balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Mit tudsz a kaposvári Opel márkakereskedésről? Mintha azt írtad volna korábban, hogy ismerősöd ott dolgozik. Már hetek óta csak az üres szalont látni, még az udvar is kong az ürességtől, sehol egy lélek. én is ott dolgoztam 5 évig. átköltözött a chevi szalonba, azt ahol volt az opel azt meg kiadták egy mezőgazdasági cégnek. most a chevi és az opel eladás egy légtérben van+ a munkafelvétel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1444344705 Istenem:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1444344705 Istenem:D! húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de jó régóta kerestem ilyet. gyorsan rendelek 2-őt és máris biturbós lesz az 1.6-os paripám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Őneki csak szóltak, mást büntettek :lol: Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Az az igazság, hogy nem tudom miért olyan nagy szabálysértés a fólia ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Az az igazság, hogy nem tudom miért olyan nagy szabálysértés a fólia ... :D Ennyi,ez Magyarország!!Én így szeretlek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Vették .... akartam már kérdezni tőled :szoktad ezt hallgatni : http://www.sunshinefm.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Az az igazság, hogy nem tudom miért olyan nagy szabálysértés a fólia ... :D én sem értek vele egyet, de mit lehet tenni. inkább néznék azokat az autókat amik ránézésre sem állják meg műszakilag a helyüket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 akartam már kérdezni tőled :szoktad ezt hallgatni : http://www.sunshinefm.hu/ miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 miért? Nem tom,de teccik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 miért? szerint legjobb rádió... ezt hallgatom a melóba meg itthon is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 szerint legjobb rádió... ezt hallgatom a melóba meg itthon is.. jaja szoktam hallgatni! A rádió 21 után másodikként! /rádió21 román rádió de jó pörgős zenék mennek rajta!/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ennyi,ez Magyarország!!Én így szeretlek :D Inkább itthon történjen meg ez. Határon túl jóval húzósabb a fólia is, a xenon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Akasztják a hóhért! Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Akasztják a hóhért! Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás... Nem a törvények mindenkire vonatkoznak így ránk is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2011 Elől a két első ablakon van fólia valakinek az autóján? van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem volt még probléma belőle? de volt. beküldtek a debreceni rendőrök műszaki vizsgára. 15 év alatt 1x volt bajom belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem a törvények mindenkire vonatkoznak így ránk is... És ha megbüntetnek valamiért, annak van hátulütője számodra? Mert ugye jó példával kell elől járni! Vagy tök mindegy, gyűjtheted a pontokat te is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 És ha megbüntetnek valamiért, annak van hátulütője számodra? Mert ugye jó példával kell elől járni! Vagy tök mindegy, gyűjtheted a pontokat te is? szabálysértésnek nincs hátulütője bűncselekménynek igen. A pontok ugyanúgy járnak nekem is, nekünk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem a törvények mindenkire vonatkoznak így ránk is... hú, most tudatosult bennem hogy te is rendőr vagy. tehát leszögezném, nekem nincs xenonom, se fóliám, és a havert is megbüntette a rendőr, nem engedte el miután beletépett a fóliába. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 hú, most tudatosult bennem hogy te is rendőr vagy. tehát leszögezném, nekem nincs xenonom, se fóliám, és a havert is megbüntette a rendőr, nem engedte el miután beletépett a fóliába. :D :lol: :) Már mindegy, úton vannak a kommandósok! :D Ja, és az ukrán határ mellett lakik, úgyhogy lehet néhány "külföldi üzletember" is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Már mindegy, úton vannak a kommandósok! :lol: Ja, és az ukrán határ mellett lakik, úgyhogy lehet néhány "külföldi üzletember" is! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 én is ott dolgoztam 5 évig. átköltözött a chevi szalonba, azt ahol volt az opel azt meg kiadták egy mezőgazdasági cégnek. most a chevi és az opel eladás egy légtérben van+ a munkafelvétel is. 2in1? Eddig sem volt sok bemutatóautó. Sebaj, lesznek majd makettek. Külön-külön is csöppnyi bemutatótermek voltak (max. 4-4 autó). Más márkák generálimportőre - válság ide, válság oda - ilyen megjelenést nem enged meg magának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Már mindegy, úton vannak a kommandósok! :D Ja, és az ukrán határ mellett lakik, úgyhogy lehet néhány "külföldi üzletember" is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 2in1? Eddig sem volt sok bemutatóautó. Sebaj, lesznek majd makettek. Külön-külön is csöppnyi bemutatótermek voltak (max. 4-4 autó). Más márkák generálimportőre - válság ide, válság oda - ilyen megjelenést nem enged meg magának. mit vársz tőle? amikor megvonták a hivatalos márkakereskedés jogát? nem csinálhatnak garanciális munkát sem. hát ez van. nagyjából időben hagytam ott őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem a törvények mindenkire vonatkoznak így ránk is... Itt a "vadnyugaton" kicsit másképp értelmezik ezt!Haver,kolléga mehet,de ha egyszer nem indexelek kifelé a körforgalomból,nem engedek át egy gyalogost, akkor villogó,meg sziréna mint egy sorozatgyilkosnak!De ha motorral vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts