezüst színű. Az klassz lenne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts