uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 a rendes - igazi automata olyan 0.5 től 1.5 literig dob rá a fogyira. de ezzel nincs tapasztalatom, a hondánál ilyen nem nagyon van max az accordba... ott vagy i-shift ( opelnál easytronic ) vagy CVT (fokozatmentes ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 a rendes - igazi automata olyan 0.5 től 1.5 literig dob rá a fogyira. de ezzel nincs tapasztalatom, a hondánál ilyen nem nagyon van max az accordba... ott vagy i-shift ( opelnál easytronic ) vagy CVT (fokozatmentes ) Volt amikor számolgattam a fogyasztást(még asszem te mondtad,hogy nézzem) ,mostanában már nem szoktam . Mikor kivillan feltöltöm és kész. Nagy vegyesben 8 lityi körüli,ha több a város akkor a 9-et közelíti.(a fogyi topikban benn vann ,adatokkal.) Mikor vettük ezt az Astrát,akkor Corsa C-t akartunk,de arról az Easytronic váltóról nem sok jót hallottam,ezért maradt a hagyományos automata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Nálam éppen a váltogatás a legélvezetesebb a vezetésben, na meg közbe a padlógáz :D Sose vennék automatát, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy az rossz, csak nekem nem jön be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Nálam éppen a váltogatás a legélvezetesebb a vezetésben, na meg közbe a padlógáz :D Sose vennék automatát, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy az rossz, csak nekem nem jön be <_< Én barátkozok a gondolattal.Tegnapi buliba egy A8-l mentünk,és igen megtetszett a váltó.Az ótó az nem.pedig 4.2,benya,quattro.... Jövőre egy H caravan van tervbe,az lehet ótómata lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Vegyétek meg a fékpofáimat, mert különben kénytelen leszek kidobni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Vegyétek meg a fékpofáimat, mert különben kénytelen leszek kidobni <_< Dobd ki nyugodtan, csak szólj, hogy hova dobod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci-Hun Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok.Chip tuning ügyben érdeklődök.Valaki valamilyen tapasztalattal bír? Autóm Astra G 2.0 DTi y20dth. Néztem Német honlapot EDS néven azok 26 pacival dobnák fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Sziasztok.Chip tuning ügyben érdeklődök.Valaki valamilyen tapasztalattal bír? Autóm Astra G 2.0 DTi y20dth. Néztem Német honlapot EDS néven azok 26 pacival dobnák fel. Én az ő progijukat használtam az 1.2-be.én meg voltam vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Én az ő progijukat használtam az 1.2-be.én meg voltam vele elégedve. 1.2 chiptunung Tuning nélkül is kifekszik az könnyedén! Tegnap néztem a hasznaltauto.hu-t. Siralmas Astra G 1.2 Caravanok dögivel. Inkább arról mesélj mi az a batár az avatarodban! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 g1.2 chiptunung Tuning nélkül is kifekszik az könnyedén! Tegnap néztem a hasznaltauto.hu-t. Siralmas Astra G 1.2 Caravanok dögivel. Inkább arról mesélj mi az a batár az avatarodban! <_< miert fekudne ki az 1.2es?jo kis motor az nem kell lenezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 g miert fekudne ki az 1.2es?jo kis motor az nem kell lenezni A chip mennyire volt érezhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 g miert fekudne ki az 1.2es?jo kis motor az nem kell lenezni A motorral semmi baj! Csak az 1.2 & Astra G párosítás nem a hosszú élettartam záloga. Főleg Caravanba. Rengeteg tulaj küzd a motorral, általában a hengerfejjel. Itt a fórumon ez a legutóbbi eset. És hányan nem is fórumoznak! Az 1.2 jól muzsikál egy Corsába, de az Astra G már kifejezetten alulmotorizált vele. Nem szeretnék senkit önérzetében megbántani, mégis lássuk be, hogy e kombó létrejöttében nem technikai, műszaki érvek, hanem a közép-kelet európai piac fizetőképessége döntött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 A motorral semmi baj! Csak az 1.2 & Astra G párosítás nem a hosszú élettartam záloga. Főleg Caravanba. Rengeteg tulaj küzd a motorral, általában a hengerfejjel. Itt a fórumon ez a legutóbbi eset. És hányan nem is fórumoznak! Az 1.2 jól muzsikál egy Corsába, de az Astra G már kifejezetten alulmotorizált vele. Nem szeretnék senkit önérzetében megbántani, mégis lássuk be, hogy e kombó létrejöttében nem technikai, műszaki érvek, hanem a közép-kelet európai piac fizetőképessége döntött. Na ezért adtam el,én is.Kevés ez egy G -be,nem belevaló. Egy görög nyaralás alatt az ideg majd szét b@szott,csak kínlódás,de haladás semmi,meg fogyasztás,az volt rendesen. Soha többet ezt a motort astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 1.2 chiptunung Tuning nélkül is kifekszik az könnyedén! Tegnap néztem a hasznaltauto.hu-t. Siralmas Astra G 1.2 Caravanok dögivel. Inkább arról mesélj mi az a batár az avatarodban! <_< Ez egy borsodba rendszeresített jószág(de jó lenne) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 A chip mennyire volt érezhető? A 40 ezret jobban éreztem,annyiba került <_< .De érezhető volt,klímával jobb lett!picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez egy borsodba rendszeresített jószág(de jó lenne) <_< Ennyire veszélyes arra a mentőzés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Na ezért adtam el,én is.Kevés ez egy G -be,nem belevaló. Egy görög nyaralás alatt az ideg majd szét b@szott,csak kínlódás,de haladás semmi,meg fogyasztás,az volt rendesen. Soha többet ezt a motort astrába. Néha még az 1.4 is kevéskének bizonyul, főleg nyáron klímával. Nem volt ugyan 1.6-osom, de gondolom az az optimális ehhez a kasznihoz! Csak m.o.-n sokan úgy gondolják, kis motor kis fogyasztás. Szerencsétlen motor meg erőlködik egész életében. Folyik bele a nafta gazdagon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ennyire veszélyes arra a mentőzés? <_< Néha van gond a testvérekkel!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Néha van gond a testvérekkel!! :D Ezen van géppuska is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ezen van géppuska is? <_< Ha volt is, már rég valamelyik színesfémkereskedőnél landolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 De tényleg, úgy néz ki, mint egy BTR! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 De tényleg, úgy néz ki, mint egy BTR! Az 8 kerekű volt! Akkor inkább FUG. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Szerintetek hülyén néz ki küszöb spoiler, ha elől illetve hátul gyári lökös van fent /annyi, hogy elől a koptató színre van fújva/? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Szerintetek hülyén néz ki küszöb spoiler, ha elől illetve hátul gyári lökös van fent /annyi, hogy elől a koptató színre van fújva/? Valószínű,mert szélesebb is meg alacsonyabb is,mint a gyári.Gyári színre,és elég az is.Meg nem biztos,hogy van rajtuk emelőnek hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Valószínű,mert szélesebb is meg alacsonyabb is,mint a gyári.Gyári színre,és elég az is.Meg nem biztos,hogy van rajtuk emelőnek hely. Akkor lehet fel sem tudnám rakni? Érdemesebb színre fújatni a gyárit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts