Zachi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ha behalt az adagoló és a turbó is kuka akkor biztos a km is valós! :D Persze hogy valós! Csak néhány évvel ezelőtti állapotot tükröz. Talán ezt CsaBBen is tudja. Viszonyítási alapnak írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 A multkor én is így jártam a kocsival,nálunk az asszony horzsolta le a kocsi bal elejét,ő is felajánlotta egyből,hogy fizeti a költségeket.De aztán mégis lerendeztük okosba! :D Verés előtt vagy után? :D Tatabányán egy Astra vonóhorgán állt meg egy Suzukis bácsi a kereszteződésben!Nem sokat variált az Astrás,nyomott egy kövér gázt és lökhárítóstól szakította le a Suzuki elejét!"Plug&Play eszköz eltávolítva!" Ilyenkor ki fizet,kinek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Köszi. Már várom, hogy hétfő legyen, hogy tudjak velük beszélni :D Na mizu? ami még eszembe jutott ..nem kellene mind a négyet cserélni/felújítani?? a másik mennyi km van benne?? és biztos-e hogy annyi van benne?? mert azért nem kevés km-nél döglenek be...vagy kannás gázolajat kapott ,vagy nem volt üa szűrő rendszeresen cserélve(minden olajcserekor,mert az olajkályha megérdemli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Sikerült beszélnem a szerelővel. A motorszám Z17DTZH 2 db denso porlasztó kellene a száma a következő: 897313-8612 Ja és ez egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE autóhoz kell. Ha valaki tudna ebben segíteni. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 De lehet hogy nem egyedül :lol: Nem egyedül és alapozás is lesz, ugye? :D Elek varázsló, nézted már a Meglepő-mulatságos topicot? Küldtem Neked vmit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Sikerült beszélnem a szerelővel. A motorszám Z17DTZH 2 db denso porlasztó kellene a száma a következő: 897313-8612 Ja és ez egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE autóhoz kell. Ha valaki tudna ebben segíteni. Előre is köszi! Küldtem privátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nem egyedül és alapozás is lesz, ugye? :lol: Elek varázsló, nézted már a Meglepő-mulatságos topicot? Küldtem Neked vmit... :D Ez jó,mailban kaptam valamelyik nap,jót röhögtem rajta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ez jó,mailban kaptam valamelyik nap,jót röhögtem rajta! :lol: Ja, én meg az asszonytól nyúltam le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Verés előtt vagy után? :) A multkor én is így jártam a kocsival,nálunk az asszony horzsolta le a kocsi bal elejét,ő is felajánlotta egyből,hogy fizeti a költségeket.De aztán mégis lerendeztük okosba! :lol: Verésnek indult a dolog :D , de az ürge rögtön lobogtatta a pénzt. Szerintem Skins cartárs marad a fizetős verziónál! ;) Ha hölgy lett volna talán meggondolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CsaBBeN Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Már a turbót is hitelre adják? :lol: Arra gondolt szerintem Zachi,nem az egész autóra! :D Igen így utolag már leesett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 No é eszt nemtom,mitüöattá,üiűattá,madottidipadotta! Nna, erre igyál még egy pohárral... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CsaBBeN Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ő is ezt írta,hogy ne vegyél rá nagyobbat és ujat,hanem cseréld jóra vagy ujítsd fel! Meg az nem csak annyi ,hogy veszünk egy nagyobb csigát ,rátesszük és kész megyünk vele! persze tudom. kompletten át lesz alakítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nna, erre igyál még egy pohárral... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Köszi :lol: Nem egyedül és alapozás is lesz, ugye? :D Elek varázsló, nézted már a Meglepő-mulatságos topicot? Küldtem Neked vmit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 persze tudom. kompletten át lesz alakítva. Irigyellek! Az autó értékének a kb. a felét készülsz rádobni. Nagy csiga, nagy cooler, méretezett légszűrő, leömlő, kipu. rendszer, sw módosítás-hangolás, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Na mizu? ami még eszembe jutott ..nem kellene mind a négyet cserélni/felújítani?? a másik mennyi km van benne?? és biztos-e hogy annyi van benne?? mert azért nem kevés km-nél döglenek be...vagy kannás gázolajat kapott ,vagy nem volt üa szűrő rendszeresen cserélve(minden olajcserekor,mert az olajkályha megérdemli) De lehet ki kellene mind a négyet cserélni, mert kereskedéstől vettem és bizonytalan a km állás. Valószínű kannás üzemanyagot használtak és még a gázolajszűrőt sem cserélték ki. Ez lehet az oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Valaki EPC-ben tudna nekem segíteni? Egy működőképesre lenne szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Eladó 2db Caravan gyári hátsó láma.Használtak,de szép állapotúak. Ára:10000ft. Érd.:priviben. :D :lol: Első láma nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Valaki EPC-ben tudna nekem segíteni? Egy működőképesre lenne szükségem. Ebben hasonlít a Fórum a Harry Potterre! :D Tudjuk ki az, mi az, de a nevét ki nem mondjuk, nehogy illegális sw. kereskedelem v. terjesztés gyanúja merüljön fel akárkiben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 :D :lol: Első láma nincs? :) Beteg vagy,vazze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Beteg vagy,vazze! :D Láma kupec! :lol: Na ja! Sok állattal is találkozik munkájából kifolyólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Beteg vagy,vazze! :D Javítsd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Javítsd! :lol: Megtörtént! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts