balazs777 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 így nem akarok járni! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...1.6_opc-4528417 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 szkszaby szárnyát megvettem és felraktam az autóra köszi szaby, ezért jó az opel fórum! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 szkszaby szárnyát megvettem és felraktam az autóra így néz ki : ... köszi szaby, ezért jó az opel fórum! :lol: :D igazán nincs mit... csak odaért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 :D igazán nincs mit... csak odaért! lassan de biztosan ide! Szép állapotban van és hála istennek a színek sem ütnek el egymástól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 lassan de biztosan ide! Szép állapotban van és hála istennek a színek sem ütnek el egymástól! Csak az a szép dísztárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Csak az a szép dísztárcsa pff :D télen nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Csak az a szép dísztárcsa nekem meg a te autódon nem tetszik sok minden de nem nyilvánítom ki.....és még szolidan fejeztem ki magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Csak az a szép dísztárcsa Ez azért nem volt szép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ez azért nem volt szép! :D hát igen nem volt szép tőle! Én sem nézem le másnak az autóját vagy egyéb dolgokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 hát igen nem volt szép tőle! Én sem nézem le másnak az autóját vagy egyéb dolgokat! Ez nem lenézés,csak elmondom,leírom a véleményemet! Lehet utálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 szépen szívjátok egymás vérét :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 szépen szívjátok egymás vérét :D :lol: Én nem szívom senki vérét,látok eleget :D De,nyugodtan elmondhatja ő is,nem haragudom,sőt igy tanulhat is az ember,ezért vagyunk itt,hogy megbeszéljünk dolgokat.És egy kis egészséges kritikától,nem kell falra mászni. Aki ezt nem így veszi fel,sorry,ilyen vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Én nem szívom senki vérét,látok eleget :lol: De,nyugodtan elmondhatja ő is,nem haragudom,sőt igy tanulhat is az ember,ezért vagyunk itt,hogy megbeszéljünk dolgokat.És egy kis egészséges kritikától,nem kell falra mászni. Aki ezt nem így veszi fel,sorry,ilyen vagyok... Ki lehet moderálni vagy akár ki is tilthattok de elmondom a véleményem: Most nem tök mindegy h télen mi van rajta? A fekete acélfelni vagy ez? Nyáron meg úgyis felni megy rá, de te azt úgyis kifikáznád... Őszintén szólva már elegem van belőled... :D A szárnyról tettem fel képeket nem a dísztárcsáról neked meg bele kell mindenbe szólni... Én nem fikáztam le soha az autód és senkiét sem pedig nem jön be a piros szín szerintem cigós... ha már itt tartunk"kolléga"! Nekem az a legnagyobb bajom, hogy akárhányszor teszek fel képet te mindig valami hibát találsz szándékosan. A régi dísztárcsát is anno fikáztad... Pont az ilyenek miatt mint te megy el az ember kedve a fórumtól...Elmész a fax...ba! ki lehet moderálni nyugodtan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Én nem szívom senki vérét,látok eleget :lol: De,nyugodtan elmondhatja ő is,nem haragudom,sőt igy tanulhat is az ember,ezért vagyunk itt,hogy megbeszéljünk dolgokat.És egy kis egészséges kritikától,nem kell falra mászni. Aki ezt nem így veszi fel,sorry,ilyen vagyok... jó van máááá.. jók legyetek ám,mert elveszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 De most nem tök mindegy h télen mi van rajta? A fekete acélfelni vagy ez? Nyáron meg úgyis felni megy rá, de te azt úgyis kifikáznád... Őszintén szólva már elegem van belőled... :lol: Én nem veszekedek senkivel,ilyen hülyeségeken. :D Ennyi,én így fogom fel,te meg ahogy akarod Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Én nem veszekedek senkivel,ilyen hülyeségeken. :D Ennyi,én így fogom fel,te meg ahogy akarod Nem is kell.. Csak az a baj hogy mindig van egy olyan ember aki pont ilyen miatt bomlassza a csapatot.. Úgy gondolom, hogy a kulturált emberekbe van annyi tisztesség, hogy nem nézi le a másik dolgát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 így nem akarok járni! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...1.6_opc-4528417 "Kitűnő műszaki állapotban lévő sportautó megmaródott fényezéssel" Az rendben van hogy OPC, meg jól megy, de ha a Corsa sportautó, akkor a Corvette, meg a Dodge Viper az mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 pff :D télen nem jó? Nekem is volt fent mindig dísztárcsa télen, ki nem állhatom a fekete lemezfelnit. Alum meg nem volt télre. Most már van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Téli nekem dísztárcsa, nyáron még nem volt autóm, de már a nyári felnik megvannak. Tesóm Corsáján meg télen lemezfelni csupaszon, nyáron alu. Így cserekor sokkal jobban örül a nyári garnitúrának! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Téli nekem dísztárcsa, nyáron még nem volt autóm, de már a nyári felnik megvannak. Tesóm Corsáján meg télen lemezfelni csupaszon, nyáron alu. Így cserekor sokkal jobban örül a nyári garnitúrának! :lol: Nem hinném, hogy jobban örül cserekor, mint én fogok most! :D Szombaton akartam, de ahogy az időt elnézem, elmarad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem is kell.. Csak az a baj hogy mindig van egy olyan ember aki pont ilyen miatt bomlassza a csapatot.. Úgy gondolom, hogy a kulturált emberekbe van annyi tisztesség, hogy nem nézi le a másik dolgát.. Én bomlasztok?Azt csak ti tudtok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem hinném, hogy jobban örül cserekor, mint én fogok most! :D Szombaton akartam, de ahogy az időt elnézem, elmarad... :D de bízzunk benne, hogy hamarosan lesz lehetőség cserére. Nekem addig még valami nyári gummát is kell venni. http://koponyeg.hu/ március 12.-től jön a tavasz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 de bízzunk benne, hogy hamarosan lesz lehetőség cserére. Nekem addig még valami nyári gummát is kell venni. http://koponyeg.hu/ március 12.-től jön a tavasz! :lol: Nekem meg van eladó, csak nem kell senkinek. :D 195/65R15. Vectrára jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem hinném, hogy jobban örül cserekor, mint én fogok most! :lol: Szombaton akartam, de ahogy az időt elnézem, elmarad... :D Igaz azt nem tudom mennyire, de autó választáskor is csak annyi kikötése volt, hogy kék legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Igaz azt nem tudom mennyire, de autó választáskor is csak annyi kikötése volt, hogy kék legyen! :lol: Lánytesód van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts