tjanika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Valami rémlik...mintha már láttam volna,de nem hagyott bennem mély nyomokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Szerintem igen!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintem igen!! :lol: Jó van na,tudatlan vagyok,csak egy egyszerű mentős :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jó van na,tudatlan vagyok,csak egy egyszerű mentős :D Ej de sok ember szeretne olyan "tudatlan" lenni mint egy mentős... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 De lehet ki kellene mind a négyet cserélni, mert kereskedéstől vettem és bizonytalan a km állás. Valószínű kannás üzemanyagot használtak és még a gázolajszűrőt sem cserélték ki. Ez lehet az oka. pfff... nincs több kérdés.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Nyugi, nekem is új! Ezekre a síró szem beütésű lámpákra biztos emlékeznék. De hát én sem vagyok atomtudós.... ,vagy csak messze vagyunk mindentől.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ebben hasonlít a Fórum a Harry Potterre! :D Tudjuk ki az, mi az, de a nevét ki nem mondjuk, nehogy illegális sw. kereskedelem v. terjesztés gyanúja merüljön fel akárkiben is! oszt még régebben Te piszkáltál ezzel... :lol: voldemort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nyugi, nekem is új! Ezekre a síró szem beütésű lámpákra biztos emlékeznék. De hát én sem vagyok atomtudós.... ,vagy csak messze vagyunk mindentől.... Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :D Más! Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". :) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :) Más! Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". ;) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol: És a hétvégére szólót láttad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 No é eszt nemtom,mitüöattá,üiűattá,madottidipadotta! Most láttam a tv-ben, Matisz nagypapától elvették a baltáját! :D Atyaúristen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Most láttam a tv-ben, Matisz nagypapától elvették a baltáját! :D Atyaúristen! Alias CorsIKa? :lol: Én is láttam! Tényleg így beszélt! Le is kellett fordítaniuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Alias CorsIKa? :D Lehet, beszélni még nem hallottam, csak írását olvastam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Alias CorsIKa? :D Hopp,most lebuktam.Tényleg én vagyok Matisz papa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Hopp,most lebuktam.Tényleg én vagyok Matisz papa! :D Na én se megyek talira..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Na én se megyek talira..... :lol: Alapozó nélkül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Meg is kerestem, mert örök klasszikus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. Röhögni fogsz, fiamnak faterral csináltattam fából tűzoltó-baltát, lerajzoltam neki, ő meg kifaragta-vágta-csiszolta-lakkozta és összeeszkábálta. Namost ha ennyire hiányzik neki, akkor 2 sörért (csak hogy ne szomjazzon az öregem :D ) tudok készíttetni Corsika cartársnak egyet, ezen ne múljon... :lol: :D :) ;) ugye-ugye?:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Meg is kerestem, mert örök klasszikus! uhhh... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. Nno, akkor ezt sasoljátok- Corsikának nagypapának szerettel: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nno, akkor ezt sasoljátok- Corsikának nagypapának szerettel: :lol: :D Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe---- akarom mondani tüzelőre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe---- akarom mondani tüzelőre! ööö...akkor eztet nem kellett volna? :D :lol: Bocsesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 ööö...akkor eztet nem kellett volna? :D :lol: Bocsesz... :D :) ;) Más: Mi lehetett?Ezt én is láttam szombat este,valaki az ufó-s fórumon azt írta,hogy a nemzetközi űrállomás és a Discovery.Nem tudom,érdekes látvány volt az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 :D :) Más: Mi lehetett?Ezt én is láttam szombat este,valaki az ufó-s fórumon azt írta,hogy a nemzetközi űrállomás és a Discovery.Nem tudom,érdekes látvány volt az biztos. Kössz b+... Éngemet esz a fene, hogy milyen hülyeségeket írok, aztán kiderül, csak szórakozik a cartárs... :D :lol: Ufohoz: A nemzetközit űrállomást pár éve lehetett látni, amikor a Simon csávó repülgetett odafent, amikor direkt közel jöttek a Földhöz- na, azt meg mi is néztük az asszonnyal. Pedig én eddig úgy tudtam, az űrállomást nem nagyon lehet látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts