fodorb Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Jahh, de fájt, mikor megláttam a motortérben a Toyota felíratot, ha Ferrári, akkor legyen Ferrári, ha Toyota, akkor legyen Toyota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Van szöveg náluk Fodorb, Te most akarsz autót venni, nem? Hajrá!! :D Csak kell keresni egy ferrari fórumot is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Hello Egy kérdés : 1.6 16V változatot néztem Az automata váltónak van nivópálcája, nincs még autom azért kérdezem, mert jó lenne legalább ezt ellenőrízni rajta. Tudtommal nincs! A vásárlós topikba már írtam neked vissza ezzel kapcsolatban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2011 Há má hogyne tudnék. Most használom először a dropboxot, remélem, más is látja a linket:) http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040477.jpg http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040478.JPG http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040479.JPG Szerk.: fúj de randa ez a fabetét még mindig.... rossz helyre raktad a váltókarbőr felső részét, azt a perem felé a nútba kell rakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2011 már 756 km-t lecsaptam a Zafirával. fogyasztása olyan 7.5L körül. jön megy teszi a dolgát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszi, még szokni kell a forumot, már nézem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Lekapartam a matricát a lökhárítómról, így kiderült mekkora sérülést rejtett. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 már 756 km-t lecsaptam a Zafirával. fogyasztása olyan 7.5L körül. jön megy teszi a dolgát :D Úgy sejtem, egyre jobban tetszik Neked az "újságosbódé"! :lol: Mondtam már az elején, hogy az asszonyé lesz a honda! Egyébként tényleg patika lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 rossz helyre raktad a váltókarbőr felső részét, azt a perem felé a nútba kell rakni :D Kösz, korrigálom, nekem fel se tűnt... ezek szerint mindenki látja a képeket, juhééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Elől a két első ablakon van fólia valakinek az autóján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Elől a két első ablakon van fólia valakinek az autóján? Nekem mindkettőn van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nekem mindkettőn van... Nem volt még probléma belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem volt még probléma belőle? Én direkt B oszloptól hátrafele fóliáztattam. A munkatársam multipláját 1-2 hónapja kapták el érden: 5000 Ft + új műszaki. De ő úgyis akkor akarta vinni műszakiztatni, szóval 5000 HUF buktája volt + persze azóta nincs elöl fólia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem volt még probléma belőle? A Subarun nem olyan durva, de látszik egyértelműen, a szusin pedig olyan fekete, hogy se ki, se be... nekem nem is tetszik már, de az asszony mindig énekel a kocsiban, és ragaszkodik hozzá... gond sose volt... de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz/lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A Subarun nem olyan durva, de látszik egyértelműen, a szusin pedig olyan fekete, hogy se ki, se be... nekem nem is tetszik már, de az asszony mindig énekel a kocsiban, és ragaszkodik hozzá... gond sose volt... de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz/lehet... hát persze ... meg érjen utol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 de az asszony mindig énekel a kocsiban Rejtett kamerát a kocsibaaaaaaaaaaaaaaa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Elől a két első ablakon van fólia valakinek az autóján? nekem is van mindenhol fólia remélem nem is lesz problémám belőle, bár mostanában a xenonra és a fóliára ugrottak rá a rend éber őrei nálunk. több ismerősömet is megbüntették, és 30e indult a bünti. én próbálom kihúzni amíg tudom. ha elkapnak akkor a helyszínen nekiállok leszedni, vagyis beletépek minthogy megbüntessen. volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nekem is van mindenhol fólia remélem nem is lesz problémám belőle, bár mostanában a xenonra és a fóliára ugrottak rá a rend éber őrei nálunk. több ismerősömet is megbüntették, és 30e indult a bünti. én próbálom kihúzni amíg tudom. ha elkapnak akkor a helyszínen nekiállok leszedni, vagyis beletépek minthogy megbüntessen. volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot. Engem ma állítottak meg és egyenlőre csak szóltak.. Inkább kerülőúton fogok járni ami kb. 60-70 km kerülőt jelent de akkor megkerülöm a várost és talán nem lesz gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot. Ezt nem értem. Miért nem büntetnek, ha beletépsz egy csíkot? Mert akkor neked is rossz és akkor nem büntetnek? Vagy miért? Nem értem benne a logikát?! Attól még szabálytalanul ment az autó és a rendőr rajtakapta. Szóval ennek mi értelme lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ezt nem értem. Miért nem büntetnek, ha beletépsz egy csíkot? Mert akkor neked is rossz és akkor nem büntetnek? Vagy miért? Nem értem benne a logikát?! Attól még szabálytalanul ment az autó és a rendőr rajtakapta. Szóval ennek mi értelme lenne? Így van attól a szabálysértést elkövette! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Így van attól a szabálysértést elkövette! Te vagy legközelebb a tűzhöz :D ,oszt még téged is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Engem ma állítottak meg és egyenlőre csak szóltak.. Inkább kerülőúton fogok járni ami kb. 60-70 km kerülőt jelent de akkor megkerülöm a várost és talán nem lesz gond. Szerencséd volt. Műszer nélkül gondolom csak beküldhet vizsgára, de műszerrel (mint a kollégámnál) tuti büntetnek, szerintem ki nem hagynák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nekem is van mindenhol fólia remélem nem is lesz problémám belőle, bár mostanában a xenonra és a fóliára ugrottak rá a rend éber őrei nálunk. több ismerősömet is megbüntették, és 30e indult a bünti. én próbálom kihúzni amíg tudom. ha elkapnak akkor a helyszínen nekiállok leszedni, vagyis beletépek minthogy megbüntessen. volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot. Mit tudsz a kaposvári Opel márkakereskedésről? Mintha azt írtad volna korábban, hogy ismerősöd ott dolgozik. Már hetek óta csak az üres szalont látni, még az udvar is kong az ürességtől, sehol egy lélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Te vagy legközelebb a tűzhöz :D ,oszt még téged is? Őneki csak szóltak, mást büntettek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ezt nem értem. Miért nem büntetnek, ha beletépsz egy csíkot? Mert akkor neked is rossz és akkor nem büntetnek? Vagy miért? Nem értem benne a logikát?! Attól még szabálytalanul ment az autó és a rendőr rajtakapta. Szóval ennek mi értelme lenne? mert ha beletépsz akkor le kell szedned. normális volt a rendőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts