palicska Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Valaki keni-vágja itt az angolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ma reggel nálunk fokozott rendőri ellenőrzés volt,pont mikor vittem a gyereket suliba. Előkészítettem minden papírt szépen,megfésülködtem a gyerek is vigyázba ült az ülésében. Hát persze,hogy nem állítottak meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ma reggel nálunk fokozott rendőri ellenőrzés volt,pont mikor vittem a gyereket suliba. Előkészítettem minden papírt szépen,megfésülködtem a gyerek is vigyázba ült az ülésében. Hát persze,hogy nem állítottak meg! :D Semminek nem tudsz örülni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 valakinek nincs véletlenül eladó cd-s magnója olcsón?Olyan is jó ami csak audió lejátszására alkalmas Van egy Blaupunktom, amit eddig használtam, de most vettem újat. CD-s, 4000-ért a Tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Semminek nem tudsz örülni? :lol: De most úgy készültem,elveszik azt a kis örömét is az embernek! Majd biztos mikor az eldugott,kinnfelejtett 40 -es táblánál 56-al megyek,akkor megállítanak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Te vagy a keresztapa? :D Még nem, hála Istennek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Jövő héten előveszem a kétkerekűt, akkor 35-liter két hónapig is ki fog tartani. :lol: Jó kis V2-es. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ma reggel nálunk fokozott rendőri ellenőrzés volt,pont mikor vittem a gyereket suliba. Előkészítettem minden papírt szépen,megfésülködtem a gyerek is vigyázba ült az ülésében. Hát persze,hogy nem állítottak meg! :D Mutatni kellet volna egy egyújjas nemzetközi jelzést, akkor biztos megállítanak! :lol: Igaz, akkor biztos nem érik be a papírokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mit mikor teszek bele? :D Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :) Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak ezt a számot ismerem. :D Akkor Te nagyon drágán veszed a kiló kenyeret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van esetleg olyan, akit érdekelne ilyen embléma nélküli hűtőrács? ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van esetleg olyan, akit érdekelne ilyen embléma nélküli hűtőrács? ebay Nekem van, és elcserélném coupe hűtőrácsra ráfizetéssel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem van, és elcserélném coupe hűtőrácsra ráfizetéssel... Na azt én sem találok,pedig nagyon keresem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Na azt én sem találok,pedig nagyon keresem :D miért keres mindenki olyat?? mutassatok már egy képet róla? hátha nekem is kell olyan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 miért keres mindenki olyat?? mutassatok már egy képet róla? hátha nekem is kell olyan :D http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1579707-4425517-63-0-0-0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2011 már 1060 km van a Zafirában, és egy csepp olaj sem fogyott belőle..... a fogyasztása meg: 680 km tele tank óta, és a negyed alatt van egy hajszállal.... olajcsere megvolt. Holnap viszont a váltórudazat elején lévő forditó szerkezetet kell kicserélnem, mert alig tudok 1-2 est kapcsolni, mert szét van kopva mintazállat... 63.000 Ft az alkatrész :D ákcijós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1579707-4425517-63-0-0-0 akkor inkább az OPC http://cgi.ebay.de/Orginal-OPC-Sportgrill-...2#ht_1368wt_905 nekem a sima krómcsíkos van színrefújva Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1579707-4425517-63-0-0-0 Nekem annyira nem tetszik! De ízlések és pofonok. Nekem igazából a jel nélküli sem tetszik szerintem a gyári a legjobb mondjuk ha alul van krómcsík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem annyira nem tetszik! De ízlések és pofonok. Nekem igazából a jel nélküli sem tetszik szerintem a gyári a legjobb mondjuk ha alul van krómcsík. Akkor inkább coupe,mint opc,nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van ötletetek, hogy ez mi a fenéért néz így ki? Mindkettő. És ez nem kosz :D Jobb fényszóró Bal fényszóró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van ötletetek, hogy ez mi a fenéért néz így ki? Mindkettő. És ez nem kosz :D Jobb fényszóró Bal fényszóró Seemi extra,dolgozik a nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkor inkább coupe,mint opc,nekem... a kocsidhoz szerintem jobb a jel nélküli mármint a piros színen sokat dob a fekete lámpákkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 a kocsidhoz szerintem jobb a jel nélküli mármint a piros színen sokat dob a fekete lámpákkal :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 már 1060 km van a Zafirában, és egy csepp olaj sem fogyott belőle..... a fogyasztása meg: 680 km tele tank óta, és a negyed alatt van egy hajszállal.... olajcsere megvolt. Holnap viszont a váltórudazat elején lévő forditó szerkezetet kell kicserélnem, mert alig tudok 1-2 est kapcsolni, mert szét van kopva mintazállat... 63.000 Ft az alkatrész :D ákcijós :lol: Jó csinálod :D ,rendbe rakod,aztán majd jövőre megveszem... :) fogyilag jót mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Seemi extra,dolgozik a nap... ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így... max megpróbálni polírolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts