szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 nincs vele gond... csak a közepe már gömbölyű ..... meg mintha sokat enne....de lehet hogy mol evo neo nemjött be neki :D Hát nekem ugyanannyit eszik 100 OMV nyálból mint sima 95ösből!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 nincs vele gond... csak a közepe már gömbölyű ..... meg mintha sokat enne....de lehet hogy mol evo neo nemjött be neki <_< Hát ja, azért a ciklus végére elkopogat az elektróda, megnő a hézag, bár annak utána lehet menni. Én se fogom megvárni a 60 ezret az enyémmel. Különben van még olyan benzin, amit nem próbáltál be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát nekem ugyanannyit eszik 100 OMV nyálból mint sima 95ösből!! <_< Inkább placebo dolog ez szerintem... bár itt Elek esküszik a csodabenyákra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát nekem ugyanannyit eszik 100 OMV nyálból mint sima 95ösből!! <_< nekem idáig csak jó véleményem van róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Inkább placebo dolog ez szerintem... bár itt Elek esküszik a csodabenyákra. szerintem meg a számok nem hazudnak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Különben van még olyan benzin, amit nem próbáltál be? igen.... nálam luk ,meg avia, meg osan nem játszik... a corsa-ba beleraktam mert annak mindegy...de ennek megadok minden jót...amíg tehetem... de hát ami világban nehéz félretenni havi200e <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Különben van még olyan benzin, amit nem próbáltál be? Szerintem a 91-est még nem próbálta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 szerintem meg a számok nem hazudnak... :D Régen valamelyik híres politikus mondta:"csak annak a statisztikának hiszek,amit magam hamisítottam!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Régen valamelyik híres politikus mondta:"csak annak a statisztikának hiszek,amit magam hamisítottam!" <_< Winston Churchill,és sokra is vitte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Régen valamelyik híres politikus mondta:"csak annak a statisztikának hiszek,amit magam hamisítottam!" :D épp erről beszéltünk valamelyik nap a kolegákkal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Winston Churchill,és sokra is vitte :D Neki is G Astrája volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Neki is G Astrája volt? <_< :D Te megint pihent vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 <_< Te megint pihent vagy :D Megszoktuk már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 <_< Te megint pihent vagy :D Ja,PGA az előbb oltott le(az extrásban),de visszakapta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ja,PGA az előbb oltott le(az extrásban),de visszakapta! <_< olvastam....hát bameg ,veled innom kell ..minimum egyszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 olvastam....hát bameg ,veled innom kell ..minimum egyszer :D Akkor már előre elnézést kérek,nem akartam senkit megbántani,én nem úgy gondoltam stb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Akkor már előre elnézést kérek,nem akartam senkit megbántani,én nem úgy gondoltam stb... :D Pedig engem sikerült jól megbántanod. <_< Teli is sírtam éjjel a párnámat... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2011 eltüntettem 7 db hozzászólást, mert félő hogy elkezdődik egy csúnya adok-kapok. amennyiben igény van rá, akkor visszatudom csinálni. én egy elég hosszú hozzászólást írtam hajnalba, ami eléggé szítja a tüzet.... nem kimoderáltalak kedves nudi, hanem inkább poroltóval eloltottam a tüzet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 eltüntettem 7 db hozzászólást, mert félő hogy elkezdődik egy csúnya adok-kapok. amennyiben igény van rá, akkor visszatudom csinálni. én egy elég hosszú hozzászólást írtam hajnalba, ami eléggé szítja a tüzet.... nem kimoderáltalak kedves nundi, hanem inkább poroltóval eloltottam a tüzet... <_< Ne tedd vissza, peace mindenkinek. :D (Legfeljebb grofbandiét, mert ő szakmait kérdezett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Pedig engem sikerült jól megbántanod. :D :D Csak megvédtem magam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ülj be a bal1-be. Nézz előre: 75% (a szélvédő bal alsó sarkában jelzik is). Aztán nézz jobbra v. balra: 70% (szintén jelölve) Beültem, megnéztem. Valóban. Eddig nem is figyeltem rá. Akkor sajnos eldőlt, nincs legális módja elöl sötétítésnek. Jó sokára hittem el. <_< Akkor marad a teherautós feeling nyárra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na ennyit ültetett az 5 ajtós rugó,kényelmes nem ráz. Én már feldobtam a nyári kerekeket,evett a fene! :D Szépek,köszi szaby!!!! :) <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na ennyit ültetett az 5 ajtós rugó,kényelmes nem ráz. Én már feldobtam a nyári kerekeket,evett a fene! :) Szépek,köszi szaby!!!! :D :D :D Nagyon szép autód van! Tyű! Egyébként nem is látszik ránézésre az ültetés. Nekem sincs magasabban, pedig gyári. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nagyon szép autód van! Tyű! Egyébként nem is látszik ránézésre az ültetés. Nekem sincs magasabban, pedig gyári. <_< Köszi :D Nekem pont elég.Stabilabb lett tőle,főleg kanyarban.Caravan magasabban van,legalább is amik eddig nekem voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na ennyit ültetett az 5 ajtós rugó,kényelmes nem ráz. Én már feldobtam a nyári kerekeket,evett a fene! :) Szépek,köszi szaby!!!! :D <_< :D Szép ótó... :D Ezekért a lámpákért meg egyenesen oda vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts