Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Van róla valahol nagy kép? <_< Az aláírásában ott van a link. Nekem pont elég ez az ültetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Az aláírásában ott van a link. Nekem pont elég ez az ültetés. Nem is bántásként mondtam....:-) Ne érts félre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 kepfeltoltes.hu vagy keptar.hu oldalakon át pl.! Arra gondoltam,hogy itt a nevem alatt látszódjon. A profilomra már feltettem,de nem tudom hogy kell beállítani.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Az aláírásában ott van a link. Nekem pont elég ez az ültetés. Nem találtam ott linket.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Arra gondoltam,hogy itt a nevem alatt látszódjon. A profilomra már feltettem,de nem tudom hogy kell beállítani.. Ja ezt eddig nem mondtad! <_< Jobbra fent :vezérlőpult-avatar beállítás.Meg ott van az aláírás szerkesztés meg ilyenek! De jó,Tápiószecsői vagy?Van egy fórumos is itt asszem az F Astrásoknál.Őt így is hívják,hogy Tápiószecső,de mindenki csak Tápinak hívta.Legalábbis mikor én is F -es voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem találtam ott linket.. <_< '00 Astra G X16XEL erre klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Arra gondoltam,hogy itt a nevem alatt látszódjon. A profilomra már feltettem,de nem tudom hogy kell beállítani.. Látom sikerült! Fehér extrém? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem találtam ott linket.. <_< http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=70089 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=70089 :D Tanulság.Mindíííg bele kell nézni a fényképezőbe!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Tanulság.Mindíííg bele kell nézni a fényképezőbe!!!! <_< Az 5.számú képre gondolsz,netalántán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=70089 :D Köszi.... Megvan.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Látom sikerült! Fehér extrém? <_< Neeeee,ne mán,. uhhh,nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ja ezt eddig nem mondtad! <_< Jobbra fent :vezérlőpult-avatar beállítás.Meg ott van az aláírás szerkesztés meg ilyenek! De jó,Tápiószecsői vagy?Van egy fórumos is itt asszem az F Astrásoknál.Őt így is hívják,hogy Tápiószecső,de mindenki csak Tápinak hívta.Legalábbis mikor én is F -es voltam. Ha tudsz róla valamit,akkor szólj!!!! :D Mármint tápió-ról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Tanulság.Mindíííg bele kell nézni a fényképezőbe!!!! <_< Hmmmm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 gyári fagyálló van benne??? Igen gyári. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Igen gyári. Miért? mert ha nem a piros van benne akkor megeszi a tömítést.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ha tudsz róla valamit,akkor szólj!!!! :D Mármint tápió-ról. Itt van,de már régen járt a fórumon(nov.26) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Itt van,de már régen járt a fórumon(nov.26) <_< Megnéztem Én is,és évfolyam társam volt a srác. Látásból ismerem,de rég láttam már az Astráját. Valahonnan ismerős nekem Biharkeresztes....? Voltam már ott,de nem tudom miért,van ott valami régi tsz,vagy gyártelep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 mert ha nem a piros van benne akkor megeszi a tömítést.. Köszi szépen az infót,ezt nem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszi szépen az infót,ezt nem tudtam. meg egyéb alkatrészeket <_< . egy ismerősnek most volt ilyen gondja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 mert ha nem a piros van benne akkor megeszi a tömítést.. Nana! A piros az alu alkatrészek védelme miatt kell. Hűtő, hengerfej, tökmindegy csak alu legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nana! A piros az alu alkatrészek védelme miatt kell. Hűtő, hengerfej, tökmindegy csak alu legyen. na megint kezdődik ez a téma?? <_< az ismerősnek megette a lé a tömítést.oszt ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Megnéztem Én is,és évfolyam társam volt a srác. Látásból ismerem,de rég láttam már az Astráját. Valahonnan ismerős nekem Biharkeresztes....? Voltam már ott,de nem tudom miért,van ott valami régi tsz,vagy gyártelep? Ja,van-volt itt mindegyik.Ktsz(építő-butor-gumi)Elzett-Csepel,(acéláru,katonai jármű.ez bezárt) meg közúti-vasúti határ Románia felé.Ilyesmi. Meg itt gyártották az "Almát" a Csepelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2011 na megint kezdődik ez a téma?? :D az ismerősnek megette a lé a tömítést.oszt ennyi. így ni, légy kemény :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 na megint kezdődik ez a téma?? <_< az ismerősnek megette a lé a tömítést.oszt ennyi. Már nem magyarázod ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts