Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hogyne, többféle is van belőle:

Egyszer van a gyáriból a sima króm foncsoros és a fekete (NJoy) kivitel is, aztán meg van az utángyártottból (Depo) szintén ez a kétféle színű, de mindegyik további két fajtára oszlik, az egyiknek a távolsági fény foglalata HB3-as (akár a gyárié), a másiknál meg H7-es (ehhez egyszerűbb égőt kapni). Szóval a tuninglámpákat leszámítva összesen 6 féle létezik, 2 gyári és 4 utángyártott.

Azt tudom, hogy voltak ilyenek, de most mindenhol csak csicsa-micsa-fényes <_< icsa lámpákat unszolnak. :D Vagy csak nem találom?

Nem tudom ki fordította le a schwarze version kifejezést Njoy kivitelre. :D Az enyém is Njoy és soha nem volt benne fekete maszkos v. foncsoros lámpa.

Megosztás:

Nem drága??Mármint az ára!

Hát , tudod tuningnak nevezik azt, aminek a bekerülési költségét az eladó szeretné érvényesíteni eladáskor. Viszont senki nem adja meg, pláne ha optikai tuningról van szó. Az erősen az egyéni ízlés(telenség)től függ.

Ha havat, esőt nem látott, akkor hogy futotta le a 102e km-t. Miért kellett "Új klima kompresszor és kondi".

Megosztás:

Hát , tudod tuningnak nevezik azt, aminek a bekerülési költségét az eladó szeretné érvényesíteni eladáskor. Viszont senki nem adja meg, pláne ha optikai tuningról van szó. Az erősen az egyéni ízlés(telenség)től függ.

Igen,de akkor is,1.6 milla egy 9 éves g-astráé,szerintem,nem is eladó,csak kóstolgatás...A carbon fólia nélkül,még jól is nézne ki <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.