Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 1:1 Te átjössz ünnepelni, én meg nem leszek otthon... :D de jó lenne...a kutyával összehánynánk a kertet <_< de egyébként rajta vagyok a témán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Igen erről a nagy tömítésről van szó motor bal oldalán (szemből). Létezik olyan,hogy 89 000 km-nél kimegy a hengerfej tömítés? Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,de a hengerfej tömítést érdekesnek tartanám ennyi km után. Első tulaj vagyok,ismerem a multját. 5 év alatt még semmi sem volt cserélve a kötelező dolgokon kívül. Így a motor sem volt javítva,a kocsi sérülésmentes! Hát nem tudom. Érdekes az biztos. Nem mondom, hogy nem lehet ez a baja, csak azt nem mondhatjuk, hogy ez Z14XEP típusiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Holnapi napon meglesz az első közös fagyizásunk. Remélem nem történik semmi gikszer. Egyébként a hűtőfolyadék automata légtelenítése hogyan működik? Milyen tempóban? Volt nekem még az első hetekben vízfogyásom, de szerencsére lassult, majd megszűnt. Bár ennek a légtelenítésnek ellent mond, hogy nem volt teljesen üres a tartály. Nem tudom. Holnap kiderülhet, hogy magas fordulat, vagy terhelés hatására újra fogy-e. Simán 2000 felett kell tartani a fordulatszámot álló helyzetben, legalább egy percig, bemelegedés után, első alkalommal és lelégtelenedik a rendszer. Legalábbis Z14XEP-nél. De ha levegős a rendszer, akkor fűtés is gyengébb, vagy hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 de jó lenne...a kutyával összehánynánk a kertet <_< de egyébként rajta vagyok a témán. legalább ő nem halna éhen... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 legalább ő nem halna éhen... <_< :D ÁÁÁ dehogy szeret ó engem ... jól átsütve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 ÁÁÁ dehogy szeret ó engem ... jól átsütve <_< Nem is téged enne meg... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 voltunk ma pancsolni :D egyszerűen vunderbá :D:D Hát igen,a piros az piros! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 voltunk ma pancsolni :D egyszerűen vunderbá :D:D Ne bántsd gépimosóval a pirosat (se)! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Akkor a Wartburg milyen? :D Az is volt,sárga. Varnyú az kimaradt az életemből, csak egyszer-kétszer vezettem egy rokonságban lévőt. Ahogy visszaemlékszem, a váltójával voltak bajaim. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Varnyú az kimaradt az életemből, csak egyszer-kétszer vezettem egy rokonságban lévőt. Ahogy visszaemlékszem, a váltójával voltak bajaim. <_< Igen,az a moslékkavaró kotyogott ám rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nekem is volt egy bilikék. Gyűlöltem!!! Az nem autó! Az egy rakás ****! Mindig értetlenül állok a trabifanatikusok előtt. Számomra felfoghatatlan! Mert nem jól közelíted meg. :D A Trabikának lelke van (meg király fűtése :D ). Huszonévesen jó volt azzal csapatni, a 155/70 Michelin MXL-lel olyan kanyarokat lehetett vele alakítani, hogy még ma is belepirulok. Nagy esőben beázott a tetőn (sziloplaszttal jav.), meg a lábad is elázott, de a sok hülyesége ellenére tényleg lehetett szeretni. Kis túlzással az utcasarkon meg lehetett generálozni. Az enyémet sk. alvázvédőztem Bonobittal, a felni kapott egy kis szürke kalapácslakkot. Sőt, volt kiegészítő fűtésem is beépítve (Zaporozsec benzinkályha), a padláson még asszem megvan. Nagyon kulturáltan volt megoldva, saját kis benzintankkal. Áh, még a végén elkap a nosztalgia... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Igen,az a moslékkavaró kotyogott ám rendesen :D A harmadikat úgy kellett beimádkozni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 . Áh, még a végén elkap a nosztalgia... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Mert nem jól közelíted meg. :) A Trabikának lelke van (meg király fűtése :D ). Huszonévesen jó volt azzal csapatni, a 155/70 Michelin MXL-lel olyan kanyarokat lehetett vele alakítani, hogy még ma is belepirulok. Nagy esőben beázott a tetőn (sziloplaszttal jav.), meg a lábad is elázott, de a sok hülyesége ellenére tényleg lehetett szeretni. Kis túlzással az utcasarkon meg lehetett generálozni. Az enyémet sk. alvázvédőztem Bonobittal, a felni kapott egy kis szürke kalapácslakkot. Sőt, volt kiegészítő fűtésem is beépítve (Zaporozsec benzinkályha), a padláson még asszem megvan. Nagyon kulturáltan volt megoldva, saját kis benzintankkal. Áh, még a végén elkap a nosztalgia... <_< Az utca végén a stop táblánál mindig megállt alattam! Ja, mondom, a benzincsap! :D Nem tudtam megszokni! Azt mondják, az első autó örök emlék! Az, csak nem szép emlék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Az utca végén a stop táblánál mindig megállt alattam! Ja, mondom, a benzincsap! <_< Nem tudtam megszokni! Azt mondják, az első autó örök emlék! Az, csak nem szép emlék... Ja, meg a csajozás. Beszerveztem egy kiscsajt a dizsibe. Keserves volt a trabiba. Végül átkérezkedtünk haver nagypolskijába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ehh, királyság! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 A harmadikat úgy kellett beimádkozni. :D Mert vagy a dió kopott el/esett szét a kormányoszlopnál, vagy a rudazat gumijai fáradtak el. Haverom mindig a motortérben kapcsolta a hátramenetet, majd vissza előremenetbe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ja, meg a csajozás. Beszerveztem egy kiscsajt a dizsibe. Keserves volt a trabiba. Végül átkérezkedtünk haver nagypolskijába. :D Ez tévedés! A Trabika kifejezettem csajozós-barát autó. Nincs kardánbox, meg kardánalagút, a jobb 1 hátradönthető. Mi kell még? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ez tévedés! A Trabika kifejezettem csajozós-barát autó. Nincs kardánbox, meg kardánalagút, a jobb 1 hátradönthető. Mi kell még? <_< Egy kis hely, hogy végül ne a saját bimbómat nyalogassam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok. Voltunk ma rokon látogatóba. Nagyon szép idő volt végig sütött a nap. Már haza fele tartottunk amikor olyat láttam amit forma1-es versenyeken szoktam. Jött velem szembe egy golf3-as kombi. Majd egyszer csak akkora fűst jött ki belőle mint a forma1-ben szokott lenni, mikor egy motor megadja magát. A tükörből láttam hogy égnek a féklámpái és megáll. Nem lennék most a helyében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ez tévedés! A Trabika kifejezettem csajozós-barát autó. Nincs kardánbox, meg kardánalagút, a jobb 1 hátradönthető. Mi kell még? <_< Sőt mi több,a kispolákra még a pápa is áldását adta,csak nem tudta a magyar milyen találékony minden téren :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 akkor ez egy z17dth motorral szerelt autó? gondolom tudod az árát? Az új Denso porlasztócsúcs árát tudom, de sajnos az sincs most belőle. Használtat Denso porlasztót is keresnék de sajnos azt se találtam még sehol. De még a felújítását se tudják vállalni mert állítólag a Denso még nem gyárt hozzá alkatrészt. Valaki ha tudna segíteni, hogy mit érdemes. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2011 A Z17DTH felújítható. vagyis mi már rengeteget felújítottunk belőle... nem olcsó, de megoldható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 akkor márc,26 ..kapu állítás??? Jó lenne,ha addigra már az idő is beállna,valami normális hőmérsékletre.Én ott leszek,ha minden jó megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok! Ma reggel hazafelé megvolt az első fagyizás. 30km 4.-ben 4000-es fordulaton. Nem történt semmi különös. Minden jónak tűnik. Gondolom jót tett neki. Falusi ember pesten volt a hétvégén. Hű, mekkora a forgalom. Láttam szép Opeleket! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts