szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor már tizen lehet lesznek nézők. :D Teltházas lesz szinte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Magyar foci... Azmiaz? :D Finggal különben se lehet tojást festeni. :D Mondjuk a tegnap esti meccs 2. félideje azért nem volt rossz, az ilyet lehet és érdemes is nézni :) Persze, ha nem jutott volna tovább a Barcelona, szerintem akkor is ugyanannyit aludtam volna éjjel, de az ilyen fociért tényleg megéri ébren maradni. Jah elég fos a magyar foci!! De most épp a világranglista 36. helyén állunk!! :lol: Azért az nem olyan rossz, lévén 4 éve volt a 72. előtte meg a térképen sem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Jah elég fos a magyar foci!! De most épp a világranglista 36. helyén állunk!! :D Azért az nem olyan rossz, lévén 4 éve volt a 72. előtte meg a térképen sem volt... Feltörtünk, mint a huszár segge! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 valakinek nincs véletlenül eladó cd-s magnója olcsón?Olyan is jó ami csak audió lejátszására alkalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 valakinek nincs véletlenül eladó cd-s magnója olcsón?Olyan is jó ami csak audió lejátszására alkalmas egy CAR300-al tudok szolgálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem gyárilag benne van! :D Boldog Zoltán napot kívánok a Zoliknak! A feleségeknek,barátnőknek,kislányaitoknak boldog nőnapot! Nekem is gyárilag van benne,azért érdekelne,hogy tényleg csak a kapcsoló kell bele? Nagyon várom már a fejleményeket...:-) Mikor teszed bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 valakinek nincs véletlenül eladó cd-s magnója olcsón?Olyan is jó ami csak audió lejátszására alkalmas Nekem van egy-kettő.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 egy CAR300-al tudok szolgálni... :D Nekem van egy-kettő.... :lol: Na küldjétek csak milyen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 a car 300-at kihagyom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mikor teszed bele? Mit mikor teszek bele? :lol: Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :D Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak ezt a számot ismerem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mit mikor teszek bele? :lol: Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :D Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak ezt a számot ismerem. :D Nekem cd-s kell nem kazettás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem cd-s kell nem kazettás... :D Van egy kenwood maszkos,meg egy clarion... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Teltházas lesz szinte :D Felnit felraktad már?Ha igen,akkor kéne kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mit mikor teszek bele? :D Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :) Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak ezt a számot ismerem. :lol: :D Ezt nem tudtam..... Nekem is elő van készítve,de nem tudom mi kellene hozzá,hogy működjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem cd-s kell nem kazettás... :) Tudom én,csak bepróbálkoztam! :D Amúgy ebbe is bele lehet tenni a CD-t(egyszer,darabokban) :D nem tudom mi kellene hozzá,hogy működjön? Uri Geller. :lol: Van itt aki belerakatta,(nem tudom már,hogy ki volt)keresd vissza a keresőben.(jobbra fenn) Írd be,hogy :tempomat és válaszd ki a G Astra topikot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mit mikor teszek bele? :lol: Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :D Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak ezt a számot ismerem. :D Vicces kedvedben vagy ismét! Az autó is eladó? Akár 5e-t is adnék érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Vicces kedvedben vagy ismét! Az autó is eladó? Akár 5e-t is adnék érte! :D Csak a 4-t ismeri,ezért van automatája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Csak a 4-t ismeri,ezért van automatája... :lol: Méghozzá négysebességes :D Tempomat: nekem 35ért ajánlja wessz,elgondolkodtató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Tempomat: nekem 35ért ajánlja wessz,elgondolkodtató... Sajátomba egyáltalán nem hiányzik, úgyse használnám. A cégesben viszont jó szolgálatot tenne. Azzal rengeteget sztrádázunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Van valahol elérhető gyári információ, hogy mit jelent az Enjoy, illetve a Comfort felszereltség? Mik tartoztak ebbe bele? Vagy pedig ahány, annyi féle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2011 Méghozzá négysebességes :D Tempomat: nekem 35ért ajánlja wessz,elgondolkodtató... nekem ma lett beszerelve a zafirába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 nekem ma lett beszerelve a zafirába :D Neked volt előkészítés? Mennyi volt az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 nekem ma lett beszerelve a zafirába :lol: utánanézettél már nekem a honda bluetooth kihangosítónak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Neked volt előkészítés? Mennyi volt az ára? munkaidőben megcsinálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Van valahol elérhető gyári információ, hogy mit jelent az Enjoy, illetve a Comfort felszereltség? Mik tartoztak ebbe bele? Vagy pedig ahány, annyi féle. Ehun ni e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts