Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Há má hogyne tudnék. Most használom először a dropboxot, remélem, más is látja a linket:)

http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040477.jpg

http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040478.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040479.JPG

Szerk.: fúj de randa ez a fabetét még mindig....

rossz helyre raktad a váltókarbőr felső részét, azt a perem felé a nútba kell rakni :D

Megosztás:

Nem volt még probléma belőle?

Én direkt B oszloptól hátrafele fóliáztattam. A munkatársam multipláját 1-2 hónapja kapták el érden: 5000 Ft + új műszaki. De ő úgyis akkor akarta vinni műszakiztatni, szóval 5000 HUF buktája volt + persze azóta nincs elöl fólia :D

Megosztás:

Nem volt még probléma belőle?

A Subarun nem olyan durva, de látszik egyértelműen, a szusin pedig olyan fekete, hogy se ki, se be... nekem nem is tetszik már, de az asszony mindig énekel a kocsiban, és ragaszkodik hozzá... gond sose volt... de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz/lehet...

Megosztás:

A Subarun nem olyan durva, de látszik egyértelműen, a szusin pedig olyan fekete, hogy se ki, se be... nekem nem is tetszik már, de az asszony mindig énekel a kocsiban, és ragaszkodik hozzá... gond sose volt... de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz/lehet...

hát persze ... meg érjen utol :D

Megosztás:

Elől a két első ablakon van fólia valakinek az autóján?

nekem is van mindenhol fólia

remélem nem is lesz problémám belőle, bár mostanában a xenonra és a fóliára ugrottak rá a rend éber őrei nálunk.

több ismerősömet is megbüntették, és 30e indult a bünti. én próbálom kihúzni amíg tudom. ha elkapnak akkor a helyszínen nekiállok leszedni, vagyis beletépek minthogy megbüntessen. volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot.

Megosztás:

remélem nem is lesz problémám belőle, bár mostanában a xenonra és a fóliára ugrottak rá a rend éber őrei nálunk.

több ismerősömet is megbüntették, és 30e indult a bünti. én próbálom kihúzni amíg tudom. ha elkapnak akkor a helyszínen nekiállok leszedni, vagyis beletépek minthogy megbüntessen. volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot.

Engem ma állítottak meg és egyenlőre csak szóltak.. Inkább kerülőúton fogok járni ami kb. 60-70 km kerülőt jelent de akkor megkerülöm a várost és talán nem lesz gond.

Megosztás:

volt olyan ismerősöm akit azért nem büntettek meg mert beletépett mind a két elsőbe egy jó nagy csíkot.

Ezt nem értem. Miért nem büntetnek, ha beletépsz egy csíkot? Mert akkor neked is rossz és akkor nem büntetnek? Vagy miért? Nem értem benne a logikát?! Attól még szabálytalanul ment az autó és a rendőr rajtakapta. Szóval ennek mi értelme lenne?

Megosztás:

Ezt nem értem. Miért nem büntetnek, ha beletépsz egy csíkot? Mert akkor neked is rossz és akkor nem büntetnek? Vagy miért? Nem értem benne a logikát?! Attól még szabálytalanul ment az autó és a rendőr rajtakapta. Szóval ennek mi értelme lenne?

Így van attól a szabálysértést elkövette!

Megosztás:

Engem ma állítottak meg és egyenlőre csak szóltak.. Inkább kerülőúton fogok járni ami kb. 60-70 km kerülőt jelent de akkor megkerülöm a várost és talán nem lesz gond.

Szerencséd volt. Műszer nélkül gondolom csak beküldhet vizsgára, de műszerrel (mint a kollégámnál) tuti büntetnek, szerintem ki nem hagynák.

Megosztás:

Mit tudsz a kaposvári Opel márkakereskedésről? Mintha azt írtad volna korábban, hogy ismerősöd ott dolgozik. Már hetek óta csak az üres szalont látni, még az udvar is kong az ürességtől, sehol egy lélek.

Megosztás:

mert ha beletépsz akkor le kell szedned. normális volt a rendőr.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.