Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nyugi, nekem is új! Ezekre a síró szem beütésű lámpákra biztos emlékeznék.

De hát én sem vagyok atomtudós.... ,vagy csak messze vagyunk mindentől....

Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :D

Más!

Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". :) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D

Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol:

Megosztás:

Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :)

Más!

Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". ;) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D

Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol:

És a hétvégére szólót láttad? :D

Megosztás:

Zozor!

Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst.

Röhögni fogsz, fiamnak faterral csináltattam fából tűzoltó-baltát, lerajzoltam neki, ő meg kifaragta-vágta-csiszolta-lakkozta és összeeszkábálta. Namost ha ennyire hiányzik neki, akkor 2 sörért (csak hogy ne szomjazzon az öregem :D ) tudok készíttetni Corsika cartársnak egyet, ezen ne múljon... :lol:

:D :) ;)

ugye-ugye?:D :D

Megosztás:

Nno, akkor ezt sasoljátok- Corsikának nagypapának szerettel:

:lol: :D

Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még

kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis

segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég

a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe----

akarom mondani tüzelőre!

Megosztás:

Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még

kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis

segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég

a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe----

akarom mondani tüzelőre!

ööö...akkor eztet nem kellett volna? :D :lol:

Bocsesz... :D

Megosztás:

:D :)

Más:

Mi lehetett?Ezt én is láttam

szombat este,valaki az ufó-s fórumon azt írta,hogy a nemzetközi űrállomás és a Discovery.Nem tudom,érdekes látvány volt

az biztos.

Kössz b+... Éngemet esz a fene, hogy milyen hülyeségeket írok, aztán kiderül, csak szórakozik a cartárs... :D :lol:

Ufohoz: A nemzetközit űrállomást pár éve lehetett látni, amikor a Simon csávó repülgetett odafent, amikor direkt közel jöttek a Földhöz- na, azt meg mi is néztük az asszonnyal. Pedig én eddig úgy tudtam, az űrállomást nem nagyon lehet látni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.