grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Na nekem is elkészültek a képek, persze reggel szitáló esőre ébredtem. De vizcseppesen is jól néz ki :D Tatabányai vagy? Na majd figyelem a gépedet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Kisasszony kívül - belül lecsutakolva, megsikálva, hótisztán, de még a téli papucsban. http://kepfeltoltes.hu/110314/K_p0810_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110314/K_p0811_www....ltoltes.hu_.jpg De jó ez a szín! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Tatabányai vagy? Na majd figyelem a gépedet! :D Úgy-úgy :D bezzeg 11kor már szikrázó napsütés, de addigra már kellett mennem a kocsival és hát kicsit pacsmagos lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Úgy-úgy :lol: bezzeg 11kor már szikrázó napsütés, de addigra már kellett mennem a kocsival és hát kicsit pacsmagos lett. :D Én tegnap políroztam le, ma ki kellett állnom a garázsból, mert teljes belső átalakítást végeztem, hogy a motor is beférjen. Természetesen közben esett egy kicsit, épp csak annyira, hogy jó pöttyös legyen a járgány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én tegnap políroztam le, ma ki kellett állnom a garázsból, mert teljes belső átalakítást végeztem, hogy a motor is beférjen. Természetesen közben esett egy kicsit, épp csak annyira, hogy jó pöttyös legyen a járgány! :D Bosszantó dolog.....bár ahogy elnézem, a héten lesz még eső bőven Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Bosszantó dolog.....bár ahogy elnézem, a héten lesz még eső bőven Holnap megyünk Lábatlanra, biztos esni fog. Mindegy, a lényeg hogy csináltam képeket, azon meg tiszta marad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 én is a napokban mostam meg az autót de mivel esett gyönyörű koszos lett! :D Ha kicsit jobb idő lesz ráfér egy polírozás is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 De jó, hogy nem értem rá lemosni. Így legalább koszosan csapkodta meg az eső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 mocskos banda :D corsi megnyugtatott..:lol: kb egyhét pihi után újra itt.. nem mintha valakinek hiányoztam volna :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 mocskos banda :D corsi megnyugtatott..:lol: kb egyhét pihi után újra itt.. nem mintha valakinek hiányoztam volna :D :) Nekem feltűnt, hogy nem vagy itt! Nyaralni voltál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nekem feltűnt, hogy nem vagy itt! Nyaralni voltál? :D az is volt... olvasni olvastam csak nem reagáltam... vannak érdekes dolgok és emberek a fórumon... kicsit meg makacsoltam magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 az is volt... olvasni olvastam csak nem reagáltam... vannak érdekes dolgok és emberek a fórumon... kicsit meg makacsoltam magam :D Akarsz róla beszélni...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Akarsz róla beszélni...? :D majd valami talin gusztustalan mennyiségű sör után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 az is volt... olvasni olvastam csak nem reagáltam... vannak érdekes dolgok és emberek a fórumon... kicsit meg makacsoltam magam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 az is volt... olvasni olvastam csak nem reagáltam... vannak érdekes dolgok és emberek a fórumon... kicsit meg makacsoltam magam :D ne tartsd magadban,nem tesz jót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 ne tartsd magadban,nem tesz jót :D Hallgass rá, Ő ért hozzá! Öntsd ki szíved bánatát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 ne tartsd magadban,nem tesz jót :D csak a sértődés lesz belőle...:lol: majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Hallgass rá, Ő ért hozzá! Öntsd ki szíved bánatát! inkább iszok egy-két sört...:D lassan megromlik :lol: de én gyorsabb a vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 csak a sértődés lesz belőle...:lol: majd... túléljük ezt is..... :D nosza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 túléljük ezt is..... :D nosza majd talin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 majd talin :D szavadon foglak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 inkább beszéljünk a h-gombáról :lol: nem tudtam megnézni az OPC Corsa-t.... :D f@szom rohanás állandóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 inkább beszéljünk a h-gombáról :D nem tudtam megnézni az OPC Corsa-t.... :lol: f@szom rohanás állandóan. az,baxa meg,mai is melóztam,kikaptam egy tömeges balesetet,de még holnap is meló,van még egy rakat papírmunkám,agyilag hulla vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én meg szabin vagyok, oszt 3 napja ezt ordíttatom! Már alig várom, hogy menni kelljen melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én meg szabin vagyok, oszt 3 napja ezt ordíttatom! Már alig várom, hogy menni kelljen melózni. a szomszédok kedvence :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts