Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Valóban nagyon szép lett a fényezés (így képről). Ilyen jellegű munkánál mennyire szedik szét az autót (mi marad bent/fent, mit vesznek le)?

Elküldve

Tudtok Pesten olyan bontót, ahol normális árban lehet kapni kormány légzsákot?

Mi a normális ár? Amelyik kopásmentes, azt nem fogja senki olcsón odaadni, kopott meg van mindenki másnak is. :)

Elküldve

Sziasztok!

Kérnék egy gyors helpet!

Astra G Caraván, hátsó kárpit levételéről van szó.

Összes csavar kint, bolhák kipattintva.

Az ablak alatti résznél nem enged!!!

Ott merre kell húzni? Valamikor az F-nél csak felfele kellett emelni és lejött.

Itt most megállt a tudomány.........

Köszi előre is!

Elküldve

Sziasztok!

Kérnék egy gyors helpet!

Astra G Caraván, hátsó kárpit levételéről van szó.

Összes csavar kint, bolhák kipattintva.

Az ablak alatti résznél nem enged!!!

Ott merre kell húzni? Valamikor az F-nél csak felfele kellett emelni és lejött.

Itt most megállt a tudomány.........

Köszi előre is!

Itt is felfele kell húzni. Kicsit nehezen indul meg, de utana jön könnyen. Kicsit nyúlj alá csavarhúzóval oldalról!

Elküldve

Mi a normális ár? Amelyik kopásmentes, azt nem fogja senki olcsón odaadni, kopott meg van mindenki másnak is. :)

A normális a kopásmentes.Nincs még felpúposodva sem a dudagomb, nemhogy kiszakadva.Opel jel van rajta, nem Vauxhall.

Elküldve

Itt is felfele kell húzni. Kicsit nehezen indul meg, de utana jön könnyen. Kicsit nyúlj alá csavarhúzóval oldalról!

Thx! Megtaláltam a kis fém "körmöket, azt feltoltam csavarhúzóval, és már jött is! :)

Köszi még egyszer!

Elküldve

Valóban nagyon szép lett a fényezés (így képről). Ilyen jellegű munkánál mennyire szedik szét az autót (mi marad bent/fent, mit vesznek le)?

Mivel gyári színre lett festve, így nem szedték nagyon szét. Lámpák, díszlécek, kilincsek, küszöbök, tetősínek, kerékdobok, lökhárítók, díszrács. Az ablakok bent maradtak.
Elküldve (edited)

Valaki már rájött (aki hasonló cipőben jár), hogy mitől zörög a kesztyűtartó? Ha nyomom/szorítom befelé (nyitott ajtónál magát a keretet, vagy zártan magát az ajtót) elhallgat. Próbáltam már a csavarokon húzni ill öntapadós szivaccsal is körbeburkoltam a keret alatt, de ugyanúgy szól.

A másik, főleg hullámos utakon jön elő, az 5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább.

Módosítva : gedikart
Elküldve

Valaki már rájött (aki hasonló cipőben jár), hogy mitől zörög a kesztyűtartó? Ha nyomom/szorítom befelé (nyitott ajtónál magát a keretet, vagy zártan magát az ajtót) elhallgat. Próbáltam már a csavarokon húzni ill öntapadós szivaccsal is körbeburkoltam a keret alatt, de ugyanúgy szól.

A másik, főleg hullámos utakon jön elő, az 5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább.

Nekem a csomagtér lecsukásakor és rázós úton a rendszámtábla tartó zörgött annyira, hogy behallatszott. Lehet neked is az rezonál.

• Like 1
Elküldve

Na ezt így fejből nem tudom hogy kell állni, ma megnézem és ha addig senki nem írja meg akkor este megírom nekem hogy van.

Sikerült megnézned?

köszi

Elküldve

A normális a kopásmentes.Nincs még felpúposodva sem a dudagomb, nemhogy kiszakadva.Opel jel van rajta, nem Vauxhall.

Egy ilyen légzsák 15-20magyarpénzbe kerül.

Elküldve

Thx! Megtaláltam a kis fém "körmöket, azt feltoltam csavarhúzóval, és már jött is! :)

Köszi még egyszer!

Helló!

A kis fém "körmök" merre vannak, mert én egyszer már próbáltam és feladtam.

Köszi X

Elküldve

Köszi még egyszer!

Helló!

Köszi X

Elküldve

mitől zörög a kesztyűtartó?

...

5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább.

A kesztyűtartóra nincs ötletem, hidegben néha nekem is zörög, de már többnyire nem is hallom.

A hátsó rendszámtábla nekem is zörgött, elnémítottam, arra már nem emlékszem, hogyan.

Viszont kellett állítanom a kocsi páréves korában az ajtó zárján is, vagy a gumi nyomódott össze valamennyire az évek során, vagy a gyárban "merült az aksi" a csavarbehajtóban.

Szóval ha ezek valamelyike a zajforrás, akkor könnyen orvosolható a probléma.

• Like 1
Elküldve

Műszerfalat ki mivel ápol? Illetve mivel ne? :)

Popsitörlő.Nem vicc!!Libero, vagy Auchan márka mert nálam a többi szöszölt.Ezekből is az aeloverás változat.

Elküldve

Helló!

Köszi X

AMi az ablak és a kárpit között található fekete szövetes csík alatt van(Ami "törli" az üvegek mikor letekered.). Azt megemeled és ott lesznek. Kb 4-5 db van alatta. Csavarhúzóval szépen ki lehet onnan emelni és lejön a kárpit szépen. Visszatenni mókásabb, kis türelem játék. :D ;)

• Like 1
Elküldve

Popsitörlő.Nem vicc!!Libero, vagy Auchan márka mert nálam a többi szöszölt.Ezekből is az aeloverás változat.

Én is azt használom. A legjobb még kárpittisztításra is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.