julien Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 : A szárnyról tettem fel képeket... Merre lehet megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Lánytesód van? :D Hm. Vajon miből jöttél rá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést :D http://www.wxpee.hu/style_emoticons/default/thanks.gif Még sokáig boldogan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 szkszaby szárnyát megvettem és felraktam az autóra köszi szaby, ezért jó az opel fórum! :lol: hol lehet meglesni? kíváncsi vagyok anno én is elég sokat hajtottam kombihoz normális szárnyat, első meg hátsó szoknyát. türelem és sok sok utánajárás. és néha netes aukciós piactéren is bele lehet futni eredeti irmscher kiegészítőkbe. így lettek a szoknyák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ki lehet moderálni vagy akár ki is tilthattok de elmondom a véleményem: Most nem tök mindegy h télen mi van rajta? A fekete acélfelni vagy ez? Nyáron meg úgyis felni megy rá, de te azt úgyis kifikáznád... Őszintén szólva már elegem van belőled... :D A szárnyról tettem fel képeket nem a dísztárcsáról neked meg bele kell mindenbe szólni... Én nem fikáztam le soha az autód és senkiét sem pedig nem jön be a piros szín szerintem cigós... ha már itt tartunk"kolléga"! Nekem az a legnagyobb bajom, hogy akárhányszor teszek fel képet te mindig valami hibát találsz szándékosan. A régi dísztárcsát is anno fikáztad... Pont az ilyenek miatt mint te megy el az ember kedve a fórumtól...Elmész a fax...ba! ki lehet moderálni nyugodtan... Igen,ez a leg egyszerübb,hogy ki lehet modizni,meg tiltani. Látszik,hogy mindent komolyan veszel,de majd lejjebb adod. Én nem küldtelek sehova,annál kulturáltabb ember vagyok... DE HA TE ÍGY,AKKOR.... Részemről vége,nem vitázok,egy olyan emberrel,aki arra sem méltó. Ja,akkor minden piros autós roma?Kapjál már az agyadhoz,kisember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ma nem jól indult a napom. Az első lökös bal sarkát meghúzta egy hapsi :D .Korrekt volt, rögtön felajánlotta, hogy kifizeti. Ma délutánra kész lett az autó. :lol: 30e Ft lett a végösszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok, Tudtok valami segítséget nyújtani, hogyan tudnék teleszkópos motorháztetőt csinálni az Astrámba? Régen a GSImben volt, de már nem emléxem honnan szereztem be. És azt se tudom mekkora kell/fér bele hosszra. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Tyű a hétszázát, de puskaporos itt a hangulat! Sokat éljél Julien! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok, Tudtok valami segítséget nyújtani, hogyan tudnék teleszkópos motorháztetőt csinálni az Astrámba? Régen a GSImben volt, de már nem emléxem honnan szereztem be. És azt se tudom mekkora kell/fér bele hosszra. Köszi. Vatera? Szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Tyű a hétszázát, de puskaporos itt a hangulat! Á, dehogy! Csak a sok szirénázás meg a villogó fény ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok, Tudtok valami segítséget nyújtani, hogyan tudnék teleszkópos motorháztetőt csinálni az Astrámba? Régen a GSImben volt, de már nem emléxem honnan szereztem be. És azt se tudom mekkora kell/fér bele hosszra. Köszi. Ilyenre gondolsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Á, dehogy! Csak a sok szirénázás meg a villogó fény ... :D Én is így veszem fel :D ,de a "kollega"...hagyjuk,lehet durva voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést :D Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 jó van máááá.. jók legyetek ám,mert elveszem :D MC! Írtam választ a H-ba tennap válaszojjá plíz:D!!! ÉS hónap mék hejessíró verzsenyre is!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Isten éltessen sokáig! Azta de szép verda, csak beletakar:D:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Azta de szép verda, csak beletakar:D:)! Kicsoda? Ja, a csaj, azt észre se vettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ilyenre gondolsz Ilyenre köszi!! Bár nekem 2005-ös a verdám, de gondolom nincs különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Azta de szép verda, csak beletakar:D:)! Szépek a román lányok is!(meg mindenféle náció lányai is) :D meg az autók meg a biciklik meg a virágok és a repülők is még az állatok között is van szép! :lol: De a magyar lányok a legszebbek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok, Tudtok valami segítséget nyújtani, hogyan tudnék teleszkópos motorháztetőt csinálni az Astrámba? Régen a GSImben volt, de már nem emléxem honnan szereztem be. És azt se tudom mekkora kell/fér bele hosszra. Köszi. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1442280938.html http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1443455495.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 1.2 gcc! Hová lettek a képek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 El ne kezdjük már felrakni a nyári cuccokat! Most, amikor jön a havazás? Akkor mindegy lett volna, ha le se vesszük ősszel! Én nem vettem le, egész télen nyári gumi volt a Coupén... az már más kérdés hogy egy métert se mentem vele, végig garázsban állt, télre ott a Corsa. Azon meg téli gumi lesz még augusztusban is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1442280938.html http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1443455495.html Na az első az tuti nem FK, ahhoz túl olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Aaah,nálunk megint szakad ez a tetű hó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 börzdéj julien :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts