1.2 gcc Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hát már nem akar jönni ez a szaby fiú! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 http://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf unaloműzőnek jó aki szereti az ilyet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hát már nem akar jönni ez a szaby fiú! :D hátha megint elküldöm a corsa-ba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hátha megint elküldöm a corsa-ba <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hát már nem akar jönni ez a szaby fiú! <_< De türelmetlenek vagyunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hátha megint elküldöm a corsa-ba <_< Nem kell, néha belesek azért oda is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hát srácok nekem ez kell!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hát srácok nekem ez kell!!! <_< áááá ez túl csajos :D inkább ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signu..._z20net-3338792 Meg ez játszani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...gsi_16v-4478849 És még marad is 100-as nyáéra!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hát srácok nekem ez kell!!! <_< Elfelejtették befejezni!Hiányoznak még ajtók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Elfelejtették befejezni!Hiányoznak még ajtók <_< Ez így jó ahogy van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 áááá ez túl csajos <_< inkább ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signu..._z20net-3338792 Meg ez játszani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...gsi_16v-4478849 És még marad is 100-as nyáéra!! :) nekem elég volt a játékból a corsa-val... :D a signum....nagyon szép...de nem merném megvenni. ez legalább akkora csábítás mint B-corsa-ból a caravan... egyszerűen imádni való...de szinte nincs alkatrész hozzá. a signumból azért lehet kapni de nem sok van belőle.. na nem mintha opc corsa sok lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 hát srácok nekem ez kell!!! <_< Aszongya: tavaly lett vásárolva, viszont 44e km van benne... :D Nem sok az egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Rossz írányba tekerték az órát :DAszongya: tavaly lett vásárolva, viszont 44e km van benne... <_< Nem sok az egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 kb 40 cm hó ma reggelere :D :D a t...m ki van evvel a qrva téllel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 egy kis szerelés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Jó reggelt! A műszerfal tetején lévő ablakra fújó hosszú szellőzőrácsot hogyan lehet kiszedni? Pattintós? Bontani kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Aszongya: tavaly lett vásárolva, viszont 44e km van benne... <_< Nem sok az egy kicsit? Legalább őszinte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Aszongya: tavaly lett vásárolva, viszont 44e km van benne... <_< Nem sok az egy kicsit? Legalább őszinte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Jó reggelt! A műszerfal tetején lévő ablakra fújó hosszú szellőzőrácsot hogyan lehet kiszedni? Pattintós? Bontani kell? Zörög neked is mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Mélységesen fel vagyok háborodva! <_< Este jöttem haza melóból, akkor már egy napja esett a hó. Azt már megszoktam, hogy a hozzánk vezető négyszámos utat nem takarítják, de hogy Debrecenben egy méter se legyen letolva, vagy felszórva az gusztustalan. Egy ekkora város főútjain 30-al lehet közlekedni!!! SZÉGYEN! Na most jól kiadtam magamból. Tényleg csak itt esik, a tiszántúl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Zörög neked is mi? Elhanyagolható mértékben. Azt sikerült úgy megoldani a másik Astrán, hogy a két felálló széle alá benyomtam vékony papírt, és csöndben van. Inkább az enyémnek a koszossága miatt szeretném kisikálni. Ehhez lenne célszerűbb kivenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Mélységesen fel vagyok háborodva! <_< Este jöttem haza melóból, akkor már egy napja esett a hó. Azt már megszoktam, hogy a hozzánk vezető négyszámos utat nem takarítják, de hogy Debrecenben egy méter se legyen letolva, vagy felszórva az gusztustalan. Egy ekkora város főútjain 30-al lehet közlekedni!!! SZÉGYEN! Na most jól kiadtam magamból. Tényleg csak itt esik, a tiszántúl? Bp-en semmi nyoma a hónak. Elképzelhetetlen, hogy 200 km-el arrébb közlekedési káoszt okoz a hó, ami 30 cm... :D ...sőt, itt süt a Nap !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Itt még esik.Kb. 25 centinél jár. Ma akartunk Debibe menni a gyerek szülinapjára bevásárolni,de nem indultam el végül. Persze a zasszony most ki van akadva! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Itt még esik.Kb. 25 centinél jár. Ma akartunk Debibe menni a gyerek szülinapjára bevásárolni,de nem indultam el végül. Persze a zasszony most ki van akadva! <_< Nekem muszáj lesz elindulni, délután megyek melózni! :D Remélem mostanra összeszedték magukat a hókotrók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Elhanyagolható mértékben. Azt sikerült úgy megoldani a másik Astrán, hogy a két felálló széle alá benyomtam vékony papírt, és csöndben van. Inkább az enyémnek a koszossága miatt szeretném kisikálni. Ehhez lenne célszerűbb kivenni. Ez engem is érdekel! Az egyik oldal megadta magát és lifeg. Jelenleg pici gumiékkel van leszorítva a szélvédő felőli oldalról. Fekete színű, alig látszik. Előtte PZS volt, na az ronda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts