Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ja! De abból a 4 görgőből,hány Trabit lehetne venni? És ahol azokkal a Trabikkal elmész ott megáll az "aszfaltszaggató". Pl. abban a hóban, ami felétek van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Kivancsi leszek, h mennyire lesznek tartosak... :D Semennyire. A mai üzletpolitika szerint nincs értelme tartós dolgokat gyártani. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 És ahol azokkal a Trabikkal elmész ott megáll az "aszfaltszaggató". Pl. abban a hóban, ami felétek van! Sajnos nincs már Trabi,még mutatóba se nagyon.Pedig én imádtam, olyan is volt, bilikék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sajnos nincs már Trabi,még mutatóba se nagyon.Pedig én imádtam, olyan is volt, bilikék! Horgászaton olyan helyeken elmentem vele, amit az Astrával egy km-re se mernék megközelíteni... Lehet, kéne venni egyet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Km órát szedett szét már valaki?Hogy jönnek le a mutatók?Macerás nagyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sajnos nincs már Trabi,még mutatóba se nagyon.Pedig én imádtam, olyan is volt, bilikék! Nekem is volt egy bilikék. Gyűlöltem!!! Az nem autó! Az egy rakás ****! Mindig értetlenül állok a trabifanatikusok előtt. Számomra felfoghatatlan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nekem is volt egy bilikék. Gyűlöltem!!! Az nem autó! Az egy rakás ****! Mindig értetlenül állok a trabifanatikusok előtt. Számomra felfoghatatlan! Nekem volt vagy három.Jó kis autó az,csak vigyázni kell rá,és ápolgatni.Én nagyon szerettem.A trabi az egy feeling! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Horgászaton olyan helyeken elmentem vele, amit az Astrával egy km-re se mernék megközelíteni... Lehet, kéne venni egyet... <_< Akkor a Wartburg milyen? :D Az is volt,sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Először is bocsánat, hogy ide írok de sajnos nem találtam Opel Combo topikot. Egy kis segítségre lenne szükségem. Nekem egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE-os autóm van. Most jelenleg szerelőnél van az autó és a porlasztókat bevizsgáltatta és a négyből kettő sajnos nem jó. Sajnos denso porlasztó van benne és ezt ahol bemérték, ott nem tudják felújítani. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy új vagy használt Denso porlasztót hol lehet venni a legjobb áron? Esetleg nem tudja valaki hol lehetne ezeket felújítani? Felajánlottak 4 db használt porlasztót, amelyekről nem lehet tudni, hogy jók-e vagy sem és csak egyben vehetőek meg. Szerintetek érdemes használtat venni? Előre is köszönöm a segítséget. Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 voltunk ma pancsolni <_< egyszerűen vunderbá :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Elvihetnéd az enyém is lemosni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Először is bocsánat, hogy ide írok de sajnos nem találtam Opel Combo topikot. Egy kis segítségre lenne szükségem. Nekem egy 2005-ös Opel Combo 1,7 CDTI 16V, 74 KW, 101 LE-os autóm van. Előre is köszönöm a segítséget. Robi akkor ez egy z17dth motorral szerelt autó? gondolom tudod az árát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Elvihetnéd az enyém is lemosni... :D már megint összekented <_< ,csak nem az utcátokban?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 már megint összekented <_< ,csak nem az utcátokban?? :D Detti koszolja össze mindig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Detti koszolja össze mindig... :D hát persze... <_< a suszkával csapatja mellette a kézifékest :D nem lett meg a telefon kábel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Akkor a Wartburg milyen? <_< Az is volt,sárga. Na az már jobb egy fokkal! Fater 16 évig ütött egyet. Abba nőttem fel, meg azon tanultam vezetni. 60-ig nem volt ellenfél, utána mindenki visszaelőzött. De terepen verhetetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 hát persze... <_< a suszkával csapatja mellette a kézifékest :D nem lett meg a telefon kábel?? Nem...és azt is Detti rakta el valahova... látod...csak a gond... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Na az már jobb egy fokkal! Fater 16 évig ütött egyet. Abba nőttem fel, meg azon tanultam vezetni. 60-ig nem volt ellenfél, utána mindenki visszaelőzött. De terepen verhetetlen! Jah...még a tv adásba is belezavart... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 voltunk ma pancsolni <_< egyszerűen vunderbá :D:D Szép lett... Neked gyárilag fényezett a kilincs és a léc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Szép lett... Neked gyárilag fényezett a kilincs és a léc? Valóban szép lett... de azért azért még kapni fog tőlem, mert gépibe hordja a kicsikocsit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Szép lett... Neked gyárilag fényezett a kilincs és a léc? nemtom...így vettem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem...és azt is Detti rakta el valahova... látod...csak a gond... <_< akkor márc,26 ..kapu állítás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 akkor márc,26 ..kapu állítás??? és akkor nálunk ünnepelsz??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 és akkor nálunk ünnepelsz??? :D simán...abból se lenne semmi.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 simán...abból se lenne semmi.. <_< 1:1 Te átjössz ünnepelni, én meg nem leszek otthon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts