Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D

Hát, biztos stresszesebb, mint egy wellness-hétvége... :D De nőnapon nem szólunk ilyesmiért (hanem ordítunk). :lol:

Megosztás:

Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni.

Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely.

biztos, hogy olcsóbb mert amikor kérdeztem akkor húzta a száját, mert több meló van vele mint egy sárvédővel pl. pepecs munka.

Megosztás:

Attól függ hol? Barcelónában bánat, Londonban öröm.

Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki

meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet

izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más

környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok?

Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink-

de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D

Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is!

Megosztás:

Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki

meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet

izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más

környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok?

Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink-

de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D

Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is!

A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :D

Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan

a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :lol: magyar csapat játszik!

Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból!

Megosztás:

A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :lol:

Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan

a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :D magyar csapat játszik!

Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból!

Ja nekem is kb. ennyi, de a márc. 25. magyar-hollandra van 10 jegyem.... :D

Megosztás:

Magyar foci... Azmiaz? :D Finggal különben se lehet tojást festeni. :lol:

Mondjuk a tegnap esti meccs 2. félideje azért nem volt rossz, az ilyet lehet és érdemes is nézni :D Persze, ha nem jutott volna tovább a Barcelona, szerintem akkor is ugyanannyit aludtam volna éjjel, de az ilyen fociért tényleg megéri ébren maradni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.