Barna Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Járdaszigetek Szerintem egy páran összefutunk a Yárda szigeteken. Lehet beosztást kellene csinálni, nehogy tumultus legyen... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Zörög neked is mi? Én megszüntettem a zörgést,a szellőzőrácsnál.Amúgy meg pattintós a rács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Én megszüntettem a zörgést,a szellőzőrácsnál.Amúgy meg pattintós a rács. Tehát csak fölfelé meghúzom és rendben lejön? Hogyan szüntetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Tehát csak fölfelé meghúzom és rendben lejön? Hogyan szüntetted meg? Így van.Vettem autó hifi boltban,öntapadós textilt,azt beragasztottam a rács széleire belülről,igy tud egy kicsit feszülni,és már nem is zizereg,és nem is látszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 otóhifi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 otóhifi <_< Csinálj valamit a linkkel, mert így nem műxik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok Még új vagyok itt.Van egy G Astrám Z14xep láncos motorral. Valami oknál fogva összekutyulja az olajat a vízzel. Szerintetek mi lehet a baja? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok Még új vagyok itt.Van egy G Astrám Z14xep láncos motorral. Valami oknál fogva összekutyulja az olajat a vízzel. Szerintetek mi lehet a baja? Előre is köszi. A kiegyenlítő tartályban jelenik meg az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem. A víz megy az olajhoz. Szerelő szerint van valami tömittés a vezérlésnél,állítólag az ment ki. Kiváncsi lennék igazat mond e. Azt mondja tipushiba. 89 000 van a gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Csinálj valamit a linkkel, mert így nem műxik! Hátha így jó,első kép,állati jó hifi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem. A víz megy az olajhoz. Szerelő szerint van valami tömittés a vezérlésnél,állítólag az ment ki. Kiváncsi lennék igazat mond e. Azt mondja tipushiba. 89 000 van a gépbe. Hát eddig nem hallottunk Z14XEP hengerfej vagy vezérműház tömítés típushibáról. Tengelytörésről annál inkább, na az típushiba... a Vezérmű tömítés a motorblokkhoz egy nagy tömítés, ami végigmegy a motor teljes bal oldalán (szemből). Ha nem sérül a motor fizikailag, vagy nincsenek agyonhúzva a csavarok (bár szerintem hamarabb szakadna bele, mint kinyomná a tömítést), nem kellene annak a tömítésnek kimennie... Nem inkább hengerfej tömítés szállt el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hátha így jó,első kép,állati jó hifi Meg kéne fogni a gazdáját és és aztán a maradékot Link to comment Megosztás: More sharing options...
rally Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hát eddig nem hallottunk Z14XEP hengerfej vagy vezérműház tömítés típushibáról. Tengelytörésről annál inkább, na az típushiba... a Vezérmű tömítés a motorblokkhoz egy nagy tömítés, ami végigmegy a motor teljes bal oldalán (szemből). Ha nem sérül a motor fizikailag, vagy nincsenek agyonhúzva a csavarok (bár szerintem hamarabb szakadna bele, mint kinyomná a tömítést), nem kellene annak a tömítésnek kimennie... Nem inkább hengerfej tömítés szállt el? Igen erről a nagy tömítésről van szó motor bal oldalán (szemből). Létezik olyan,hogy 89 000 km-nél kimegy a hengerfej tömítés? Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,de a hengerfej tömítést érdekesnek tartanám ennyi km után. Első tulaj vagyok,ismerem a multját. 5 év alatt még semmi sem volt cserélve a kötelező dolgokon kívül. Így a motor sem volt javítva,a kocsi sérülésmentes! Hát nem tudom. Érdekes az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Meg kéne fogni a gazdáját és és aztán a maradékot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szeva! Szerintem a 40/40 még jól használható rosszabb minőségű úton is. És elég csak rugót cserélni, ha többet akarsz, akkor teleszkópokat is kell. Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? Én ugy tom,még Bandinak nincs csüccsentés,ő állíthatót akar majd,ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szerintem a 40/40 is bőven elég,mi útjainkra.60/ fölött,már teló csere is kellene. Nekem caravánba,5 ajtós rugót tettem be,kb 3 cm-t ültetett,nekem pont jó,nem ráz,de stabilabb. <_< Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? Nekem 30-s van.De caravánban az 5 ajtósé...Visszakeresel itt egy pár oldalt,megtalálod a képeket.Piros caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem 30-s van.De caravánban az 5 ajtósé...Visszakeresel itt egy pár oldalt,megtalálod a képeket.Piros caravan Azt szeretném tudi,hogy-hogy lehet képet feltölteni az kocsimról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Azt szeretném tudi,hogy-hogy lehet képet feltölteni az kocsimról? kepfeltoltes.hu vagy keptar.hu oldalakon át pl.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Igen erről a nagy tömítésről van szó motor bal oldalán (szemből). Létezik olyan,hogy 89 000 km-nél kimegy a hengerfej tömítés? Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,de a hengerfej tömítést érdekesnek tartanám ennyi km után. Első tulaj vagyok,ismerem a multját. 5 év alatt még semmi sem volt cserélve a kötelező dolgokon kívül. Így a motor sem volt javítva,a kocsi sérülésmentes! Hát nem tudom. Érdekes az biztos. gyári fagyálló van benne??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szerintem egy páran összefutunk a Yárda szigeteken. Lehet beosztást kellene csinálni, nehogy tumultus legyen... <_< lájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszönöm válaszod. A Tiéden is 40-es van? Ha igen,akkor tudnál róla képet mutatni? nekem 40/40 es van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 nekem 40/40 es van Van róla valahol nagy kép? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem 30-s van.De caravánban az 5 ajtósé...Visszakeresel itt egy pár oldalt,megtalálod a képeket.Piros caravan Megtaláltam... Nagyon jól néz ki,és egybe van...Jah az ültetés.....hááát.....azt hittem alacsonyabb lesz....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts