uhuhu Elküldve Május10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2005 Milyen olaj van benne? szerintem motorolaj :wink: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 szerintem motorolaj :wink: :lol: :D :lol: Akkor nem tudok segíteni!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 [ Hali! Van egy kis olaj fogyás problémám. Valvoline 10 w 40 van benne és fogy! Az autóm: G Astra 2.0 16 v 150 pacival. Nem nyúzom, normálisan járok vel, úgyhogy nem értem. Lehet nem szereti ezt az olajat? Előre is köszi , ha van ötlet! :roll: Üdv, szép napot mkinek 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Esetleg szelepszárszimering és tsai?Esetleg? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Kösszi srácok! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Esetleg szelepszárszimering és tsai?Esetleg? :roll: Esetleg elolvashatnád mit írt Blitz fentebb :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Esetleg elolvashatnád mit írt Blitz fentebb Esetleg rögtön vissza lapozok! :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Még azt nem tudtam megfigyelni mennyi olajat is eszik, mert az is lehet hogy nem vészes! Majd megírom a fejleményeket :wink: Köszi a tanácsokat :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2005 Köszi a tanácsokat :lol: Üdv :D szivesen :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Sziasztok! Szerintetek van ilyen fényető paszta vagy valami krém ami nem bassza szét a festést! De mégis csillog tőée az autó???? (Tesco-s újságba WAX-os krém van!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Én azt nem mertem megvenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Sziasztok! Szerintetek van ilyen fényető paszta vagy valami krém ami nem bassza szét a festést! De mégis csillog tőée az autó???? (Tesco-s újságba WAX-os krém van!) :lol: Persze, hogy van. Én már az előzőhöz is a Johnson Turtle WAX-ot használtam. Van metálra, normál fényezésre meg öreg fényezésre. Nagyon szuper és nagyon könnyű felhordani meg fényesíteni. Gyakorlatilag ilyen híg, krémszerű az állaga.Ha ügyes vagy, kb. 1 óra alatt végzel a kocsival. KB. 1500-2000 között van az ára. És gyönyörű!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Persze, hogy van. Én már az előzőhöz is a Johnson Turtle WAX-ot használtam. Van metálra, normál fényezésre meg öreg fényezésre. Nagyon szuper és nagyon könnyű felhordani meg fényesíteni. Gyakorlatilag ilyen híg, krémszerű az állaga.Ha ügyes vagy, kb. 1 óra alatt végzel a kocsival. KB. 1500-2000 között van az ára. És gyönyörű!! Akkor én v.mit nagyon lassan csinálok! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Akkor én v.mit nagyon lassan csinálok! :oops: Szerintem Npasi is befogott 3 rabszolgát, azért ekkora a szája :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Tényleg lehet végezni ilyen rövid idő alatt. Ez nem az a fajta régi wax, amit úgy kellett rápasszírozni a lemezre és utána félórát csiholni, mire kifényesedett. Legközelebbi találkozón megmutathatom, hogy működik. Ráadásul te még fiatal is vagy, buzog benned a munkakedv és a lendület! :D Persze nem árt, ha előtte lemosod az autód, úgy haladósabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Tényleg lehet végezni ilyen rövid idő alatt. Ez nem az a fajta régi wax, amit úgy kellett rápasszírozni a lemezre és utána félórát csiholni, mire kifényesedett. Legközelebbi találkozón megmutathatom, hogy működik. Ráadásul te még fiatal is vagy, buzog benned a munkakedv és a lendület! :D Persze nem árt, ha előtte lemosod az autód, úgy haladósabb. :lol: Jól van nem kell a duma. 2 órán keresztül varrsz egy kormánybőrt és utána be akarod adni, hogy egy óra alatt átwaxolsz egy autót? :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Jól van nem kell a duma. 2 órán keresztül varrsz egy kormánybőrt és utána be akarod adni, hogy egy óra alatt átwaxolsz egy autót? :wink: :lol: Hi everyone! Jimmi, most veszem csak észre... Mi az az NTP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Legközelebbi találkozón megmutathatom, hogy működik. Ráadásul te még fiatal is vagy, buzog benned a munkakedv és a lendület! :D Azzal nincs gond! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 NTP=No Twin Port, I think. A kormánybőr 2:10 perc volt. :x Meg lehet kukkantani, www.turtlewax.com . Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 NTP=No Twin Port, I think. Valóban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Nálam ia fél délelőtt mire kiwaxolom a kocsit, ha nagyon alapos a meló, mosással,porszívózással stb, mindennel együtt akkor eltart délután 4-ig is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 NTP=No Twin Port, I think. A kormánybőr 2:10 perc volt. :x Meg lehet kukkantani, www.turtlewax.com . Majdnem: Non TwinPort De ugye milyen jól néz ki? :wink: Hi Telo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Nálam ia fél délelőtt mire kiwaxolom a kocsit, ha nagyon alapos a meló, mosással,porszívózással stb, mindennel együtt akkor eltart délután 4-ig is. Na persze, közben egyfolytában csajozol, úgy persze, hogy nem megy a meló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts