mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Ez csak azt mutatja hogy láttad a hirdetést régebben is, meg hogy senkinek nem kell ez a kocsi ennyiért. Azt nem írtad hogy figyelitek-e a GYÁRI 162 lovat a 2literes motorból, vagy ilyesmi!! :lol: :lol: :lol: Más. Este megnézzük az IP-t? Te lükheeeeeee. Szerinted miért írtam, hogy "OPC Light" ? Ne kalimpálj, mert 1re jobban belegabajodsz :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Te lükheeeeeee. Szerinted miért írtam, hogy "OPC Light" ? Ne kalimpálj, mert 1re jobban belegabajodsz Akkor sem adom fel! Igenis ismeretlen ez a motor!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Igenis ismeretlen ez a motor!!! :lol: :lol: Neked :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Neked Én legalább bevallom, nem úgy, mint Te! :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Én legalább bevallom, nem úgy, mint Te! :lol: :D :lol: :lol: Bevallod ? Még szép, miután itt szánkoztál a flaszteron és banánhély meg sehol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mit kellene bevállalnom ? Ebből kiindulva neked az a mániád, hogy tudsz valamit és úgy csinálsz mintha fogalmad se lenne róla ? Ha így lenne: rosszul csinálod. Mert eddig pont a fordítottja jött le :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Bevallod ? Még szép, miután itt szánkoztál a flaszteron és banánhély meg sehol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mit kellene bevállalnom ? Ebből kiindulva neked az a mániád, hogy tudsz valamit és úgy csinálsz mintha fogalmad se lenne róla ? Ha így lenne: rosszul csinálod. Mert eddig pont a fordítottja jött le Na jó feladom. Különben is látom nagyon kiphent vagy. :wink: Ezért készültem is egy kis meglepivel, az F Astra felni-gumiból kéne átrakni a kormányszervós hozzászólásokat, az F Astra kormányszervó topicba. Megtennéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Tied sem rossz! Van róla még valahol több kép?Sajnos nincs és nem igazán értek még a számítógéphez ezért felrakni se igazán tudok.ha gondolod küldök email-be,az már megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Küldtem pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/kep031.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/kep020.jpg a képek a kocsiról.mélykék76nak meg köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/kep031.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/kep020.jpg a képek a kocsiról.mélykék76nak meg köszönöm. Nincs kegyelem :twisted: Ezt a két sort kellene másolnod 1 új hozzászólásba, utánna törölni a kérdőjeleket és már láthatóak is lesznek a képek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 remélem így gondoltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 remélem így gondoltad. Pont így :lol: :D :lol: :lol: Megy ez :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 ....Na jó feladom.... Neked is hiába mondja az ember, hogy nem csináld :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Neked is hiába mondja az ember, hogy nem csináld no comment... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget mélykék76. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Jahh azt elfelejtettem megírni, hogy nagyon széph ez is :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 1X lesz egy ilyenem is! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Jahh azt elfelejtettem megírni, hogy nagyon széph ez is ezt is köszönöm,ez az elsö autóm amit igazán szeretek.csak egy turbós motor hiányzik belöle(ez még sajnos messze van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Biztos igazatok van, én ilyen mélységig nem értek hozzá, nekem volt A Vectra 2.0 16V, arra is azt mondják, 150 L van benne.Távol álljon tőlem, nem vitázni akarok, én így tudtam.150,vagy 160, vagy 136, végülis mindegy! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Egyébként a lóerőkön jól elcsámcsogtunk, de arra nincs ötlet, hogy miért eheti az olajat.Tócsa nincs alatta sose.Az jó vicc, hogy szereti, csak engem nyugtalanít a dolog! :wink: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Egyébként a lóerőkön jól elcsámcsogtunk, de arra nincs ötlet, hogy miért eheti az olajat.Tócsa nincs alatta sose.Az jó vicc, hogy szereti, csak engem nyugtalanít a dolog! :wink: Üdv Sajnos az Opel motorok viszonylag sok olajat fogyaszthatnak. Ha már nagyon zavar, akkor kezdheteg egy hengerfej leszedéssel. Szelepszár szimmering csere ( ha valaki ügyes, és van célszerszáma, akkor nem kell leszedni ). Az esetek egy részében segít. Ha komolyabban bele akarsz folyni, akkor a dugókat is ki kell húzni. Minimum a gyűrűzés, de ha kopott a henger, vagy rossz az illesztés, akkor a dugókat is cserélni kell. Gyári előírás szerint ilyenkor a hajtókarokat is cserélni kéne. Ez egyébként néha elmarad. Hirtelen ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Egyébként a lóerőkön jól elcsámcsogtunk, de arra nincs ötlet, hogy miért eheti az olajat.Tócsa nincs alatta sose.Az jó vicc, hogy szereti, csak engem nyugtalanít a dolog! :wink: Üdv Milyen olaj van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts