Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Már kevered az embereket... Nem nekem írtál a B-be... :D bameg tényleg <_< DE szürke autó és sz betű a nick elején.... nem volt teljes a szűrés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 tessék, még szenilis is... :D :) :D jól van :D jössz Te még az én utcámba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 tessék, még szenilis is... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_turbo-4300741 Nem drága ez egy kicsit?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_turbo-4300741 Nem drága ez egy kicsit?? Igen régóta hirdeti is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Igen régóta hirdeti is! meg sokáig is fogja :D ez is konkrét: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_extra-4285178 kíváncsi lennek hogy van e benne hátul villany ablak...hoppp meg is nézem <_< szerk: és nincs benne A33 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 meg sokáig is fogja :D ez is konkrét: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_extra-4285178 kíváncsi lennek hogy van e benne hátul villany ablak...hoppp meg is nézem <_< szerk: és nincs benne A33 :D Se multikormány,vagy cl2-n nem is volt? Honnan tudod,hogy nem villanyos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Se multikormány,vagy cl2-n nem is volt? Honnan tudod,hogy nem villanyos? csak mázlim volt...hogy benne van a rendszáma az epc-ben <_< tehát magyarországi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 meg sokáig is fogja :D ez is konkrét: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_extra-4285178 kíváncsi lennek hogy van e benne hátul villany ablak...hoppp meg is nézem <_< szerk: és nincs benne A33 :D Szia Ezt teszi az évjárat,meg a felszereltség.Én 990E vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Szia Ezt teszi az évjárat,meg a felszereltség.Én 990E vettem. de két autót nem lehet össze hasonlítani <_< abban egy z16xep van a Tiedbe meg x16xel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 de két autót nem lehet össze hasonlítani <_< abban egy z16xep van a Tiedbe meg x16xel Meg gondolom nem is 30E-km.Meg nem is 2007-s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Meg gondolom nem is 30E-km.Meg nem is 2007-s :D mondjuk az 30e kicsit karcsúnak tűnik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 mondjuk az 30e kicsit karcsúnak tűnik <_< Ja,ennyi alatt nem kopna meg így a váltószoknya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 de két autót nem lehet össze hasonlítani :D abban egy z16xep van a Tiedbe meg x16xel Anno a szerelőm azt mondta,hogy nem az évjárat számít,hanem hogy egybe legyen az autó.Pár év múlva,lehet hogy nekem is lesz 1 full felszereltségű masinám.1fedélzeti kompi jó lett volna ebbe is,bírtam volna,hogy kiírja azt hogy töltsél belém szélvédőmosót vazze! <_< na meg a többit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Anno a szerelőm azt mondta,hogy nem az évjárat számít,hanem hogy egybe legyen az autó.Pár év múlva,lehet hogy nekem is lesz 1 full felszereltségű masinám. ebben is van igazság <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez még garis <_< http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....000_km-4432806 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 jó éjt nektek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 jó éjt nektek ÁÁÁÁ túlóra.... vagyis inkább maszek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 csak nekem azok drágák! irmscher küszöb 60.000 Ft. pl.Szia! Látom tegnap veled váltottam pár sms-t. A két szimpla küszöböt nálunk 25 - 30EFt-ért fújnák csak színre. Így szerintem nem drága a 60EFt. Anno szkszaby Irmscher cuccai a szárny kivételével is az enyémek voltak, Endyka vette meg tőlem, és rajta keresztül jutott hozzá. Csak az volt a baj szkszabynál lévő küszöbbel, hogy nem volt még rajta az alsó küszöbvédő műanyag rész, a mostani eladó az a teljes verzió mint a gyári. Amúgy Szabival én is üzleteltem már vele tavaly nyár végén, egy zsír új Hella Njoy első lámpát vettem tőle nagyon olcsón, azóta is keresem a párját, de még nem találtam sehol, csak a boltban. Ajánlanám neki a küszöböt és az első toldatot, és teljes Irmscher fényben pompázna az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Szia! Látom tegnap veled váltottam pár sms-t. A két szimpla küszöböt nálunk 25 - 30EFt-ért fújnák csak színre. Így szerintem nem drága a 60EFt. Anno szkszaby Irmscher cuccai a szárny kivételével is az enyémek voltak, Endyka vette meg tőlem, és rajta keresztül jutott hozzá. Csak az volt a baj szkszabynál lévő küszöbbel, hogy nem volt még rajta az alsó küszöbvédő műanyag rész, a mostani eladó az a teljes verzió mint a gyári. Amúgy Szabival én is üzleteltem már vele tavaly nyár végén, egy zsír új Hella Njoy első lámpát vettem tőle nagyon olcsón, azóta is keresem a párját, de még nem találtam sehol, csak a boltban. Ajánlanám neki a küszöböt és az első toldatot, és teljes Irmscher fényben pompázna az autó! hat annyira nem ertek az arakhoz .de akkor biztos er annyit.en szabynak a szarnyat veszem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 hat annyira nem ertek az arakhoz .de akkor biztos er annyit.en szabynak a szarnyat veszem meg.Gondolom a régi szárnyat adja el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Gondolom a régi szárnyat adja el... igen ami most fent van az autojan Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 "Problémás" a GM fagyálló? http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...yallo_kadettbe/ Kicsit rágugliztam és télleg elég érdekes sztorik vannak. Az enyimben amúgy narancssárga színű a piros fagyálló (1.5 éve cseréltük)... nem fogy meg nem zavaros, de azért fura <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fidó Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hali fórumozók szükségem lenne Astra G-hez javítási kézikönyvre,kapta már választ "Így csináld astra g 98 márciustól" de nem igazán jó nincs benne az én motorkódom. Ha jól tudom 2002-ben változott a motor , nekem ehhez kéne z16xe motorkód. Ha tud valaki segítsen honnan lehet könyvet rendelni ez lenne a legjobb, vagy letölteni magyar nyelven. Egyel talán létezik leírás hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 http://www.rtlklub.hu/most/18695_reggeli_m...k_onoket_a_legf a 22 .perc 40 máodpercénél megnézhettek engem , megjavítottam a javíthatatlan toyotát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts