Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Zoll méret <_<Onnan csak a tequilát ismerem,mást elmondani nem tudok,kérem kaccsolja ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Zoll méret <_< Azt ismerem,több nyelven is:vám-zoll-douane-customs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Azt ismerem,több nyelven is:vám-zoll-douane-customs. neked kötelező <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hogyne, többféle is van belőle: Egyszer van a gyáriból a sima króm foncsoros és a fekete (NJoy) kivitel is, aztán meg van az utángyártottból (Depo) szintén ez a kétféle színű, de mindegyik további két fajtára oszlik, az egyiknek a távolsági fény foglalata HB3-as (akár a gyárié), a másiknál meg H7-es (ehhez egyszerűbb égőt kapni). Szóval a tuninglámpákat leszámítva összesen 6 féle létezik, 2 gyári és 4 utángyártott. Azt tudom, hogy voltak ilyenek, de most mindenhol csak csicsa-micsa-fényes <_< icsa lámpákat unszolnak. :D Vagy csak nem találom? Nem tudom ki fordította le a schwarze version kifejezést Njoy kivitelre. :D Az enyém is Njoy és soha nem volt benne fekete maszkos v. foncsoros lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Megvan ennek a testvére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Megvan ennek a testvére! <_< gyalázat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Megvan ennek a testvére! :D Atya úristen! Mennyit ráköltött és mi lett belőle!BMW M-es eleje,öcsém!!! <_< Hátsó szárny,mit szárny:vitorla!Küszöb,spoiler: jajj anyám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Természetesen, már ha a motoros magasságállításra gondolsz (nem automata)! Igen, arra. Mivel az enyém sem automata... <_< Ha eladósorba kerül, keress meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Megvan ennek a testvére! <_< Én büntetném keményen az ilyet. Ez jó erkölcsbe ütköző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Atya úristen! Mennyit ráköltött és mi lett belőle!BMW M-es eleje,öcsém!!! :D Hátsó szárny,mit szárny:vitorla!Küszöb,spoiler: jajj anyám! Azon a szárnyon meg lehet kajálni kint kapálás közben.Zsíros deszka <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Megvan ennek a testvére! :D Nos, ez igazán csodálatos lett... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Atya úristen! Mennyit ráköltött és mi lett belőle!BMW M-es eleje,öcsém!!! <_< Hátsó szárny,mit szárny:vitorla!Küszöb,spoiler: jajj anyám! f@sza vasaló deszka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem drága??Mármint az ára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Pohártartó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Pohártartó http://www.napiszar.com/wp-content/uploads.../pohártartó.jpg[ Suzukiba első osztályú! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ittasan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem drága??Mármint az ára! Hát , tudod tuningnak nevezik azt, aminek a bekerülési költségét az eladó szeretné érvényesíteni eladáskor. Viszont senki nem adja meg, pláne ha optikai tuningról van szó. Az erősen az egyéni ízlés(telenség)től függ. Ha havat, esőt nem látott, akkor hogy futotta le a 102e km-t. Miért kellett "Új klima kompresszor és kondi". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem drága??Mármint az ára! Szép,nekem tettszik! <_< Mutathatna valaki valami szinezési megoldást,hogy lehetne feldobni ezt az én sötétzöldmetál színű gépemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hát , tudod tuningnak nevezik azt, aminek a bekerülési költségét az eladó szeretné érvényesíteni eladáskor. Viszont senki nem adja meg, pláne ha optikai tuningról van szó. Az erősen az egyéni ízlés(telenség)től függ. Igen,de akkor is,1.6 milla egy 9 éves g-astráé,szerintem,nem is eladó,csak kóstolgatás...A carbon fólia nélkül,még jól is nézne ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Szép,nekem tettszik! <_< Mutathatna valaki valami szinezési megoldást,hogy lehetne feldobni ezt az én sötétzöldmetál színű gépemet. Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 szép az az autó <_< de ennyiért nem hiszem hogy hamar elkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Igen,de akkor is,1.6 milla egy 9 éves g-astráé,szerintem,nem is eladó,csak kóstolgatás...A carbon fólia nélkül,még jól is nézne ki <_< + Z17DTL vagy Z20LET. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Szép,nekem tettszik! <_< Mutathatna valaki valami szinezési megoldást,hogy lehetne feldobni ezt az én sötétzöldmetál színű gépemet. Ne a márkát nézd,a festést!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mire gondolsz? Hát hogy milyen kiegészítő szinnel ,mintával lehetne picit feldobni a kinézetét! De tényleg csak picit. Amúgy meg nem is,rájöttem,így jó ez ahogy van-gyári,eredeti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Első Njoy-okat lehet találni azért... Na de hátsó, azt sehol sem találok!! Én utángyártott Njoy lámpát tudtam venni,még az 5 ajtósba 8E körül darabját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts