Zachi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Ezt láttátok? Hogy is mondjam? Gyomorforgató! Érdekes! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Ezt láttátok? Hogy is mondjam? Gyomorforgató! Érdekes! <_< Mondhatni,jól áll neki a távolság :D Román sufnituning :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 [ig]http://kephost.hu/thumb-27AC_4D60FE46.jpg :D :) <_< dejófej :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Úgy sejtem nem csak nekem volt buli az éjjel! Hajnal kettőkor gyalogolni két kilométert félrészegen, szakadó hóesésben! Mér ilyen hülye az ember, ha iszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Valaki tudja, hogy mekkora különbség van a Z147 és Z157 színkódok között? Mennyire más a két szín? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zod30 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a G Gstra Z14XEP mekkora a befecskendező kapacitása? ccm/min ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Valaki tudja, hogy mekkora különbség van a Z147 és Z157 színkódok között? Mennyire más a két szín? http://www.opel-infos.de/modelle/astra_g5t.html Itt nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 elek! Felkeltem <_< Te meg közbe lefeküdtél... ne aludj annyit, mert megárt :D a video megjött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Hali srácok! Valaki megtudja nekem mondani mi a reális ára egy 2002-es Astra G-be való váltószoknyának? Mert láttam 3500-tól 15.000-ig. Az utóbbit egy márkakereskedésben. Normális ez? <_< Kedden viszem átvizsgálásra és olajcserére a kocsit, és gondoltam kicseréltetem, de ha ilyen drágán adják Opelék, akkor inkább nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sokszor használom a keresőt,de bevallom most lusta voltam <_<,holnap le is tesztelem a termosztátot.Köszi az infót. Sziasztok Megvolt a próba,0fok volt kint,10 perc alapjárat után,a termosztátból a hűtőre menő cső,már meleg volt,és a hőtő bal oldala is,a hűtő jobb oldala hideg volt,és a visszatérő cső is.Természetesen a hőfokmutató,meg se mozdult még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 Hali srácok! Valaki megtudja nekem mondani mi a reális ára egy 2002-es Astra G-be való váltószoknyának? Mert láttam 3500-tól 15.000-ig. Az utóbbit egy márkakereskedésben. Normális ez? <_< Kedden viszem átvizsgálásra és olajcserére a kocsit, és gondoltam kicseréltetem, de ha ilyen drágán adják Opelék, akkor inkább nem :D a gyári szoknya 15 e be kerül. én is pénteken vettem egyet a zafirára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 a gyári szoknya 15 e be kerül. én is pénteken vettem egyet a zafirára. Mikor csináltattam a kormányt,akkor csináltattam szoknyát a váltóhoz is meg a kézifékhez.A kormány 10000 volt,a másik kettő meg 6000 együtt.És nem is látszik,hogy nem gyári.És bőr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 nálam a jelszó: a lustaság fáj... ugyanis lehetne olcsóbban, de akkor el kell kérenem magam a melóhelyről, le kell szednem, el kell menni, otthagyni, majd ujra vissza kell menni, és beszerelni. én megvettem a gyárit, mert az egy raktárba kiabálással, és egy 1 asztallal alrébbsétával megvolt.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 nálam a jelszó: a lustaság fáj... ugyanis lehetne olcsóbban, de akkor el kell kérenem magam a melóhelyről, le kell szednem, el kell menni, otthagyni, majd ujra vissza kell menni, és beszerelni. én megvettem a gyárit, mert az egy raktárba kiabálással, és egy 1 asztallal alrébbsétával megvolt.... <_< Nálam is fáj :D a srácnak megvoltak a méretek,nem kellett leszednem,csak érte menni,ami meg itt helyben van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Mikor csináltattam a kormányt,akkor csináltattam szoknyát a váltóhoz is meg a kézifékhez.A kormány 10000 volt,a másik kettő meg 6000 együtt.És nem is látszik,hogy nem gyári.És bőr! Én ilyet vettem Váltószoknya valódi bőr, és méretpontos. Van kézifékhez is nála én azt is cseréltem. A kettő együtt nekem is 6000ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Váltószoknya dolgában nyugodt vagyok,ugyanis az automatánál más anyagból van és egyáltalán nem kopik.Persze nem is kell annyit váltogatni,mitől kopna? <_< És minek a kéziváltó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 a gyári szoknya 15 e be kerül. én is pénteken vettem egyet a zafirára. Annyira nem kopott, hogy ennyit kifizessek érte <_< Sikerült szereznem egyet ócsóé, gyárit. Már csak azt kéne tudnom, hogy tudom kicserélni. Nem akarom eltörni a műanyag burkolatot. Valaki help? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Váltószoknya dolgában nyugodt vagyok,ugyanis az automatánál más anyagból van és egyáltalán nem kopik.Persze nem is kell annyit váltogatni,mitől kopna? :D És minek a kéziváltó? Ép, egészséges embernek minek hycomat? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Ép, egészséges embernek minek hycomat? <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Ép, egészséges embernek minek hycomat? <_< Furcsa dolog ez. 1987-óta vezetek,sokféle kocsim volt,de sose tudtam volna elképzelni,hogy automatát vegyek. Mióta ez megvan,már mosolyogva nézem a városban a sok gépészkedő embert,akik ide-oda kapkodnak váltogatnak,előre-hátra dűlnek a kocsiban a gangolás közben és után. Mondom,ki kell ezt próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Furcsa dolog ez. 1987-óta vezetek,sokféle kocsim volt,de sose tudtam volna elképzelni,hogy automatát vegyek. Mióta ez megvan,már mosolyogva nézem a városban a sok gépészkedő embert,akik ide-oda kapkodnak váltogatnak,előre-hátra dűlnek a kocsiban a gangolás közben és után. Mondom,ki kell ezt próbálni. Fogyasztásra mennyit dob a váltó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 Mondom,ki kell ezt próbálni. igazad van. én is -ha lehet- csak automatát vennék.... az asszonynak közel 2 évig automata volt a cégautója ( a cr-z az első manuálisa ) és visszasírjuk az autómatákat. én szerintem vagy kétezerszer kuplungolok 1 nap alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 Fogyasztásra mennyit dob a váltó? ez tipus és láb függő. a hondánál nem rádob, levesz a fogyasztásból. a jazz i-shift váltójával városba 6 literekkel jártunk, az insight 5 alatt a manuális cr-z vel 6 literrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts