mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Seemi extra,dolgozik a nap... olyan mintha összetapiztad volna valami maró anyaggal. nekem a jobb elsőt mosta le az előző tulaj hígítóval meg a nap is cserepessé tette a tetejét a szemöldökrészen, polír segített hála az égnek ja haverom 156osán lakkozott a lámpa gyárilag, fos olasz na az néz ki még kritikán alulian, kopik a lakk, pereg meg mattul a lámpa nem kicsit alig világít jött velem és a xenonomat dicsérte hogy nála a refi ilyen erős aztán bekapcsoltam neki a ködlámpát xenonos azis meg a refit az sima és teljesen elhűlt sötétben az m0son 1-1,5 kmről virítottak a táblák :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 olyan mintha összetapiztad volna valami maró anyaggal. nekem a jobb elsőt mosta le az előző tulaj hígítóval meg a nap is cserepessé tette a tetejét a szemöldökrészen, polír segített hála az égnek ja haverom 156osán lakkozott a lámpa gyárilag, fos olasz na az néz ki még kritikán alulian, kopik a lakk, pereg meg mattul a lámpa nem kicsit alig világít jött velem és a xenonomat dicsérte hogy nála a refi ilyen erős aztán bekapcsoltam neki a ködlámpát xenonos azis meg a refit az sima és teljesen elhűlt sötétben az m0son 1-1,5 kmről virítottak a táblák :D :D vizzel mosom a verdát...nem savval :lol: vigyem el políroztatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így... Mennyi idős a lámpa? Talán egy polír + lakk segítene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 vizzel mosom a verdát...nem savval :D vigyem el políroztatni? egy próbát megér,én magamnak csináltam a másik astrámon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 vizzel mosom a verdát...nem savval :D vigyem el políroztatni? aha 3m es cucc kiváló minőség de húzós az ára nekem két fajta szemcseméretűvel csinálta a haver lemosod, adsz neki 2000 res csiszpapírral vizesen mehet neki a durva majd a finomabb polír a végére közben meg bele lehet javítani csiszpapírral ha szükséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 egy próbát megér,én magamnak csináltam a másik astrámon hogyan? mivel? mondjuk talán rosszabb már nem lesz... mondjuk nekem ez nagyon úgy tűnt mintha lakkréteg kopott volna le a lámpáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 hogyan? mivel? mondjuk talán rosszabb már nem lesz... mondjuk nekem ez nagyon úgy tűnt mintha lakkréteg kopott volna le a lámpáról nem tom az anyag nevét,most nincs itthon,de nem kell csiszolni,filckoronggal felvinni,és azzal polírolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 nem tom az anyag nevét,most nincs itthon,de nem kell csiszolni,filckoronggal felvinni,és azzal polírolni valami wax szerű anyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 valami wax szerű anyag? nem folyékony,rá kell szinte égetni a korongra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Szerintetek, hogy nézne ki az autón ha olyan küszöb spoilert vennék melynek két vége szélesedik, és elől valamint hátul nincs toldat csak a gyári lökhárítók? http://kep.psharing.com/502070.jpg ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Szerintetek, hogy nézne ki az autón ha olyan küszöb spoilert vennék melynek két vége szélesedik, és elől valamint hátul nincs toldat csak a gyári lökhárítók? Szerintem jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Szerintem jól. Hát nemtom, vagy Irmscher vagy semmi! Többi csak ront a kocsin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 nem folyékony,rá kell szinte égetni a korongra. ilyen polírpaszta kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hát nemtom, vagy Irmscher vagy semmi! Többi csak ront a kocsin A két széle kb. 4-5 cm-rel van lentebb a gyárinál. A cartásunk küszöbje érdekel. http://kep.psharing.com/502073.jpg ilyen. csak azért félek ha megveszem, hogy csúnya lesz, hogy az eleje és hátulja fentebb van mint a küszöb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A két széle kb. 4-5 cm-rel van lentebb a gyárinál. A cartásunk küszöbje érdekel. http://kep.psharing.com/502073.jpg ilyen. csak azért félek ha megveszem, hogy csúnya lesz, hogy az eleje és hátulja fentebb van mint a küszöb. meg ki fog állni oldalra is,nem sokat,de szerintem lökösök nélkül ne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A két széle kb. 4-5 cm-rel van lentebb a gyárinál. A cartásunk küszöbje érdekel. http://kep.psharing.com/502073.jpg ilyen. csak azért félek ha megveszem, hogy csúnya lesz, hogy az eleje és hátulja fentebb van mint a küszöb. Hmm..., ízlések és pofonok ugyebár. Avatarodban az autód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hmm..., ízlések és pofonok ugyebár. Avatarodban az autód van? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 igen Vigyázz, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára és akkor bazári összhatása lesz! Csavart küszöb, lekszászlámpa, BéjemvéM3tükör, jáj de sukár! :D Szóval, ne díszítsd túl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Vigyázz, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára és akkor bazári összhatása lesz! Csavart küszöb, lekszászlámpa, BéjemvéM3tükör, jáj de sukár! :D Szóval, ne díszítsd túl. Úgy gondolom még nincs túldíszítve. Alufelni, körbe sötétités, lexus lámpa, szárny, sportdob ennyi.és még kis apróságok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ilyen polírpaszta kell? ezt találtam még lámpadoki de itt 5000/db a felújítás azért gondolom otthon házilag olcsóbban kijön a vizes polírpapír nem tétel, max a paszta de nem kell ehhez gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Úgy gondolom még nincs túldíszítve. Alufelni, körbe sötétités, lexus lámpa, szárny, sportdob ennyi.és még kis apróságok :lol: Még. :D Hátra én gyárihoz hasonló, de ledes lámpatestet tettem volna. Egyszer már sikerült téged megbántanom, mert leszóltam a jelenlegit (újra bocs), de ez a Lexus-style annyira elcsépelt, minden autón visszaköszönő és csak kevésen jól mutató megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ezt találtam még lámpadoki de itt 5000/db a felújítás azért gondolom otthon házilag olcsóbban kijön a vizes polírpapír nem tétel, max a paszta de nem kell ehhez gép? "grátiszként pedig UW védelemmel látjuk el!" Haha, grátisz! Anélkül lóf@szt sem ér az egész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Még. :lol: Hátra én gyárihoz hasonló, de ledes lámpatestet tettem volna. Egyszer már sikerült téged megbántanom, mert leszóltam a jelenlegit (újra bocs), de ez a Lexus-style annyira elcsépelt, minden autón visszaköszönő és csak kevésen jól mutató megoldás. Erre annyit tudok mondani, hogy ízlések és pofonok. Nekem így tetszik.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Erre annyit tudok mondani, hogy ízlések és pofonok. Nekem így tetszik.. :lol: És ez utóbbi ami igazán számít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Ha már a lámpabúrák szóba kerültek? Van aki lefújta sötétebbre a hátsókat? Ha igen, akkor a kérdéseim: Milyen anyaggal? Hogy vált be? Kopik? Könnyű azonos sötétségűre fújni? Gyárihoz képest mattab lesz? Gyári Enjoy búrával azonosat el lehet érni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts