Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Köszi! <_<

Pompázik így is az autó, elég rá ennyi minden! Már csak a szárnycsere Irmscherre aztán nem lesz rá semmi újítás! Majd a következőre....:D

Ha ilyen jó velem üzletelni akkor valaki adja el nekem az Njoy hátsó lámpáit! :D

Én is njoy hátsó lámpákat szerettem volna ,de lefújattam lámpa búra sötétítővel a gyáriakat, aztán lakk hogy fényes legyen. Azután vettem a kristálylámpákat és nem is használtam a gyárit.

Megosztás:

Köszi! <_<

Pompázik így is az autó, elég rá ennyi minden! Már csak a szárnycsere Irmscherre aztán nem lesz rá semmi újítás! Majd a következőre....:D

Ha ilyen jó velem üzletelni akkor valaki adja el nekem az Njoy hátsó lámpáit! :D

Nekem talán van egy jobb oldali eladó. Ha igaz. Mert nem egyforma a két hátsóm. De a példámból kiindulva párban vegyél mindenképp.

---------

Ennyit beszéltetek a sztoriról, szerintem már mindenkit szétvet a kíváncsiság...

Megosztás:

Nekem talán van egy jobb oldali eladó. Ha igaz. Mert nem egyforma a két hátsóm. De a példámból kiindulva párban vegyél mindenképp.

---------

Ennyit beszéltetek a sztoriról, szerintem már mindenkit szétvet a kíváncsiság...

maradjunk annyiban, hogy sufnyi tuninggal próbálkoztam régen! <_< Rég vót Lipi szavával élve! :D

Megosztás:

OFF

Valahol vannak elérhető képek és leírás a gépedről? A fóliázásra nagyon kíváncsi lennék. Nyáron és is szeretném megcsinálni.

Nekem is le van fóliázva már kb. 5 éve.... jó dolog! Az elsők is le voltak, lett is belőle KPM-es szemle <_<

No meg nekem a B-oszlopom is le van fóliázva, nekem nagyon bejön így, hogy minden színre van fújva oldalt :D

Megosztás:

Nekem is le van fóliázva már kb. 5 éve.... jó dolog! Az elsők is le voltak, lett is belőle KPM-es szemle <_<

No meg nekem a B-oszlopom is le van fóliázva, nekem nagyon bejön így, hogy minden színre van fújva oldalt :D

Nekem is le van elől is hátul is kb. 1.5 éve de úgy néz k idén elölről le kell szedni mert műszakin nem megy át.

Megosztás:

Értem, hogy szabálytalan. Vagyis, hogy 75%-os áteresztésnek meg kell lennie. És mindenki azt mondja, hogy az meg amúgy sem látszódik.

Nézegetem a fóliázó honlapokat és galériákban minden autó körbe van fóliázva. És írják, hogy csak a szabályoknak megfelelően. Vagyis csak utalnak rá.

Valaki tudna mutatni 75%-at, hogy az hogy néz ki valójában? Nekem kisteherautó feeling ha csak a hátsók vannak. Ezért egyformára szeretném. De csak ha van értelme

és szabályos.

Megosztás:

Értem, hogy szabálytalan. Vagyis, hogy 75%-os áteresztésnek meg kell lennie. És mindenki azt mondja, hogy az meg amúgy sem látszódik.

Nézegetem a fóliázó honlapokat és galériákban minden autó körbe van fóliázva. És írják, hogy csak a szabályoknak megfelelően. Vagyis csak utalnak rá.

Valaki tudna mutatni 75%-at, hogy az hogy néz ki valójában? Nekem kisteherautó feeling ha csak a hátsók vannak. Ezért egyformára szeretném. De csak ha van értelme

és szabályos.

gyakran még a gyári sötétités is meghaladja a 75 %fényáteresztő képességet. Az a baj, ha nem is fognak meg a rendőrök közúti ellenőrzés során, akkor is műszakin bizti nem megy át mert körbe videózzák az autót és nem engedik át ha elől is van fólia. Én májusban úgy néz ki előlről leszedetem míg átmegy műszakin aztán újra rakatok fel.

Megosztás:

és szabályos.

Ülj be a bal1-be. Nézz előre: 75% (a szélvédő bal alsó sarkában jelzik is). Aztán nézz jobbra v. balra: 70% (szintén jelölve)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.