balazs777 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Kaposváron vagy közelében? Merre vagy ki? kaposvártól 10-15km-re. Szentbalázson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf az ba...ott sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf Ezért marad a gyári minden! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 nah úgy látom klubtag lettem :D Gratula!Látszik,hogy van kess! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Gratula!Látszik,hogy van kess! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 foglalatos Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D Régebben csináltam ledes rendszám világítást! Egy panelra feraktam 4 hidegfehér 5mm-es ledet és pont belepasszolt abba a trapéz alapú búrába! Meg csináltam első ledes izzókat is! Azok működtek vagy 3-4 évig... De már nem sz@arakodok ilyenekkel, jó a gyári izzó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. Nekem is csak az ajtókban vannak Pio szettek!! Teljesen megvagyok velük elégedve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond. Szerintem se gáz a fehér LED-es, jobban félhet a büntetéstől este az, akinek egyáltalán nincs megvilágítva, mert a rendszámtáblának látszania kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. az enyémet is szétszedhetnéd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 az enyémet is szétszedhetnéd :D pedig nem nehéz szétt szedni, max. a kilincsekkel kell játszani kicsit! Én is saját kezüleg szedtem le az enyémről a dolgokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 pedig nem nehéz szétt szedni, max. a kilincsekkel kell játszani kicsit! Én is saját kezüleg szedtem le az enyémről a dolgokat... No meg a bolhákra se árt vigyázni, hogy össze is lehessen rakni (nem arra, ami a kutyában van :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond. Kössz,akkor nézek egyet hozzá!Egyébként a csomagtartóban nagyon hasznosnak találtam a gyári helyett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Valaki nem tudja hol kapható ilyen fehér ledes rendszámvilágítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Villanyautó. Ha valaki már linkelte, bocsi! Ampera Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :D :lol: mindenkinek ennyire laza a bánya? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Valaki nem tudja hol kapható ilyen fehér ledes rendszámvilágítás? Pl. a rendszámvilágítás boltba :lol: Itt van egy pár "horror" áron: LINK. Vaterán van a foglalatba való led-es izzó is ("BA15s" a foglalat neve) és led panel is. De én inkább ebay-ről szerzek be szerintem (most megtetszett nekem is a dolog :D ) fehér belső tér világítással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :lol: :D mindenkinek ennyire laza a bánya? :) ;) Áh, a bánya nehéz, én stresszoldásra írok napközben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :D :lol: mindenkinek ennyire laza a bánya? :D :) Élni tudni kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Élni tudni kell :lol: neked van az autóba is net?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 neked van az autóba is net?? :lol: Van,legalábbis a telómon!! :D Jah,és most is melózom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Van,legalábbis a telómon!! :D Jah,és most is melózom :) hát élni tudni kell.. :lol: ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 hát élni tudni kell.. :D ennyi :lol: Nyáron én is elutazom a Yárda-szigetekre. Asszem páran közülünk már befizettek oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts