szkszaby Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Aaah,nálunk megint szakad ez a tetű hó :D Ejj itt is esik, pedig berámoltam a felniket a kocsiba...lehet reggel kipakolom! Sebaj legalább láttam őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 1.2 gcc! Hová lettek a képek? :lol: leszedtem, mert drága lipi barátomnak szúrta a szemét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Én nem vettem le, egész télen nyári gumi volt a Coupén... az már más kérdés hogy egy métert se mentem vele, végig garázsban állt, télre ott a Corsa. Azon meg téli gumi lesz még augusztusban is. :lol: Jól megy sorod, báttya! Akkor neked van téli meg nyári autód? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ja,akkor minden piros autós roma? Szerintem ha jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Azt tudja valaki,hogy ha a laptopomra mikrofont csatlakoztatok(karaoke),akkor pl. a Youtube-on levő karaoke számokra rá tudok énekelni? ,úgy hogy a zene és a hangom is egyszerre hallatszódjon? Áthoztam,hogy ne a műszakiba offoljak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 leszedtem, mert drága lipi barátomnak szúrta a szemét. :D peace,ne durrogjunk má :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Azt tudja valaki,hogy ha a laptopomra mikrofont csatlakoztatok(karaoke),akkor pl. a Youtube-on levő karaoke számokra rá tudok énekelni? ,úgy hogy a zene és a hangom is egyszerre hallatszódjon? Áthoztam,hogy ne a műszakiba offoljak! csak úgy tudod , hogy softveres kiiktatod az agr-t,vagy simán lezárod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Azt tudja valaki,hogy ha a laptopomra mikrofont csatlakoztatok(karaoke),akkor pl. a Youtube-on levő karaoke számokra rá tudok énekelni? ,úgy hogy a zene és a hangom is egyszerre hallatszódjon? Áthoztam,hogy ne a műszakiba offoljak! Így ismeretlenül minden tisztelettel kérdezem: a családod is szeretné, hogy te énekelj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Mikrofon bedug kis hangszóróra rákatt duplán ami az óra mellet van a tálcán. Mikrofon némításából pipát ki kell venni, és már szóllsz is indítod a zenét aztán mehet a karaokee. Ha indítasz egy olyan progit ami tud hangot is rögzíteni, abba beállítod a stereo keverőt mint bemeneti forrást. És akkor felveszi azt is ami szóll + amit énekelsz :D Ha halkan szóll a mic, akkor a keverő ablakban katt a beállítások fülre ott kiválasztod a speciális lehetőségeket, akkor a mikrofon sávba alul lesz egy olyan hogy speciális. Arra katt majd kiválasztod a mikrofon erősítése vagy mic boost vagy +5 db vmelyikét. Ezer köszi!Majd kereslek,ha elakadok! A kétkedőknek meg üzenem ......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 leszedtem, mert drága lipi barátomnak szúrta a szemét. :lol: Nemá" mutass má' képeket-lécci :D . Vagy ahogy felraktad a szárnyakat, olyan lett a gép, mint az avatarod? Mert akkor qrva jó cuccot vettél... :) Ezer köszi!Majd kereslek,ha elakadok! A kétkedőknek meg üzenem ......... :D Nem is, mi neeem kétkedünk... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ejj itt is esik, pedig berámoltam a felniket a kocsiba...lehet reggel kipakolom! Sebaj legalább láttam őket :D sajna itt is szakad jöhetne már a tavasz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 itt még nem esik, de biztosan ideér holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1276118758473 Hát ez durva:D!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1276118758473 Hát ez durva:D!! szerintem ez kamu!kicsit furcsa pózban alszik a fickó. olyan mintha készülne az ütésre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1276118758473 Hát ez durva:D!! Bassz... :D Vajon ki lepődött meg jobban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Én is töltök föl képet! Lemostam az autót, 5 centi hó volt a tetején. Holnap reggel műszaki vizsga. Igaz addig még koszos lesz sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Én is töltök föl képet! Lemostam az autót, 5 centi hó volt a tetején. Holnap reggel műszaki vizsga. Igaz addig még koszos lesz sajna. Nekem is ilyen van, csak kombiban és nem színrefújt kilincsekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Sziasztok. Látom, ide nagyon rég írtatok. Ha valaki astra g első fényszórókat szeretne venni, mert nem lát vele, akkor előtte keressen meg. Szívesén tudok neki segíteni a felújításban. Üdv Zoli! a telom: 0630-282-82-82 Csak egy sima polír és joccakát? A honlapod sem túl informatív a technológiát illetően! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Hali! Ezzel a verdával kacsingatok! Astra G Kérdésem a következő lenne felétek mik a kritikus pontjai? Elektronikailag? Motorilag? Kaszniilag? Benzin/Gázos ugyan, de mit fogyaszthat a benzinből? Láttam itt volt valakinek ilyen mocival szerelt egyed. Köszönöm a segítséget előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Hali! Ezzel a verdával kacsingatok! Astra G Kérdésem a következő lenne felétek mik a kritikus pontjai? Elektronikailag? Motorilag? Kaszniilag? Benzin/Gázos ugyan, de mit fogyaszthat a benzinből? Láttam itt volt valakinek ilyen mocival szerelt egyed. Köszönöm a segítséget előre is. Szép autó! :D TGabikának van ilyen 1,8 -as.Ő az aláírásában úgy írja hogy 8-at fogyaszt. Majd jön és elmondja részletesebben.Általánosságban ugyanúgy mint a többi G-nél. A vásárlós topikban tudsz olvasgatni sokat! Viszont én úgy látom,hogy a kürt gomb már meg van csináltatva ezen az autón,ami azt jelenti,hogy a 140 -nél lehet többet ment!Persze ez nem biztos,de az ördög azért nem alszik,jó alaposan át kell nézni a gépet!Az sem baj amúgy ha 180 ezret ment ,bírják ezek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Hali! Ezzel a verdával kacsingatok! Astra G Kérdésem a következő lenne felétek mik a kritikus pontjai? Elektronikailag? Motorilag? Kaszniilag? Benzin/Gázos ugyan, de mit fogyaszthat a benzinből? Láttam itt volt valakinek ilyen mocival szerelt egyed. Köszönöm a segítséget előre is. A xenonra majd figyelj ha odakerülsz, mert nincs rajta mosó meg automata magasságállító, ez valami utólagos beszerelés, amit nem szeretnek a rendőrök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Viszont én úgy látom,hogy a kürt gomb már meg van csináltatva ezen az autón,ami azt jelenti,hogy a 140 -nél lehet többet ment! Ebben ne legyél biztos, az enyémben csak 105e km van, de már javított a kürtgombja - mondjuk nem csoda, olasz piacról jött, azok meg használják a kürtöt ha kell, ha nem. Ellenben ez a rendszám alapján magyarországi (a HIF-*** rendszám nagyjából megfelel az évjáratnak), tehát elvileg meg kell legyen a szervizkönyve, azt kérd el, abból kiderül a valós futásteljesítmény (már ha rendesen vezették). Ha nincs meg a szervizkönyv az már eleve gyanús, véletlenül nem szokott ilyesmi elveszni, azt akkor szándékosan "elveszítették", talán mert titkolnivalójuk van az autóval kapcsolatban. Amúgy vállalható állapotúnak tűnik, és az ára is reális. Típushibáról nem tudok, a fogyasztás ügyében meg katt az aláírásom megfelelő sorára, az egy spritmonitoros link ahol össze lehet hasonlítani az ilyen motorral szerelt autók fogyasztását, ott láthatod hogy az enyém a 8l-rel nagyjából a középmezőny első felében helyezkedik el ami a fogyasztást illeti (katt a "Comparison"-ra jobboldalt), van aki megáll 6.6l/100km-ben ugyanilyen motoros autóval, másnak meg 10.3-at eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 sziasztok Meg tudja valaki mondani hogy egy 2006 os astra g be milyen tompított izzó kell? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 sziasztok Meg tudja valaki mondani hogy egy 2006 os astra g be milyen tompított izzó kell? köszi H7-es, ha nem Xenon-os. De valószínűleg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 H7-es, ha nem Xenon-os. De valószínűleg nem. Nem, sima normál. Kiégett mind a két oldalon. Milyen márkájút érdemes vennem amit tényleg jó is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts