Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

tudod hány ilyen autó van... nem a leírásba lévő autót látod a fényképen, hanem valami teljesen mást....

ez kb olyan mint ez:

Na ki és mit fedez fel a képeken?

Automata váltót ír,és mégis 3 pedálja van.Nyertem? :lol:

Amúgy már Én is találkoztam olyan hirdetéssel aminél nem oda illő kép volt biggyesztve,csak itt ugyanolyan szinü az otó mindegyik képen,ezért tévesztett meg. :D

Megosztás:

Akasztják a hóhért!

Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás...

Persze, csak ha egy k@cs@ggel találkozol, akkor még fel is jelenthet hivatali visszaélésért is. Ezért az igazolvány szépen pihen a tárcában, csak az az okmány kerül elő, amit kér.

Megosztás:

mennyi?? :D nálunk a legolcsóbb is kilincs + díszléc 15 ezer..... küszöbökkel együtt 35 ezer.

nem tudom miért de én a váltószoknyára gondoltam. talán lehet, hogy azért mert azt olvastam előtte. bocs mindenkitől.

a kilincs meg a díszléc fényezésre is tudok mondani embert de azt nem tudom mennyiért dolgozik, de majd megkérdezem, úgyis mennem kell lefujatni a fényszórómosómat.

Megosztás:

nem tudom miért de én a váltószoknyára gondoltam. talán lehet, hogy azért mert azt olvastam előtte. bocs mindenkitől.

a kilincs meg a díszléc fényezésre is tudok mondani embert de azt nem tudom mennyiért dolgozik, de majd megkérdezem, úgyis mennem kell lefujatni a fényszórómosómat.

Na azért.. azt hittem csak itt ilyen magasak az árak.. :lol: kérdezd meg ott mennyiért csinálják! Mondjuk én egyenlőre nem tervezem, de azért kiváncsi vagyok rá. :D

Megosztás:

Na azért.. azt hittem csak itt ilyen magasak az árak.. :lol: kérdezd meg ott mennyiért csinálják! Mondjuk én egyenlőre nem tervezem, de azért kiváncsi vagyok rá. :D

rendben, a hónap végére kaptam időpontot. kicsit sokat kell várni, de minőségi munkát végez. az biztos. több autót is vittem már hozzá.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.