uhuhu Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szeva! Szerintem a 40/40 még jól használható rosszabb minőségű úton is. És elég csak rugót cserélni, ha többet akarsz, akkor teleszkópokat is kell. nekem majdnem 15 évig le volt ültewtve az összes autóm. ma már azt mondom: baromvagyok. a magyar utakra nem ültetni, hanem emelni kell.... mondjuk olyan lassan közlekedtem, hogy sose kaptam trafipaxszot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 nálumk "csak" 9 ... de kurvárateleatököm ezzel a téllel. hun van már nyár? a meleg tenger? a sör? :D Nekem már 5 hónapnyira sincs! <_< Megy az egész klán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 hát nekem is pont annyira van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 nekem majdnem 15 évig le volt ültewtve az összes autóm. ma már azt mondom: baromvagyok. a magyar utakra nem ültetni, hanem emelni kell.... mondjuk olyan lassan közlekedtem, hogy sose kaptam trafipaxszot... öregxel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 He he,az én voltam. :D Tudom, megnéztem. <_< Mondani is akartam, hogy egy kicsit korai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 hát nekem is pont annyira van <_< Mindenki egyszerre megy,mert mi is.Akkor ki marad itt??Laptopot viszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Én maradok....Mindenki egyszerre megy,mert mi is.Akkor ki marad itt??Laptopot viszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mindenki egyszerre megy,mert mi is.Akkor ki marad itt??Laptopot viszem <_< én is viszem, de internetem nem lesz ott... én horvátba... Ti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Járdaszigetekén is viszem, de internetem nem lesz ott... én horvátba... Ti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 én is viszem, de internetem nem lesz ott... én horvátba... Ti? Mi a szokásos görög túra,1 hét Sarti,egy hét Paralia(Katerini).van kint is sok helyen free Wifi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Járdaszigetek <_< Én meg Elekékhez megyek sörözni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Akkor ezt megbeszéltük :D<_< Én meg Elekékhez megyek sörözni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a szokásos görög túra,1 hét Sarti,egy hét Paralia(Katerini).van kint is sok helyen free Wifi <_< Oda én is mennék!Ígérem nem lesz velem baj. Kicsi helyen elférek,ha nem iszok nem horkolok, korán kelek ,soká fekszek,tudok kávét főzni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 én is viszem, de internetem nem lesz ott... én horvátba... Ti? Telefon végszükség esetére, amúgy tv és számítógép 2 hétre száműzve. Caciki, souvlaki, ouzo, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Telefon végszükség esetére, amúgy tv és számítógép 2 hétre száműzve. Caciki, souvlaki, ouzo, ... Én az úzótól még két nap mulva is beteg voltam.soha többet.tv,nem érdekel,telefon,pár naponta egy sms,sz.gép,azért azt néha elővettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Oda én is mennék!Ígérem nem lesz velem baj. Kicsi helyen elférek,ha nem iszok nem horkolok, korán kelek ,soká fekszek,tudok kávét főzni! Megoldható a dolog,talán a thule-ban még tudok helyet csinálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Én az úzótól még két nap mulva is beteg voltam.soha többet.tv,nem érdekel,telefon,pár naponta egy sms,sz.gép,azért azt néha elővettem... Torkos borz esete? Itatja magát, az biztos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na vissza kaptam a gépet ,a telefonon nem megy nekem annyira ez a pötyögés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ouyzo kollégával én egyszer nagyon-nagyon megjártam. <_< Más: Ilyen volt mikor 2 Corsánk volt! korzákok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a szokásos görög túra,1 hét Sarti,egy hét Paralia(Katerini).van kint is sok helyen free Wifi <_< Hehe! Olympic Beach, Nei Pori! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ouyzo kollégával én egyszer nagyon-nagyon megjártam. <_< Más: Ilyen volt mikor 2 Corsánk volt! korzákok ez a beivásról van egy sztorim...hacsak egy lenne:D voltunk zöldpardonban ,hát már nem voltunk szomjasak.. a cimborámból előjött a róka család,és bele ugrott a kukába... jön a kidobó arra...oda szól hogy milyen kulturáltan hány a kiscsávó a kukába. Hát akkor hányni is lehet kulturáltan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hehe! Olympic Beach Nei Pori! Mi a másik oldal.Jójaz is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a másik oldal.Jójaz is :D majd integessetek egymásnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 majd integessetek egymásnak :D És neked is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 És neked is! <_< Főleg ha nem egy időben megyünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts