Stofl Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Holnapi napon meglesz az első közös fagyizásunk. Remélem nem történik semmi gikszer. Egyébként a hűtőfolyadék automata légtelenítése hogyan működik? Milyen tempóban? Volt nekem még az első hetekben vízfogyásom, de szerencsére lassult, majd megszűnt. Bár ennek a légtelenítésnek ellent mond, hogy nem volt teljesen üres a tartály. Nem tudom. Holnap kiderülhet, hogy magas fordulat, vagy terhelés hatására újra fogy-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Már nem magyarázod ki! :D bameg :D :) ,ez megint jó volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 így ni, légy kemény :D <_< Bogarat meg ne is emlegessünk, mert még Lipi visszahozza! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Bogarat meg ne is emlegessünk, mert még Lipi visszahozza! <_< Nekem Livi hiányzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ja,van-volt itt mindegyik.Ktsz(építő-butor-gumi)Elzett-Csepel,(acéláru,katonai jármű.ez bezárt) meg közúti-vasúti határ Románia felé.Ilyesmi. Meg itt gyártották az "Almát" a Csepelben. Vagy valami vastag csövet hajlítittak ott,vagy horganyoztak. Nem is tudom már....Régen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Megyek,mert reggel ismét menni kell melózni. Jó éjt........... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem Livi hiányzik <_< Nekem még egy sör a gombapörire! Hiába! Ízlések és pofonok ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem még egy sör a gombapörire! Hiába! Ízlések és pofonok ... <_< h.gombapöri :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Eleknek: Helló sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy ha gyújtáson van a kulcs akkor nem gyúlladnak ki a rádió gombjai ha valaki tudja hogy miért segitsen ?De ha bekapcsolom a rádiót akkor világit RENDESEN!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Eleknek:benned nem lehet csalódni <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Megyek,mert reggel ismét menni kell melózni. Jó éjt........... <_< Jó 8 ! Jé még egy automatás kolléga! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hmmmm! <_< Szia SZKSZABY! Az ajtók,vagyis ablakok közötti részt mivel sötétítetted be,milyen fóliával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szép estét mindenkinek. Fórumozó rendőr cartársaknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szia SZKSZABY! Az ajtók,vagyis ablakok közötti részt mivel sötétítetted be,milyen fóliával? Nemtom, mattfekete fólia, fóliás szaki csinálta <_< Tavasszal cserés lesz, mert itt-ott már kopottas, majd megkérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szép estét mindenkinek. Fórumozó rendőr cartársaknak szinvonalas,nagyon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 szinvonalas,nagyon <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? Nekem még nincs ültetve, nemrég vettem a gépet, először a kerék jön. Ill. már megvan, csak fel kéne rakni. Én állítható futóművet tervezek, valószínűleg 5-6 centit is le fogom tekerni, télen meg vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 :D Jaaaaj,lehetem vagy 15.de jo is volt.hmm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ha valaki még nem olvasta: Használtautós hirdetések szövegeinek értelmezése <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Micsoda Astra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nemtom, mattfekete fólia, fóliás szaki csinálta <_< Tavasszal cserés lesz, mert itt-ott már kopottas, majd megkérdezem... Oké. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Micsoda Astra! <_< Mit kihoznak már egy 1.6-os motorból! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Mit kihoznak már egy 1.6-os motorból! :D :D :) Kivancsi leszek, h mennyire lesznek tartosak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Micsoda Astra! <_< 20 collos Schmidt Revolution felnik - a felnin az "s" betű tipográfiája megvan? Tiszta Trabi feeling. :D Ajtón a kívánságlista? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 20 collos Schmidt Revolution felnik - a felnin aaz "s" betű tipográfiája megvan? Tiszta Trabi feeling. <_< Ja! De abból a 4 görgőből,hány Trabit lehetne venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts