1.2 gcc Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 ..és az a lényeg, ha ilyet teszel be akkor a rendszámtábla világításhoz a foglalatba futó két vezetéket -asszem barna és zöld- meg kell cserélni. A gyárinak pont ellentétesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Aki érdekel az ilyesmi, nagyon jó oldal pl. a földrengések követésére: KATT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 ..és az a lényeg, ha ilyet teszel be akkor a rendszámtábla világításhoz a foglalatba futó két vezetéket -asszem barna és zöld- meg kell cserélni. A gyárinak pont ellentétesen. Lehet venni ilyen ledes izzókat hátsó lámpába, belső világításhoz, stb. Kár, hogy ilyen drágák, de majd lassan én is kicserélgetem őket. Itt van néhány féle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Szevasztok, szép estét nektek! Jelentem megvettem a jégfehér színű ledes rendszámtábla izzót 1100 pénzért. Hát mit mondjak.. nagyon tetszetős lett... :D Hol vetted? MInt szerv, szólnál érte ha megállítanál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Hol vetted? MInt szerv, szólnál érte ha megállítanál? Hát, magyarázhatnád, hogy: ez kérem biztos úr, jég fehér. Ő mondaná: E? Má pedig ez olyan kékes. De biztos nem fehér. Cseréjje le! Így jártam! Szórol szóra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Hát, magyarázhatnád, hogy: ez kérem biztos úr, jég fehér. Ő mondaná: E? Má pedig ez olyan kékes. De biztos nem fehér. Cseréjje le! Így jártam! Szórol szóra. :D Pontosan az ilyenek miatt kérdezem? Nem olyan régen beszélgettünk kolégákkal, rendőr haverral, hogy ha nem ég valamelyik lámpád akkor hogyan tudod kimagyarázni magadat. Biztos úr én a kresz eéőirásainak megfelelően elindulás előtt ellenőriztem, nem állhatok meg minden méter elteltével. Erre Rendőr haver azt mondta hogy ő ilyenekért nem nagyon szól, Tavaly is volt talán 10 birság amit adott, azt sem fehérnek. Remélen nem bántottam meg senkit, ugyan is nem állt szándékomban!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Pontosan az ilyenek miatt kérdezem? Nem olyan régen beszélgettünk kolégákkal, rendőr haverral, hogy ha nem ég valamelyik lámpád akkor hogyan tudod kimagyarázni magadat. Biztos úr én a kresz eéőirásainak megfelelően elindulás előtt ellenőriztem, nem állhatok meg minden méter elteltével. Erre Rendőr haver azt mondta hogy ő ilyenekért nem nagyon szól, Tavaly is volt talán 10 birság amit adott, azt sem fehérnek. Remélen nem bántottam meg senkit, ugyan is nem állt szándékomban!!!!!!! Már jó ideje nem kötelező a tartalék izzókészlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Már jó ideje nem kötelező a tartalék izzókészlet. Ez igaz., viszont attól még a lámpáidnak világítani kell a kresz szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Már jó ideje nem kötelező a tartalék izzókészlet. így van. ezért nem is büntethet meg érte. nézzük a másik oldalát, ha pl audid van egy sz@ros izzócseréhez le kell bontani a lököst és ki kell venni a lámpát. ha csak ezt a hétvégét nézed akkor 4 nap van egyhuzamban amikor nincs nyitva kereskedés hogy kicseréltesd. nem mindenki tudja megoldani szakszervíz nélkül a cserét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Palicska itt arra gondolt szvsz hogy (ugyancsak a KRESZ szerint) minden elindulás előtt ellenőrizni kellene a világítótestek állapotát és működőképességét, tehát ha a rendőr be tudja bizonyítani hogy a lámpád már elinduláskor sem világított (mondjuk mert látja ahogy indulsz egy parkolóból), akkor simán megbüntethet. Mert valóban nem vagy köteles kicserélni, viszont működésképtelen világítótestekkel meg nem is indulhatsz el. Szóval ha az audis nem akarja leszedni a lökhárítót és a hosszú hétvégén nincsen nyitva a márkaszerviz sem, akkor sajnos most 4 napig buszoznia kell(ene elvileg). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Jó reggelt! Mai programom: téli kerék le, féknyereg festés, nyári kerék fel, mosás, takarítás (az autót természetesen), polírozás. Csinálok majd néhány képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Jó reggelt! Mai programom: téli kerék le, féknyereg festés, nyári kerék fel, mosás, takarítás (az autót természetesen), polírozás. Csinálok majd néhány képet. :) csak itt a tavasz!!!!!! :D :lol: Mai program,bográcsozás,.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Jó reggelt! Mai programom: téli kerék le, féknyereg festés, nyári kerék fel, mosás, takarítás (az autót természetesen), polírozás. Csinálok majd néhány képet. :D mivel polírozol? én is szeretnék venni vmit? csak nemtom hol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 csak óvatosan a házi polírozással még a végén szép hologramos lesz a paripa, pláne ha sötét színű a kocsi. én ezt inkább szakira bíznám aki garanciát vállal a munkájára ha elcseszi javítja a hibáit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Mai, holnapi, holnap utáni program: dolgozok végig! WWWWÁÁÁÁÁÁÁ! Borzasztó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Jó reggelt! Mai programom: téli kerék le, féknyereg festés, nyári kerék fel, mosás, takarítás (az autót természetesen), polírozás. Csinálok majd néhány képet. :D Az autómosás nálam is aktuálissá vált, csak ne fújna ennyire a szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Jó reggelt! Mai programom: téli kerék le, féknyereg festés, nyári kerék fel, mosás, takarítás (az autót természetesen), polírozás. Csinálok majd néhány képet. :D Kiporszívózod a nappalit is, meg letollseprűzöd a vitrint, utána meg sütsz egy vizes piskótát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Az autómosás nálam is aktuálissá vált, csak ne fújna ennyire a szél. Nálam tegnap délelőtt megtörtént, majd délutánra össze is fújta a lágy tavaszi szél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Sziasztok! Ti milyen márkájú polír szert szoktatok használni,mondjuk esetleg ami jó az Én sötétkék járgányomhoz is. Ja, és géppel akarom polírozni. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Palicska itt arra gondolt szvsz hogy (ugyancsak a KRESZ szerint) minden elindulás előtt ellenőrizni kellene a világítótestek állapotát és működőképességét, tehát ha a rendőr be tudja bizonyítani hogy a lámpád már elinduláskor sem világított (mondjuk mert látja ahogy indulsz egy parkolóból), akkor simán megbüntethet. Mert valóban nem vagy köteles kicserélni, viszont működésképtelen világítótestekkel meg nem is indulhatsz el. Szóval ha az audis nem akarja leszedni a lökhárítót és a hosszú hétvégén nincsen nyitva a márkaszerviz sem, akkor sajnos most 4 napig buszoznia kell(ene elvileg). :D Tényleg csak elvileg: az 5. napon pedig tréleren vitesse szervizbe izzócserére? :D Eléggé sántít ez a logika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 csak óvatosan a házi polírozással még a végén szép hologramos lesz a paripa, pláne ha sötét színű a kocsi. én ezt inkább szakira bíznám aki garanciát vállal a munkájára ha elcseszi javítja a hibáit Bocs, én szaki vagyok. :D Négy évet lehúztam egy mosóban, ahol csináltunk polírozást, kárpittisztítást, stb. Utána még 10 évig jártam egy fazonhoz Csákvárra az autóit rendben tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Sziasztok! Ti milyen márkájú polír szert szoktatok használni,mondjuk esetleg ami jó az Én sötétkék járgányomhoz is. Ja, és géppel akarom polírozni. Előre is köszi a segítséget! Én Sonaxot használok, elég jó, bár már vizezik, régen jobb volt. Meg van egy angol cucc, aminek nem jut eszembe a neve, de majd utánanézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Egyébként kész vagyok, illetve csak én, mert annyira fáj a derekam, hogy a porszívózást kihagyom. :lol: Kajálok, aztán megyek fényképezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Tényleg csak elvileg: az 5. napon pedig tréleren vitesse szervizbe izzócserére? :D Eléggé sántít ez a logika! :lol: Nem. :D Fényes nappal, lakott területen belül egyelőre nem kell fényszórót használni, szóval ha a szerviz belterületen van akkor odáig elmehet autóval, de egyébként a törvényalkotók logikáját követve egy kiégett izzó miatt tényleg trélert kellene hívni. Az más kérdés hogy senki nem fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Megérkezett a váltószoknya, ki is cseréltem ma gyorsan: https://picasaweb.google.com/bpocsi/Z14XEP?...585880657849522 https://picasaweb.google.com/bpocsi/Z14XEP?...585908449215810 Ha kicsit többet tűrök be, lehetett volna valamivel feszesebb is, de ezért még egyszer szét nem szedem :D Maga a szoknya profi munka, szép kidolgozás, pontos méretezés! 2e Ft-ot bőven megért postaköltséggel együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts