Korzika Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 ,vezettem a porcelánbuszt, :D :lol: nagggyon jó!! :D ,azóta is ezen röhögök! Nekem is van jogsim rá ,soxor mentem már vele ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2011 Mármint a tied? jaja. már 50 km van a motorban :D éjjel lett kész, motorgenerált kapott, és egy hengerfej felújítást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 jaja. már 50 km van a motorban :D éjjel lett kész, motorgenerált kapott, és egy hengerfej felújítást..... Akkor jön a bejáratós hétvége 50-60-al repesztve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Na, volt egy fél órám, kicseréltem a váltó- és kézifékszoknyát az itt belinkelt vaterás forrásból vásárolt vajpuha műbőr - piros cérnás kombó szoknyára (kösz a linket valakinek). Nyamm,de fincsin néz ki, és nemcsak a gyári lekoszlott rongyhoz képest. Nem is volt nagy munka, még nekem sem, pedig a kézügyességem nem (minden esetben :D ) a legtutibb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Na, volt egy fél órám, kicseréltem a váltó- és kézifékszoknyát az itt belinkelt vaterás forrásból vásárolt vajpuha műbőr - piros cérnás kombó szoknyára (kösz a linket valakinek). Nyamm,de fincsin néz ki, és nemcsak a gyári lekoszlott rongyhoz képest. Nem is volt nagy munka, még nekem sem, pedig a kézügyességem nem (minden esetben :D ) a legtutibb... Ez a link engem is érdekelne.Ha megvan még belinkelhetnéd... Az enyémre is ráférne egy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Z17DTL Környezetvédelmi osztályba sorolás: 10 (forgalmi V.9 rovata) azaz EURO IV. Itt egy táblázat. Viszont ez a táblázat a Tgabika76 által mondottakat támasztja alá. Itt pedig az általad linkelt táblázat 6. környezetvédelmi osztályánál (nekem ez van a forgalmiban) hivatkozott ENSZ EGB előírás követelményei találhatóak, de ezen visszább az oldalon az összes ENSZ EGB előírás fent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 tudod hány ilyen autó van... nem a leírásba lévő autót látod a fényképen, hanem valami teljesen mást.... ez kb olyan mint ez: Na ki és mit fedez fel a képeken? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafir...zin_gaz-4561730 2 autó van lefényképezve,és nem az automatát fényképeztéb belülről,és nem is benzines... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Látom,már elkéstem a válasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 fánkfesztivál: Én így szeretlek :D 60ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 fánkfesztivál: Én így szeretlek :D 60ft/db http://kephost.hu/thumb-2C95_4D7234EA.jpg http://kephost.hu/thumb-5809_4D7234EA.jpg Hát ez nekem most,nem biztos,hogy menne...,vagy ha megpróbálnám,lehet mehetnék megint buszozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Hát ez nekem most,nem biztos,hogy menne...,vagy ha megpróbálnám,lehet mehetnék megint buszozni... sokat ne beszélj alföldivel :D fincsi volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ez a link engem is érdekelne.Ha megvan még belinkelhetnéd... Az enyémre is ráférne egy csere. Ez az, nekem fél óra volt egy G és egy F astrában a 2 váltónál a csere: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1445594602.html korrekt és gyors az eladó,mivel 2-t rendeltem, a 2 szett (4 db bőr) volt 4600 Ft postával. A kéziféknél ragasztanom kellett,mert tűzőgéppel volt odafogatva, de a váltónál sima ügy. Ég és föld a régi és az új :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Hát ez nekem most,nem biztos,hogy menne...,vagy ha megpróbálnám,lehet mehetnék megint buszozni... Erre mondják mifelénk, hogy minek iszik, aki nem bírja? :lol: Habár múlt héten nekem is jól sikerült a "farsangi" ünneplés! Nem volt buszozás, de a billentyűzettartót úgy levertem az asztalról, mint a ****t. Reggel játszhattam az asztalost remegő kézzel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 na kibujt akkor a szög a zsákból :D hogy nem csak én nem vetem meg a.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 na kibujt akkor a szög a zsákból :D hogy nem csak én nem vetem meg a.... :lol: :D Nem is mondta senki! Többen elismerték, hogy szeretik felrobbantani a májukat! Aki meg nem, az biztos zugivó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Aki meg nem, az biztos zugivó! :D vagy zug-lói :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Sosem szoktam inni. Lehet, nem vagyok sikeres? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Sosem szoktam inni. Lehet, nem vagyok sikeres? :D és hogy bírod :lol: egy jó pohár hideg kútvíz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 és hogy bírod :lol: egy jó pohár hideg kútvíz :D Néha társaságban jóféle száraz fehérbort esetleg, de max. egy pohárral. Nem szeretem megérezni a hatását semmilyen piának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Sosem szoktam inni. Lehet, nem vagyok sikeres? :lol: Ez borzalmasan hangzik! És emlékszel életed minden pillanatára? Ez undorító! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 vagy zug-lói :D :lol: Asszem én is voltam zuglói zugivó! Egyszer laktunk a Zugló Hotelbe pár napig, és mintha megünnepeltünk volna valamit. Asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ez borzalmasan hangzik! És emlékszel életed minden pillanatára? Ez undorító! :D Azt nem mondta. Simán lehet, h csak az alkoholt veti meg, közben meg keményen nyomja a hernyót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 na kibujt akkor a szög a zsákból :lol: hogy nem csak én nem vetem meg a.... :D :) Most szóltak rám,hogy a biciklimet,ugyan vigyem már haza,mert félkómásan lezártam a nagykapu bejáróba.Fel sem tűnt,hogy nincs itthon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Azt nem mondta. Simán lehet, h csak az alkoholt veti meg, közben meg keményen nyomja a hernyót :D :lol: Sajnos naponta egy doboz Marlboro elcsúszik helyette... :) Társaságban mindig húznak ezzel, mert kevés köztük a bagós. Mondják, ha innék, az legalább meglátszódna rajtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Most szóltak rám,hogy a biciklimet,ugyan vigyem már haza,mert félkómásan lezártam a nagykapu bejáróba.Fel sem tűnt,hogy nincs itthon... :D Ez a beszéd, báttya! Fincsi buli lehetett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts