Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 mekkora az astra kerékagy átmérője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 mekkora az astra kerékagy átmérője? arra a furatra gondolsz ami a felni közepén van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 arra a furatra gondolsz ami a felni közepén van?? ő, igen. Azt hittem így hívják. De akkor lehet, hogy más a neve. Hány mm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 ő, igen. Azt hittem így hívják. De akkor lehet, hogy más a neve. Hány mm? asszem 55 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 asszem 55 Köszi. Akkor a Suzuki felni sem jó rá. Az kisebb. Elég nehéz olcsón szép felnit találni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Köszi. Akkor a Suzuki felni sem jó rá. Az kisebb. Elég nehéz olcsón szép felnit találni.... nem biztos hogy annyi,csak arra emlékszek <_< de lehet hogy 56.5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nem biztos hogy annyi,csak arra emlékszek <_< de lehet hogy 56.5 Asszem 56.6,de nem tuti. De csak az újabb suzijé jó rá,a régié az 4x114,3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Asszem 56.6,de nem tuti. De csak az újabb suzijé jó rá,a régié az 4x114,3. Na én ilyet láttam G-n: http://pics.coldline.hu/pics/178312-20110219-ZznPwq.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Köszi. Akkor a Suzuki felni sem jó rá. Az kisebb. Elég nehéz olcsón szép felnit találni.... A swift 2-nek nagyobb, azt fel lehet rakni az astrára, csak kell alá tehermentesítő gyűrű. Én az alól vettem az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Na én ilyet láttam G-n: http://pics.coldline.hu/pics/178312-20110219-ZznPwq.jpg Ez a swift 2 gyári aluja.Nem rossz,de inkább opel gyári <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Jó buli lesz <_< :D :D [ig]http://kephost.hu/thumb-39A9_4D5FB241.jpg Ha jól látom, a háttérben már oda vannak készítve a gyógyszerek. Akkor az ütős buli lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2011 képpel nem idézünk...... töröjjé img szöveget. jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 képpel nem idézünk...... töröjjé img szöveget. jó? Bocs,de előbb cselekedtem,mint gondolkodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Azt mondják, hogy rohan az idő. Nekem olyan érzésem van mintha ennek a télnek sohasem lenne vége. Megint szakad a hó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2011 nálunk meg az eső esik...... szerintem nem gáz ez a tél, inkább az a gáz, hogy tavaly nem volt nyár. én úgy érzem, hogy nem tudtam feltöltődni nappal, meg meleggel, és eért viselem sokkal rosszabbul ezt a telet. tavaly nálunk sokkal hidegebb volt. tavaly volt olyan hogy 1 hétig minusz 15-20 fok volt itt, idén ez nem annyira v olt jellemző. szerintem ebben az évben olyan minusz 3-4 volt folyamatosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nálunk meg az eső esik...... szerintem nem gáz ez a tél, inkább az a gáz, hogy tavaly nem volt nyár. én úgy érzem, hogy nem tudtam feltöltődni nappal, meg meleggel, és eért viselem sokkal rosszabbul ezt a telet. tavaly nálunk sokkal hidegebb volt. tavaly volt olyan hogy 1 hétig minusz 15-20 fok volt itt, idén ez nem annyira v olt jellemző. szerintem ebben az évben olyan minusz 3-4 volt folyamatosan... Ebben teljesen egyet értek veled. Én abból látom, hogy nem volt az a hosszan tartó hideg, hogy a patak nem volt rendesen összefagyva. Gyerekkoromban mindig ott csúszkáltunk. Ej a régi szép idők! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ebben teljesen egyet értek veled. Én abból látom, hogy nem volt az a hosszan tartó hideg, hogy a patak nem volt rendesen összefagyva. Gyerekkoromban mindig ott csúszkáltunk. Ej a régi szép idők! <_< Nem lehet,hogy te lettél nehezebb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 De jó lessz nekem ma éccaka! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 De jó lessz nekem ma éccaka! <_< Már félve kattintottam rá,azt hittem valamilyen szerszám vagy iparigép lesz a link alatt amivel dolgoznod kell ma éjszaka. :D Azért megnyugodtam egy kissé!Bár lehet ez csak átverés és valójában vízvágóval John Deere kettőstömegű lendkereket vágsz reggelig,Beta szerszámokkal az övedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Stofl! FELNI <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Stofl! FELNI <_< Köszönöm! Első körben valami vékony küllős féle az elképzelés. Ami tetszik nagyon az a Dezent V Dark. De mindig elviszik az orrom elöl őket. http://www.automax.hu/kepek/dezent/dezent_v__dark_.1.jpg Vagy gyári Opelból a 6-7-8 küllős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D Te semminek nem tudsz örülni :DMár félve kattintottam rá,azt hittem valamilyen szerszám vagy iparigép lesz a link alatt amivel dolgoznod kell ma éjszaka. :) Azért megnyugodtam egy kissé!Bár lehet ez csak átverés és valójában vízvágóval John Deere kettőstömegű lendkereket vágsz reggelig,Beta szerszámokkal az övedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 :D :D Te semminek nem tudsz örülni :) Én most örülnék egy kis csendnek,a fejem leesik a nyakamról,de a két gyerek....... <_< Jó kis DHB buli vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Én most örülnék egy kis csendnek,a fejem leesik a nyakamról,de a két gyerek....... <_< Jó kis DHB buli vót :D egy kis dijudisu :D nálam nincs error :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 egy kis dijudisu :D nálam nincs error :D Ez kéne még csak! :) Nem error,rövidtávú energia ellátási zavar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts