szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Van,legalábbis a telómon!! :D Jah,és most is melózom :lol: Ez az élet, Báttya! Én meg 3 szendvicset tudtam ma megenni, azt is futtába! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Áh, a bánya nehéz, én stresszoldásra írok napközben. :D A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D Az egyszeri alkalom még nem stressz! Majd másodjára, harmadjára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nyáron én is elutazom a Yárda-szigetekre. Asszem páran közülünk már befizettek oda... akkor ott találkozunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D Hát, biztos stresszesebb, mint egy wellness-hétvége... :D De nőnapon nem szólunk ilyesmiért (hanem ordítunk). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát, biztos stresszesebb, mint egy wellness-hétvége... :D De nőnapon nem szólunk ilyesmiért (hanem ordítunk). :lol: jah nőnap...minden hónapban fizetéskor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 akkor ott találkozunk :D Haverok, buli, Fanta... Határidők, munka, Beta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Haverok, buli, Fanta... Határidők, munka, Beta. :) nem is mond :D,megint olyan szerszámokat találtam a vaterán ... fúúú de utálom :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D Inkább váló ok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az egyszeri alkalom még nem stressz! Majd másodjára, harmadjára... 3. biztos nem lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A fórum legaktívabb pillanata (344 felhasználó): 2011-02-21 - 21:35 érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A fórum legaktívabb pillanata (344 felhasználó): 2011-02-21 - 21:35 érdekes... miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A fórum legaktívabb pillanata (344 felhasználó): 2011-02-21 - 21:35 érdekes... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. biztos, hogy olcsóbb mert amikor kérdeztem akkor húzta a száját, mert több meló van vele mint egy sárvédővel pl. pepecs munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 miért is? mert sokáig nem ez adat volt ott... ennyi... én kérek elnézést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 én kérek elnézést :lol: Beszóltál öcsém? :D :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Boldog Nőnapot a női családtagjaitoknak! Kiesésre áll a barca! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Kiesésre áll a barca! Most mi lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Most mi lesz? :D Attól függ hol? Barcelónában bánat, Londonban öröm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Attól függ hol? Barcelónában bánat, Londonban öröm. Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok? Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink- de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok? Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink- de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is! A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :D Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :lol: magyar csapat játszik! Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :lol: Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :D magyar csapat játszik! Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból! Ja nekem is kb. ennyi, de a márc. 25. magyar-hollandra van 10 jegyem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ja nekem is kb. ennyi, de a márc. 25. magyar-hollandra van 10 jegyem.... :D Akkor már tizen lehet lesznek nézők. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Magyar foci... Azmiaz? :D Finggal különben se lehet tojást festeni. :lol: Mondjuk a tegnap esti meccs 2. félideje azért nem volt rossz, az ilyet lehet és érdemes is nézni :D Persze, ha nem jutott volna tovább a Barcelona, szerintem akkor is ugyanannyit aludtam volna éjjel, de az ilyen fociért tényleg megéri ébren maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 29 éves vagyok, de még nem láttam magyar csapatot világversenyen... sajnos. :D (vagyis elvileg 5 évesen, de arra meg nem emlékszem) Csak a tét nélküli meccseken tudnak mutatni valamit a fiuk. Kellene nekünk egy tét nélküli VB, azon lenne esélyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts