Mc-elek Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 ebből megint k.rendőr meg k.szerelő,meg k.erzsike lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 :lol: Sajnos már a mentős igazolvány sem old meg mindent,pedig régebben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Sajnos már a mentős igazolvány sem old meg mindent,pedig régebben... :lol: igen vannak túlbuzgó kollégák is... soha nem értettem .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 ebből megint k.rendőr meg k.szerelő,meg k.erzsike lesz :D így van tehát zárjuk le a témát fóliám marad és kész..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 igen vannak túlbuzgó kollégák is... soha nem értettem .... :D Mint mindenhol! Nem lesz itt anyázás. Minden szakmában emberek dolgoznak, és mindenhol van jó meg rossz. Ugyanúgy a rendőrök közt, meg a mentősöknél, meg a nyomdagépszerelőknél is. Kész.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Akkor beszélgessünk a hüvelygombáról.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Akkor beszélgessünk a hüvelygombáról.. :D minden nő életében legalább 1x .......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 tudod hány ilyen autó van... nem a leírásba lévő autót látod a fényképen, hanem valami teljesen mást.... ez kb olyan mint ez: Na ki és mit fedez fel a képeken? Automata váltót ír,és mégis 3 pedálja van.Nyertem? :lol: Amúgy már Én is találkoztam olyan hirdetéssel aminél nem oda illő kép volt biggyesztve,csak itt ugyanolyan szinü az otó mindegyik képen,ezért tévesztett meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Há má hogyne tudnék. Most használom először a dropboxot, remélem, más is látja a linket:) http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040477.jpg http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040478.JPG http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040479.JPG Szerk.: fúj de randa ez a fabetét még mindig.... Köszönöm. Asszem egy váltó szoknyára én is benevezek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönöm. Asszem egy váltó szoknyára én is benevezek... Az enyém is elhagyta már magát kicsit. Valaki linkelt régebben olyan helyet is, ahol valódi bőrrel készítik, bár nem tűnik rossznak ez se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Há má hogyne tudnék. Most használom először a dropboxot, remélem, más is látja a linket:) Jó cucc, én is csináltatok, ha lesz rá időm, bár nekem jobban tetszene világosszürke varrással. Azt hiszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Sziasztok, Ismertek vkit, aki szépen színre tud fújni kilincset meg díszlécet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Sziasztok, Ismertek vkit, aki szépen színre tud fújni kilincset meg díszlécet? Én tudok Békéscsabán,de azzal te nem sokra mész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Akasztják a hóhért! Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás... Persze, csak ha egy k@cs@ggel találkozol, akkor még fel is jelenthet hivatali visszaélésért is. Ezért az igazolvány szépen pihen a tárcában, csak az az okmány kerül elő, amit kér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Én tudok Békéscsabán,de azzal te nem sokra mész :lol: egy picit messze van nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 egy picit messze van nekem :D gondolom kaposvár is messze van :lol: én itt csináltattam és nagyon jó lett. alig különbözik a gyáritől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 gondolom kaposvár is messze van :lol: én itt csináltattam és nagyon jó lett. alig különbözik a gyáritől. már majdnem jó, mert pécsre sokat járok :D és mibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 már majdnem jó, mert pécsre sokat járok :D és mibe fájt? 2-3e huf Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 2-3e huf mennyi?? :D nálunk a legolcsóbb is kilincs + díszléc 15 ezer..... küszöbökkel együtt 35 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 mennyi?? :D nálunk a legolcsóbb is kilincs + díszléc 15 ezer..... küszöbökkel együtt 35 ezer. nem tudom miért de én a váltószoknyára gondoltam. talán lehet, hogy azért mert azt olvastam előtte. bocs mindenkitől. a kilincs meg a díszléc fényezésre is tudok mondani embert de azt nem tudom mennyiért dolgozik, de majd megkérdezem, úgyis mennem kell lefujatni a fényszórómosómat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nem tudom miért de én a váltószoknyára gondoltam. talán lehet, hogy azért mert azt olvastam előtte. bocs mindenkitől. a kilincs meg a díszléc fényezésre is tudok mondani embert de azt nem tudom mennyiért dolgozik, de majd megkérdezem, úgyis mennem kell lefujatni a fényszórómosómat. Na azért.. azt hittem csak itt ilyen magasak az árak.. :lol: kérdezd meg ott mennyiért csinálják! Mondjuk én egyenlőre nem tervezem, de azért kiváncsi vagyok rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Na azért.. azt hittem csak itt ilyen magasak az árak.. :lol: kérdezd meg ott mennyiért csinálják! Mondjuk én egyenlőre nem tervezem, de azért kiváncsi vagyok rá. :D rendben, a hónap végére kaptam időpontot. kicsit sokat kell várni, de minőségi munkát végez. az biztos. több autót is vittem már hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nekem is nagyon olcsónak tűnt Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nekem is nagyon olcsónak tűnt szerintem 30 -on alul teljes színre fújást/küszöb,kilincs,oldalléc/ sehol sem csinálnak. Esetleg nagyon sz..rul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tényleg, a lényeg, ezt már mióta meg akarom kérdezni: az Astraklub, mint honlap, megszűnt? Mert az a Mote oldalra visz át. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts