Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Akkor lehet fel sem tudnám rakni? Érdemesebb színre fújatni a gyárit? A felfogatási pontok,jó esetben ugyanazok,csak a kiképzése,kinézete más,hisz tyuning bizbasz.Sokat dob,a gyári színre festve.Hozzá a kilincseket,és a léceket is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ha fújatom csak a küszöböt akarom a kilincs és dísz lécet nem. Meg jelenleg szkszabyval üzletelek szárny téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ha fújatom csak a küszöböt akarom a kilincs és dísz lécet nem. Meg jelenleg szkszabyval üzletelek szárny téren. Én is üzleteltem vele,jó üzleti partner!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez a küszöb az egyik cartárstól Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Én is üzleteltem vele,jó üzleti partner!! :D <_< Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 img ez a küszöb az egyik cartárstól áááááááá Gyári színrefujva! Volt nekem egy pár gyári Irmscher küszöböm! Szépek voltak de nem akartam ledobni a színrefújt gyáriakat ezért eladtam őket! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ilyen volt: http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i2001310.jpg Max ilyet tennék fel én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 áááááááá Gyári színrefujva! Volt nekem egy pár gyári Irmscher küszöböm! Szépek voltak de nem akartam ledobni a színrefújt gyáriakat ezért eladtam őket! <_< Szerintem meg marad a gyári fekete mert szaby barátommal összehoztuk az üzletet és inkább a szárnyát veszem meg! Az a szép szárny többet ér nekem! :D :D Erre jó az OPEL FÓRUM!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ilyen volt: http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i2001310.jpg Max ilyet tennék fel én! írtam neked B corsiba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez a küszöb az egyik cartárstól A véleményünket kérdezed. Nos, ezen a kis képen nekem úgy néz ki, mintha baltával faragták volna. Inkább maradj a gyárinál, vagy a szaby-féle Irmscher-ben gondolkodj inkább. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 A véleményünket kérdezed. Nos, ezen a kis képen nekem úgy néz ki, mintha baltával faragták volna. Inkább maradj a gyárinál, vagy a szaby-féle Irmscher-ben gondolkodj inkább. <_< okés köszi a véleményt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2011 Én az ő progijukat használtam az 1.2-be.én meg voltam vele elégedve. ez a srác programozta ki az AGR emet a hondába. nagy agy a srác. amugy sokszor előfordul itt a fórumon is, valahollejjebb a tuning topikoknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez a srác programozta ki az AGR emet a hondába. akkor csak odaértél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 írtam neked B corsiba <_< Öregszel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 http://kep.psharing.com/494888.jpg ez a küszöb az egyik cartárstól Budai Tamásnak is vannak eladó Irmscher cuccai! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Öregszel... <_< Mert??? nem értem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Budai Tamásnak is vannak eladó Irmscher cuccai! csak nekem azok drágák! irmscher küszöb 60.000 Ft. pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mert??? nem értem.. egyszerüen öreg vagy. :D iszol esténként, és délutánonként szunyókálsz... mit nem értesz? öreg vagy. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez a srác programozta ki az AGR emet a hondába. nagy agy a srác. amugy sokszor előfordul itt a fórumon is, valahollejjebb a tuning topikoknál... Régebben meg leszóltál bennünket, hogy nyafogunk az AGR miatt... No, de most kibújt a szög a zsákból! Fogadjunk, hogy a Zafirába is 10W40-es olajat teszel... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 egyszerüen öreg vagy. :) iszol esténként, és délutánonként szunyókálsz... mit nem értesz? öreg vagy. :D <_< köszi én is szeretlek :D beszól a másik nyugdíjas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 nyugdíjasklub! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2011 Régebben meg leszóltál bennünket, hogy nyafogunk az AGR miatt... No, de most kibújt a szög a zsákból! Fogadjunk, hogy a Zafirába is 10W40-es olajat teszel... :D <_< nem szóltam én le senkit, szerintem minden úgy jó ahogy megtervezték... DE a hondába az AGR potom 210.000 Ft ba kerül ( én 125.000 Ft ért meg tudtam volna szerezni számla nélkül ). és pontosan az én vezetési stilusommal ( illetve a lehetőséggel ami a dolgozó lány rendőrök miatt van ) 28.000 km-t bírt. ( ugyanis egyszer már cserélve volt ) ugyhogy harmincért egy kiprogramozás, és lemezzel lezárás... ugye megérted? :D ( amugy azóta 3-4 decivel kevesebbet eszik. most 4.9 - 5.0 között ugyanott, ahol nemrég 5.3-5.4 között evett...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ugye megérted? <_< én megértelek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mert??? nem értem.. Már kevered az embereket... Nem nekem írtál a B-be... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2011 tessék, még szenilis is... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts