Gelko Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Üdv köztünk ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Szevasz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Ha megengeditek csatlakoznék a társasághoz. Mivel az a cím, hogy "..erről-arról", én is írnék erről-arról. Idén februárba vettem egy Twinportos 1,4-es Classic II-est. Mikor megjelent a Classic II, már akkor csodáltam, hogy milyen szép formája van. Ez a 7. autóm, de valahogy ennél a tipusnál érzem igazán, hogy szinte családtag. Ennyit röviden mint bemutatkozás. Üdv mindenkinek. Hali! Legyen sok örömed benne! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Sziasztok! Még új vagyok és nem igazodok ki rendesen itt.A kék led témakört kerestem, de az istennek nem találom.Segitenétek? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Sziasztok! Még új vagyok és nem igazodok ki rendesen itt.A kék led témakört kerestem, de az istennek nem találom.Segitenétek? Előre is köszi! Hali! Nézz szét itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=579&start=360 vagy itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=50&start=285 De mintha, már egyszer megtaláltad volna? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Most olvastam telo írását Fótról, gratula hozzá! De mi Wolfival miért is vagyunk jeles képviselői a kecskeméti csapatnak? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Most olvastam telo írását Fótról, gratula hozzá! De mi Wolfival miért is vagyunk jeles képviselői a kecskeméti csapatnak? :lol: :D Nekem is tetszett a cikk! THX Telo! Már megérte piros autót vennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Sziasztok ! Két hete vagyok boldog tulaja egy Astra G Bertone Cabrio 1.8-nak. Würtzburg mellöl Lohr ból hoztam. Fantasztikus egy gép! Full bőr. Tempomat,ülés fűtés,klíma,kormányról vezérelhető hifi,deréktámasz állítás stb... A mobile.de-ről találtam rá. Igaz egy másik ezüst színű is le volt beszélve, de utolsó nap, mielött indultam volna, felkerült ez a gyönyörű és ritka mica(kétrétegű metál) színű europakék.És már borult is az eltervezett program. Vasárnap este indultunk kedvesemmel és hétfő reggel nyolckor már döbbentünk is a gyönyörű és hibátlan gép láttán. Persze azért jól megnéztük mit is veszünk! A tulaj lohrban az opel brass-nál a szervíz főnök volt és neki volt a 3. nyári autója. Nem is lehetett sok kifogás. Nembeszélve hogy szélhálót is adott hozzá, meg alufelnin (opeles) 4 zsír téligumit. Az autón is kéthetes gyári kléberek feszültek. Szerintem ezt hívják kihagyhatatlan vételnek. Egyébként 2002-es évjárat és 52000km volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Gratula! Szép kis gépet szereztél! :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityus Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 "Sziasztok ! Két hete vagyok boldog tulaja egy Astra G Bertone Cabrio 1.8-nak." Én is gratulálok! Mesélj, hogy ment a gép mikor hazahoztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Tudjátok mostanába mit vettem észre? Nekem nem kocka dobom van hátul a kipufogónál, de egy csomó olyan G astrát láttam már, ahol kocka. Miért van ez? Mi a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 " Köszi! Igazándiból nem toltam neki, mert németeknél tele volt a pálya ifor-osokkal, az osztrákoknál meg kamionnal. Az aztán a feeling amikor két iforos 16 kerekű előzi egymást max 80al a kétsávos pályán. Füst meg minden 100 lityis fogyasztás tolja neki, de csak 80 a max. Sor meg mögöttük 2km! Ahol tudtam 140 körül nyomtam neki. Egyébként nagyon megy és tök csend van benne. Döbb! Már csak a vászon tető miatt mondtam. Azé' ki van ez találva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Tudjátok mostanába mit vettem észre? Nekem nem kocka dobom van hátul a kipufogónál, de egy csomó olyan G astrát láttam már, ahol kocka. Miért van ez? Mi a különbség? Nem tudom, mit értesz "kocka" dobon... Sztem egyik fajta sem teljesen kocka alakú. Én eddig 2 fajtát láttam G Astrán: 1: ami az 1.2-esen illetve most már az 1.4 twinporton is van: viszonylag kicsi, asszem hengerszerű, hátulról nézve ovális alakú élesebb körvonallal, egyenes kipufogóvéggel 2: ami a többi fajtán van (sztem neked is ilyen amusing): nagyobb, szélesebb, hátulról kerekített téglalap talán, kicsit lefele kunkorodó kipufogóvéggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 ööö... igen igazad van, csak nem tudtam magam pontosan kifejezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Amus-nak igaza van. Pár éves 1.6 meg 1.4 motoros Astrákon még négyzet keresztmetszetű dob van, igaz, az élek gömbölyítettek, de hülyén is nézne ki egy sarkosra hajlított lemez. A maiak meg fekvő téglalap keresztmetszetűek ovális élekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Amus-nak igaza van. Pár éves 1.6 meg 1.4 motoros Astrákon még négyzet keresztmetszetű dob van, igaz, az élek gömbölyítettek, de hülyén is nézne ki egy sarkosra hajlított lemez. A maiak meg fekvő téglalap keresztmetszetűek ovális élekkel. Én csak azt a 2 fajtát figyeltem meg hátulról G Astrákon, amit írtam. 3. fajtát én még nem láttam. Illetve sztem ami nekem van és amire azt mondtam talán téglalap, az is lehet, hogy négyzet és egyről beszélünk: mert ugye elég magas is, csak a felső része nem látszik hátulról és nehéz megállapítani, hogy négyzet-e. Én úgy emlékeztem, hogy annyira azért nem magas, de lehet, hogy tényleg négyzet. De sztem semmiképp sem kocka a dob, mert a hossza nagyobb, mint a szélessége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 [ Hali! Nézz szét itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=579&start=360 vagy itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=50&start=285 De mintha, már egyszer megtaláltad volna? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2005 Az autóm: G Astra 2.0 16 v 150 pacival Elég az 136 lóerőnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem szereti. Ezért eszi meg. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Elég az 136 lóerőnek :wink: Ejjjjjjjjjjj. TE ünneprontó :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem szereti. Ezért eszi meg. :wink: ez olyan mintha én mondtam volna.... :lol: :D :lol: látom Kedves Blitz Úr is lassan ráéreztél az ilyen hozzászólások ízére :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Próbálkozom. És kezdem megtanulni, hogy kinek érdemes írni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2005 de jóóóóóóóóó. valaki legalább megérti, mért fikázok mindig :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts