Zachi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 kiköltekeztem magam...laptop,utazás,...stb.... akkor lesz jeles nap :D Yárda-szigetek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 csak összeraktam egy sztorit az itt elhangzottakból :D jóóó,de a pálinka is nyelvoldóóó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Yárda-szigetek? :D ááá az drága hely nekem :D és még bringát is venni kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 csak összeraktam egy sztorit az itt elhangzottakból :D ez olyan mint egy brazil szappanopera :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 ez olyan mint egy brazil szappanopera :lol: :D Csak nehogy az én problémámat összehozzátok Elek problémájával, mert abból csodás egy történet kerekedik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Csak nehogy az én problémámat összehozzátok Elek problémájával, mert abból csodás egy történet kerekedik! :D az lenne a a címe A láncfűrészes szopcsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 az lenne a a címe A láncfűrészes szopcsi :lol: besztzeller lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Egy ilyen találkozón egyszer voltam véletlenül! 2 hete volt opelem, mentünk sátorozni haverokkal a balcsira. Kocsmáros ismerős mondta a kempingpen, hogy opel találkozó van. Akkor még azt se tudtam, hogy van ez a klub. De már ittam valakikkel. :D Tudom lényegtelen, csak gondoltam elmesélem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 az lenne a a címe A láncfűrészes szopcsi :D Ne emlegess láncfűrészt, mert beremeg a bal kezem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 De már ittam valakikkel. :D jó buli lehetett :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ne emlegess láncfűrészt, mert beremeg a bal kezem! :D akkor tedd a lábad közé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 akkor tedd a lábad közé :D Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 jó buli lehetett :D :lol: Tyű, Báttya, ott mindenki magán kivül volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Tyű, Báttya, ott mindenki magán kivül volt! még jó,hogy kívül.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Tyű, Báttya, ott mindenki magán kivül volt! rajtam az biztos :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 jah Szevasztok... Elméletileg Én is megyek,de nem 100%,mert lehet hogy németben leszek. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ma láttam Debrecenben egy pont ilyet,mint a tied! Elég ritka ez a türkiz szín... Mintsilber metall 397 dajcsul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 De jó ez a szín! :D Ezért szerettünk bele. Konkrétan a nyálam kezdett csorogni, mikor először megláttam. A szerelem ma is tart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ezért szerettünk bele. Konkrétan a nyálam kezdett csorogni, mikor először megláttam. A szerelem ma is tart. :lol: hát nem is sokat látni belőle,talán még nem is láttam élőben ilyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 ...kikaptam egy tömeges balesetet,de még holnap is meló,van... :D Hagytál mára sérülteket? :) :lol: kiköltekeztem magam...laptop,utazás,...stb.... akkor lesz jeles nap ;) Akkor ne is vigyek szomjoltót Vadkertre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Akkor ne is vigyek szomjoltót Vadkertre? :D az mikor lesz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Hagytál mára sérülteket? :lol: :D Sérültet nem,csak papírmunkát...bár ki tudja,mély volt az árok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 az mikor lesz??? Május közepe fele szokott lenni- bár akkor lassan ki kellene írni a találkozókhoz, de ami késik nem múlik ugye. :D Sérültet nem,csak papírmunkát...bár ki tudja,mély volt az árok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! Rég jártam erre :D Találok valahol E85-tel kapcsolatos eszmecserét? KÖszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! Rég jártam erre :D Találok valahol E85-tel kapcsolatos eszmecserét? KÖszi Szia! Autógáz topicban téma szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts