bocs Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 az a hütőmodul. a klimarendszert, és a ventilátorokat vezérli. Köszönöm szépen a gyors választ,komolyan mondom azt hittem hülyén halok meg,ha nem tudom mi az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Jah!A kormány burkolatot is le szedtem és ez a tempomat vezetéke lehet?Bal oldalon.A jobb oldalon is van de az mi lehet? Jobb oldali vezeték ill. csatlakozó Gondolom tempomat,meg BC.Legalább is nekem a dizelen azok voltak behúzva gyárilag előkészítésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Gondolom tempomat,meg BC.Legalább is nekem a dizelen azok voltak behúzva gyárilag előkészítésnek. Köszönöm! Akkor ha szerencsém van csak egy tempomat kart kell szereznem,meg felprogramoztatni,és már is van tempomatom?Mert ahogy itt olvasgatom a hozzászólásotokat a fórumon,elvileg akkor a kuplung kapcsolónak is bennt kell lennie,legalábbis asszem azt láttam a kuplung pedál fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Köszönöm! Akkor ha szerencsém van csak egy tempomat kart kell szereznem,meg felprogramoztatni,és már is van tempomatom?Mert ahogy itt olvasgatom a hozzászólásotokat a fórumon,elvileg akkor a kuplung kapcsolónak is bennt kell lennie,legalábbis asszem azt láttam a kuplung pedál fölött. Szerencsés.... vagy dízeles.... :D De jó neked! Én most még 2-3 hónapot spórolok, és utána keresem meg az illetékest az ügyben. Nekem drágábbra jön ki, mert nincs előkészítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt? Én tudok ledet,csak be kell építeni a búrába... Az is jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én tudok ledet,csak be kell építeni a búrába... Az is jó? ledes izzó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt? Itt e :D kukk má Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ledes izzó? Nem ledes izzó,hanem led,amit be kell építeni,és bekötni....ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Itt e :D kukk má ezzel az a baj. hogy nem kompatibilisek az astrára. cseresznyeizzó kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ezzel az a baj. hogy nem kompatibilisek az astrára. cseresznyeizzó kell bele. Foglalatos,vagy annélküli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Foglalatos,vagy annélküli? foglalatos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Na,jó éjt,reggel meló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Na,jó éjt,reggel meló! :) Márakinek... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Márakinek... :D :D :lol: jaja reggel hosszú alvás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerencsés.... vagy dízeles.... :lol: De jó neked! Én most még 2-3 hónapot spórolok, és utána keresem meg az illetékest az ügyben. Nekem drágábbra jön ki, mert nincs előkészítés. Nekem is ki van építve,és automata a váltóm,akkor nekem is csak kapcsoló kell bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem is ki van építve,és automata a váltóm,akkor nekem is csak kapcsoló kell bele? :D Nekünk azért nem ilyen egyszerű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nekem is ki van építve,és automata a váltóm.... :D Nekem gyárilag benne van! :lol: Boldog Zoltán napot kívánok a Zoliknak! A feleségeknek,barátnőknek,kislányaitoknak boldog nőnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A hölgyeknek boldog NŐnapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Isten éltesse a Zoltánokat,hiszen nemzetközi Zoltánnap van! :D És minden Nőnek,boldog NŐ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Isten éltesse a Zoltánokat,hiszen nemzetközi Zoltánnap van! :D És minden Nőnek,boldog NŐ Az előbbit köszönjük, utóbbit kívánom én is minden néninek. :D Bár itt a fórumon nincs túl sok G-Astrás leányzó... (a virágkötő fórumra meg viszonylag kevés férfi jár...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Boldog nőnapot a Zoltánoknak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Uhh de komoly ez :D Ez pedig.: astra g 3.2 v6 360 LE.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 nah úgy látom klubtag lettem :D ezért is Boldog Nőnapot a gyengébbik nemnek és Boldog névnapot a Zoliknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 mennyi?? :D nálunk a legolcsóbb is kilincs + díszléc 15 ezer..... küszöbökkel együtt 35 ezer. hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts