ASTRA G X16XEL Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Szia Gratulálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Gratuláció! <_< Csütörtökön reményeim szerint én is beállok az elégedett ügyfelek sorába... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Wessz, azt hittem idősebb vagy... <_< Gratula, nem csak a kocsik alatt teljesítesz jól, a kamerák előtt is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Gratulálok! <_< Most már semmi sem ment meg,hogy híres legyél!Jó reklám ez nektek,biztos sokkal több ügyfeletek lesz ezután. Szegény kis csóró Opelosokra már lehet nem is lesz időtök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Gratulálok! <_< Most már semmi sem ment meg,hogy híres legyél!Jó reklám ez nektek,biztos sokkal több ügyfeletek lesz ezután. Szegény kis csóró Opelosokra már lehet nem is lesz időtök! Jó szakember,és egy igazi médiasztárrrrrrr! :D Grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Láttam! Érveltem is vele melletted. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok, Friss Astra G (4 ajtós, 1999-es) tulajként jutottam el ide s szeretnék segítséget kérni, (a topikokat is még csak most derítem fel, ne kövezzetek meg, ha nem ez a legmegfelelőbb a kérdésemhez) Tudtok olyan helyeket ahol hátsó bal sárvédőt tudnék szerezni? amit találtam, az mind jobb illetve k... drága. Köszi, Tek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok, Friss Astra G (4 ajtós, 1999-es) tulajként jutottam el ide s szeretnék segítséget kérni, (a topikokat is még csak most derítem fel, ne kövezzetek meg, ha nem ez a legmegfelelőbb a kérdésemhez) Tudtok olyan helyeket ahol hátsó bal sárvédőt tudnék szerezni? amit találtam, az mind jobb illetve k... drága. Köszi, Tek Szia! Merrefelé kellene,hogy legyen?És mennyire drága? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 kb. mennyiért fújnak le egy hátsó szárnyat színre /ezüst metál/? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 kb. mennyiért fújnak le egy hátsó szárnyat színre /ezüst metál/? 10-20 között számolhatsz nyugodtan.Nekem 13E-t fújták tavaly,caravánét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 10-20 között számolhatsz nyugodtan.Nekem 13E-t fújták tavaly,caravánét. uhh az igen! Gondolom felszerelni önmagában nem kerül sok pénzbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 uhh az igen! Gondolom felszerelni önmagában nem kerül sok pénzbe? Saját magadnak otthon,nem.Csak jól mérd ki a furatok helyét.Mondjuk nekem a kasztnisom rakta fel,benne volt az árban,csavarozta,meg szélvédőragasztóval tömített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Saját magadnak otthon,nem.Csak jól mérd ki a furatok helyét.Mondjuk nekem a kasztnisom rakta fel,benne volt az árban,csavarozta,meg szélvédőragasztóval tömített. áá otthon nem rakom fel. kasztnisra bízom! remélem 5 -ből kihozza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 áá otthon nem rakom fel. kasztnisra bízom! remélem 5 -ből kihozza! Festéssel együtt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Festéssel együtt? <_< csak felrakni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Festéssel együtt? <_< :D :D Végül is... kis hőálló ezüst meg két csavar... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 :D :) Végül is... kis hőálló ezüst meg két csavar... :D nem nem tákolgatok akármennyire is meglepő! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 nem nem tákolgatok akármennyire is meglepő! <_< :D Most erre akármit is írnék nem szeretném, ha megsértődnél (ne tedd)... de azért ez dicséretes... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Most erre akármit is írnék nem szeretném, ha megsértődnél (ne tedd)... de azért ez dicséretes... :) :D :D ja tudom mire gondolsz! gáz volt 1 picit! <_< Azóta csak mindent az előírás szerint .... :D Egyébként neked milyen éles a memóriád :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Szia! Merrefelé kellene,hogy legyen?És mennyire drága? Alapvetően pestkörnyéke, de autózni is tudok, ha kell és megéri. Ár: Attól függ milyen állapotú, stb. Ha van ilened mondj róla vmit meg hogy mennyit kérnél s utána szerintem tudunk róla beszélni (apóst is bevonom, mert ő a szaki) Üdv, tek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ja tudom mire gondolsz! gáz volt 1 picit! <_< Azóta csak mindent az előírás szerint .... :) Egyébként neked milyen éles a memóriád :D :D Azt kell, hogy mondjam, láttam már sok mindent... de "az" maradandó élmény volt még nekem is... :D :D Helyes amúgy, örülök, hogy ilyen irányban indultál el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Azt kell, hogy mondjam, láttam már sok mindent... de "az" maradandó élmény volt még nekem is... :D :D Helyes amúgy, örülök, hogy ilyen irányban indultál el... :D azóta rendbe szedtem a gépet egy picit és nem sufnyi tunyingra gondolok :) ne mán de hülye voltam! <_< nevetek magamon is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 azóta rendbe szedtem a gépet egy picit és nem sufnyi tunyingra gondolok :D ne mán de hülye voltam! :D nevetek magamon is! :) Erre a sztorira kiváncsi lennék.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Szia! Látom tegnap veled váltottam pár sms-t. A két szimpla küszöböt nálunk 25 - 30EFt-ért fújnák csak színre. Így szerintem nem drága a 60EFt. Anno szkszaby Irmscher cuccai a szárny kivételével is az enyémek voltak, Endyka vette meg tőlem, és rajta keresztül jutott hozzá. Csak az volt a baj szkszabynál lévő küszöbbel, hogy nem volt még rajta az alsó küszöbvédő műanyag rész, a mostani eladó az a teljes verzió mint a gyári. Amúgy Szabival én is üzleteltem már vele tavaly nyár végén, egy zsír új Hella Njoy első lámpát vettem tőle nagyon olcsón, azóta is keresem a párját, de még nem találtam sehol, csak a boltban. Ajánlanám neki a küszöböt és az első toldatot, és teljes Irmscher fényben pompázna az autó! Köszi! <_< Pompázik így is az autó, elég rá ennyi minden! Már csak a szárnycsere Irmscherre aztán nem lesz rá semmi újítás! Majd a következőre....:D Ha ilyen jó velem üzletelni akkor valaki adja el nekem az Njoy hátsó lámpáit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Gondolom a régi szárnyat adja el... igen ami most fent van az autojan Igen, és remélem az Irmscherhez nem kell nagyon átpakolni a furatokat, mert nem szeretném a csomiajtót festettni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts