Atommanó Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fogadjunk, hogy nézed a kiszavazást, vagy jelölést vagy mi ez... VV :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 :D együtt kelünk együtt fekszünk :lol: Most kicsit úgy érzem, hogy egy kicsivel több információt osztottál meg velünk a kelleténél... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fogadjunk, hogy nézed a kiszavazást, vagy jelölést vagy mi ez... VV :lol: nem sajnos, nem nézem, azt se tudtam hogy megy :D a sztoi4 en nézem az agatha chrisie filmet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 :D :lol: ebből azt gondol mindenki amit akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fogadjunk, hogy nézed a kiszavazást, vagy jelölést vagy mi ez... VV :D Most van, jaj megyek is:D! KöszI:O:DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Most kicsit úgy érzem, hogy egy kicsivel több információt osztottál meg velünk a kelleténél... :D :lol: Ponyvaregény:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nem sajnos, nem nézem, azt se tudtam hogy megy :D a sztoi4 en nézem az agatha chrisie filmet..... poirot ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nem sajnos, nem nézem, azt se tudtam hogy megy :lol: a sztoi4 en nézem az agatha chrisie filmet..... Az valami orosz adó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Az valami orosz adó? :D DA Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 poirot ?? miss marple :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 DA neeem Story 4 az adó neve, csak rosszul írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 miss marple :D az is jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 neeem Story 4 az adó neve, csak rosszul írtam Na ne viccelj... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 mé? tök jól az Agatha Christie regények / filmek ...... jobb mint alekosz ( vagy ki a tököm...) nézni ahogy vakarja a tökét..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 jobb mint alekosz ( vagy ki a tököm...) nézni ahogy vakarja a tökét..... annál minden jobb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 aha :D max egy gyári dísztárcsa garnitúra lesz ami rámegy :lol: Hát pedig épp akartam mondani hogy van egy garnitúra 16"-os Coupé felnim (gyári, az a hatágú) eladó... Még gumi is van rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 Hát pedig épp akartam mondani hogy van egy garnitúra 16"-os Coupé felnim (gyári, az a hatágú) eladó... Még gumi is van rajta... köszönöm, de költekezés stoppot nyomtam. erre szerintem már nem veszek semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nem hagynak aludni,pedig jobb lenne nekem is,meg nekik is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ez az, nekem fél óra volt egy G és egy F astrában a 2 váltónál a csere: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1445594602.html korrekt és gyors az eladó,mivel 2-t rendeltem, a 2 szett (4 db bőr) volt 4600 Ft postával. A kéziféknél ragasztanom kellett,mert tűzőgéppel volt odafogatva, de a váltónál sima ügy. Ég és föld a régi és az új :D Tudsz nekünk készíteni egy fotót lécci? Érdekelne hogy néz ki a helyén. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Hát ez nekem most,nem biztos,hogy menne...,vagy ha megpróbálnám,lehet mehetnék megint buszozni... Jáj, ez a tömegközlekedés! Éjjel/hajnali 3-kor ért haza fiam Quimby koncertről. 5-ig porcelánbuszozott. :lol: Nem a zene ártott meg neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Jáj, ez a tömegközlekedés! Éjjel/hajnali 3-kor ért haza fiam Quimby koncertről. 5-ig porcelánbuszozott. :lol: Nem a zene ártott meg neki. :D Biztosan a koncerten szerzett élményeket osztotta meg a haverokkal telefonon, azért beszélt a kagylóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nem mondom, hogy nem lehet ez a baja, csak azt nem mondhatjuk, hogy ez Z14XEP típusiba. Hello. A szerelőm kicserélte ezt a vezérlés alatti tömítést,meg szelepfedél tömítést,olaj,olajszűrőt hűtővizet. valamint egy vízcső tömítést /az is csöpögött/. Gyári cucc lett beépítve,50-ből megoldotta. Én nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz,de a motor hangja és teljesítménye is sokat javult. A szerelőm azt mondja,láncos twinport motoroknál nem ez az első amit ilyen problémával javított. Állítása szerit volt olyan autó,aminél már 60-70 ezer km-nél előjőtt ez a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tudsz nekünk készíteni egy fotót lécci? Érdekelne hogy néz ki a helyén. Köszi. Há má hogyne tudnék. Most használom először a dropboxot, remélem, más is látja a linket:) http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040477.jpg http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040478.JPG http://dl.dropbox.com/u/3649435/P1040479.JPG Szerk.: fúj de randa ez a fabetét még mindig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Hello Egy kérdés : 1.6 16V változatot néztem Az automata váltónak van nivópálcája, nincs még autom azért kérdezem, mert jó lenne legalább ezt ellenőrízni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Van szöveg náluk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts