camaron Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Egyébként kész vagyok, illetve csak én, mert annyira fáj a derekam, hogy a porszívózást kihagyom. :D Kajálok, aztán megyek fényképezni. :D fél6-ra én is befejeztem. mosás majd porszívózás. :lol: A fotózás holnapra marad. remélem nem fog esni Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 fél6-ra én is befejeztem. mosás majd porszívózás. :D A fotózás holnapra marad. remélem nem fog esni Én most raktam fel képet a felni-gumi topicba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Megérkezett a váltószoknya, ki is cseréltem ma gyorsan: Maga a szoknya profi munka, szép kidolgozás, pontos méretezés! 2e Ft-ot bőven megért postaköltséggel együtt :D Te is ott vetted végül a vaterán? Az összegből gondolom... Tök szép munka sztem is, akár azt is mondhatnám, szebb, mint a gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szevasztok... Nekem is elég volt mára... Külső,belső komplett takarítás,és még az E85 átalakítót is bele szereltettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szevasztok... Nekem is elég volt mára... Külső,belső komplett takarítás,és még az E85 átalakítót is bele szereltettem. :lol: És két átalakítót raktál bele? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 japán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 És két átalakítót raktál bele? :D :lol: :D Ezt most nem,értem,de csak 1 szett került bele. Kicsit fáradt vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szerintem ezt itt folytassuk: igen,elég sok embernek nem jön be a semmi rács.De nekem spec azért nem jön be,mert semmi króm nincs az autón,és nagyon kiüt a jel belőle. :D Én szeretem a letisztult tuningot, semmi matrica és felirat. És jel nélkül kicsit szélesebbnek is tűnik az autó. Ha nem lesz másik rácsom, lefestem a jelet feketére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nem tudjátok,hogy hova tűnt az Etanolos chat oldal? Nem találom???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szerintem ezt itt folytassuk: Én szeretem a letisztult tuningot, semmi matrica és felirat. És jel nélkül kicsit szélesebbnek is tűnik az autó. Ha nem lesz másik rácsom, lefestem a jelet feketére. Na ezért kaparom én le a feliratot a seggéről is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 nekem van egy króm csík a hűtőrács alján, ami elvileg nem gyári, vagyis utólag lett berakva/rárakva Az pedig gyári, az elegance felszereltséghez tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Helló emberek csak egy kérdés 2000 évjáratú g Astrámba 1.4 származási hely:Belgium .Na szóval a biztonsági öv származási helye érdekelne hogy hol gyártották bele mert nincs ráírva.? :lol: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Helló emberek csak egy kérdés 2000 évjáratú g Astrámba 1.4 származási hely:Belgium .Na szóval a biztonsági öv származási helye érdekelne hogy hol gyártották bele mert nincs ráírva.? :lol: :D :) :D Szia Livi! ;) Ismét rátapintottál a lényegre,ez tényleg fontos kérdés.Máris kimegyek és megnézem! Amúgy mizujs a rádióddal?Szól,világít?Vagy egyszerre csak az egyiket tudja még mindig? Na visszajöttem megnéztem.Az öv:német.(tehát rendes,tiszta,katonásan áll,pontos,precíz stb...) Viszont a visszahúzó rugó az vagy kínai vagy román vagy etióp mert az már gyengélkedik.De arra nincs ráírva hol készítették.A te rugódra sincs ráírva?Nézd már meg!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szia Livi! :) Ismét rátapintottál a lényegre,ez tényleg fontos kérdés.Máris kimegyek és megnézem! Amúgy mizujs a rádióddal?Szól,világít?Vagy egyszerre csak az egyiket tudja még mindig? Na visszajöttem megnéztem.Az öv:német.(tehát rendes,tiszta,katonásan áll,pontos,precíz stb...) Viszont a visszahúzó rugó az vagy kínai vagy román vagy etióp mert az már gyengélkedik.De arra nincs ráírva hol készítették.A te rugódra sincs ráírva?Nézd már meg!Köszi! Most hogy mondod,engem is kezd érdekelni :D Ha nem német,hanem valami vacak üzbég,vagy pakisztáni,vagy netalántán mozambiki.akkor megyek a bontóba,és veszek bele németet. :D A rádiója biztos jó,mert azóta nem kérdezi,vagy csak nappal jár vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én most raktam fel képet a felni-gumi topicba. :lol: Na nekem is elkészültek a képek, persze reggel szitáló esőre ébredtem. De vizcseppesen is jól néz ki :D kép1 kép2 kép3 kép4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Te is ott vetted végül a vaterán? Az összegből gondolom... Tök szép munka sztem is, akár azt is mondhatnám, szebb, mint a gyári... Igen, köszi a linket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Kisasszony kívül - belül lecsutakolva, megsikálva, hótisztán, de még a téli papucsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Na nekem is elkészültek a képek, persze reggel szitáló esőre ébredtem. De vizcseppesen is jól néz ki :lol: kép1 kép2 kép3 kép4 Szééép caraván :D már csak a papucsok hiányoznak alóla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Igen, köszi a linket :D Szívesen, a Tied is csinos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Szééép caraván :D már csak a papucsok hiányoznak alóla :D Köszi :lol: Jól lehet őket öltöztetni. Az aluk hiányozni is fognak, a 15-ösöket megvették, újat meg már nem szándékozom venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Köszi :D Jól lehet őket öltöztetni. Az aluk hiányozni is fognak, a 15-ösöket megvették, újat meg már nem szándékozom venni. És miért nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 És miért nem???? Eladósorba kerül majd és a köv. tulaj vegyen rá olyat, amilyen az ő izlése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Eladósorba kerül majd és a köv. tulaj vegyen rá olyat, amilyen az ő izlése. spoilerek külön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 spoilerek külön? :D ááááá, így egyben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Kisasszony kívül - belül lecsutakolva, megsikálva, hótisztán, de még a téli papucsban. http://kepfeltoltes.hu/110314/K_p0810_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110314/K_p0811_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ma láttam Debrecenben egy pont ilyet,mint a tied! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts