Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha behalt az adagoló és a turbó is kuka akkor biztos a km is valós! :D

Persze hogy valós! Csak néhány évvel ezelőtti állapotot tükröz. Talán ezt CsaBBen is tudja. Viszonyítási alapnak írta.

Elküldve
A multkor én is így jártam a kocsival,nálunk az asszony horzsolta le a kocsi bal elejét,ő is

felajánlotta egyből,hogy fizeti a költségeket.De aztán mégis lerendeztük okosba! :D

Verés előtt vagy után? :D

Tatabányán egy Astra vonóhorgán állt meg egy Suzukis bácsi a kereszteződésben!Nem sokat variált az Astrás,nyomott egy kövér gázt

és lökhárítóstól szakította le a Suzuki elejét!"Plug&Play eszköz eltávolítva!" Ilyenkor ki fizet,kinek? :lol:

Elküldve
Köszi. Már várom, hogy hétfő legyen, hogy tudjak velük beszélni :D

Na mizu?

ami még eszembe jutott ..nem kellene mind a négyet cserélni/felújítani??

a másik mennyi km van benne??

és biztos-e hogy annyi van benne??

mert azért nem kevés km-nél döglenek be...vagy kannás gázolajat kapott ,vagy nem volt üa szűrő rendszeresen cserélve(minden olajcserekor,mert az olajkályha megérdemli)

Elküldve

Sikerült beszélnem a szerelővel.

A motorszám Z17DTZH

2 db denso porlasztó kellene a száma a következő: 897313-8612

Ja és ez egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE autóhoz kell.

Ha valaki tudna ebben segíteni.

Előre is köszi!

Elküldve
De lehet hogy nem egyedül :lol:

Nem egyedül és alapozás is lesz, ugye? :D

Elek varázsló, nézted már a Meglepő-mulatságos topicot? Küldtem Neked vmit... :D

Elküldve
Sikerült beszélnem a szerelővel.

A motorszám Z17DTZH

2 db denso porlasztó kellene a száma a következő: 897313-8612

Ja és ez egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE autóhoz kell.

Ha valaki tudna ebben segíteni.

Előre is köszi!

Küldtem privátot.

Elküldve
Nem egyedül és alapozás is lesz, ugye? :lol:

Elek varázsló, nézted már a Meglepő-mulatságos topicot? Küldtem Neked vmit... :D

Ez jó,mailban kaptam valamelyik nap,jót röhögtem rajta! :D

Elküldve
Verés előtt vagy után? :)

A multkor én is így jártam a kocsival,nálunk az asszony horzsolta le a kocsi bal elejét,ő is

felajánlotta egyből,hogy fizeti a költségeket.De aztán mégis lerendeztük okosba! :lol:

Verésnek indult a dolog :D , de az ürge rögtön lobogtatta a pénzt.

Szerintem Skins cartárs marad a fizetős verziónál! ;)

Ha hölgy lett volna talán meggondolom :D

Elküldve
Ő is ezt írta,hogy ne vegyél rá nagyobbat és ujat,hanem cseréld jóra vagy ujítsd fel!

Meg az nem csak annyi ,hogy veszünk egy nagyobb csigát ,rátesszük és kész megyünk vele!

persze tudom. kompletten át lesz alakítva.

Elküldve
persze tudom. kompletten át lesz alakítva.

Irigyellek! Az autó értékének a kb. a felét készülsz rádobni. Nagy csiga, nagy cooler, méretezett légszűrő, leömlő, kipu. rendszer, sw módosítás-hangolás, ...

Elküldve
Na mizu?

ami még eszembe jutott ..nem kellene mind a négyet cserélni/felújítani??

a másik mennyi km van benne??

és biztos-e hogy annyi van benne??

mert azért nem kevés km-nél döglenek be...vagy kannás gázolajat kapott ,vagy nem volt üa szűrő rendszeresen cserélve(minden olajcserekor,mert az olajkályha megérdemli)

De lehet ki kellene mind a négyet cserélni, mert kereskedéstől vettem és bizonytalan a km állás.

Valószínű kannás üzemanyagot használtak és még a gázolajszűrőt sem cserélték ki.

Ez lehet az oka.

Elküldve
Sziasztok! Valaki EPC-ben tudna nekem segíteni? Egy működőképesre lenne szükségem.

Ebben hasonlít a Fórum a Harry Potterre! :D Tudjuk ki az, mi az, de a nevét ki nem mondjuk, nehogy illegális sw. kereskedelem v. terjesztés gyanúja merüljön fel akárkiben is!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.