Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok,

Leírnám, a ma délelőtti szívást a hátsó dob cserével. Alapvetően még jó volt a dob, de már az egyik sarkában a külső burkolat kirohadt, ezért (meg másért :) ) vettem rá elég jó áron egy méretpontos (elvileg->majd erről később) g astra hátsó dobot lehajló 80mm-es hátsó véggel.

A gyárilag a hátsó dobot a kipufcsővel összekötő bilincs odavolt egy ponton hegesztve a hátsó dob csövéhez. Persze a kerék felőli oldalon, hogy nehogy lásd elsőre aknából. Ezt sikerült kb. 1 óra alatt leütni/levágni (flex se fért be), majd a hátsó dob is csak úgy jött le, hogy a csövön lévő bevágást óvatosan flexxel továbbvágtuk és már elengedett.

Aztán jött a "méretpontos" paragi dob felrakása, persze ennek a felfogató fülein is hajtogatni kellett, újabb kb. 1,1-5 óra szívás....

De a végeredmény szerintem megérte, nem sokkal hangosabb mint a gyári, csak ha a kocsi mögött állsz lehet észrevenni.

Csatolok két képet:

IMG_20140628_113724_www.kepfeltoltes.hu_
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

IMG_20140628_113736_www.kepfeltoltes.hu_
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Módosítva : pszaby
Megosztás:

Sziasztok,

Leírnám, a ma délelőtti szívást a hátsó dob cserével. Alapvetően még jó volt a dob, de már az egyik sarkában a külső burkolat kirohadt, ezért (meg másért :) ) vettem rá elég jó áron egy méretpontos (elvileg->majd erről később) g astra hátsó dobot lehajló 80mm-es hátsó véggel.

[...]

Hello!

Nekem bejön, jól néz ki, ha esetleg készítenél róla videót, oszd meg velünk! Szívesen meghallgatnám, én is gondolkodtam már a cserén, bár a gyárinak nincs egyelőre semmi baja, csak lehetne picit más hangja :D

Megosztás:

Hello!

Nekem bejön, jól néz ki, ha esetleg készítenél róla videót, oszd meg velünk! Szívesen meghallgatnám, én is gondolkodtam már a cserén, bár a gyárinak nincs egyelőre semmi baja, csak lehetne picit más hangja :D

Köszi. Én is elraktam a gyári dobot, mert még jó az is. Majd fogok csinálni valamikor jövő héten. :P

Megosztás:

Szia!

Mivel az enyém classic, az enyémből is hiányzott.

A haveromtól csöveltem, 2 sörért, ugyanis elbontottak egy G-t.

Sajnos mire észrevettem a belső szigetelést eltüzelte (a tüzfal a belső oldalon is hiányosan van burkolva a classicban).

Szerintem számít, észre lehet venni a különbséget.

A beszereléshez nem árt a gödör, és el kellett vágnom ha jól emlékszem két helyen (nem akartam mindent szétszedni, anélkül meg nem lehetett befűzni.

Tehát a Classic II-ben gyárilag csak a motortető alatt volt szigetelés és a tűzfalon nincs??

Megosztás:

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy használ bárki olyan fejegységet, ami bluetooth kihangosítós? Vettem egy JVC KD-X310BT fejegységet. Játszik FLAC-et, szuperül szól, minden klassz, csak épp amiért legfőképpen vettem, hogy tud bluetooth kihangosítóként működni. Adták hozzá a vezetékes mikrofont, ami fel is lett rakva az A oszlopra (könnyebb volt mint gondoltam). Na most bármit állítok rajta, vállalhatatlanul érteni a túloldalt amit az autóban mondok. Már próbáltam több helyen is elhelyezni, de gyakorlatilag ha nincs 10 cm-en belül a számnál, akkor használhatatlan. Aki használ bluetooth kihangosítós fejegységet, leírhatná a tapasztalatait.

Megosztás:

Nekem ez van:

http://www.edigital.hu/Fejegyseg/Pioneer_MVH-350BT_Bluetooth-os_mechanika_nelkuli_fejegyseg-p334301.html

Tökéletes a telefonálás minősége mind a két oldalt.Mivel nem csak én vezetem a kocsit, hanem a feleségem is ezért beszéltem így is úgy is vele.Olyan mint ha a fülednél lenne a teló.Mondjuk én azért vettem meg ezt, mert Parrot bluetooth van benne, és azt tudtam hogy jó.

Megosztás:

Nekem ez van:

http://www.edigital.hu/Fejegyseg/Pioneer_MVH-350BT_Bluetooth-os_mechanika_nelkuli_fejegyseg-p334301.html

Tökéletes a telefonálás minősége mind a két oldalt.Mivel nem csak én vezetem a kocsit, hanem a feleségem is ezért beszéltem így is úgy is vele.Olyan mint ha a fülednél lenne a teló.Mondjuk én azért vettem meg ezt, mert Parrot bluetooth van benne, és azt tudtam hogy jó.

Ezt én is ismerem, valóban jó. Ami nem tökéletesen működik rajta, az a zenelejátszás telefonról. De ez nem is olyan fontos, hiszen van rajta USB.

Megosztás:

Ezt én is ismerem, valóban jó. Ami nem tökéletesen működik rajta, az a zenelejátszás telefonról. De ez nem is olyan fontos, hiszen van rajta USB.

Jelentek meg FLAC-et lejátszó Kenwood és JVC fejegységek. Ezek közül választottam olyat, ami BT kihangosítós is. Úgy tűnik, hogy valami gagyi mikrofon van hozzájuk, mert a manualokat nézegetve egyrészt az összes Kenwood és JVC ugyanúgy néz ki és kell kezelni, másrészt ugyanaz a mikrofon van mindhez... Csalódást keltő... Az autó bármely szegletében elhelyezve, ahol lehet rögzíteni, használhatatlan a végeredmény. Pedig a fejegység többi része szuperül működik.

Megosztás:

Jelentek meg FLAC-et lejátszó Kenwood és JVC fejegységek. Ezek közül választottam olyat, ami BT kihangosítós is. Úgy tűnik, hogy valami gagyi mikrofon van hozzájuk, mert a manualokat nézegetve egyrészt az összes Kenwood és JVC ugyanúgy néz ki és kell kezelni, másrészt ugyanaz a mikrofon van mindhez... Csalódást keltő... Az autó bármely szegletében elhelyezve, ahol lehet rögzíteni, használhatatlan a végeredmény. Pedig a fejegység többi része szuperül működik.

Azért egyforma, mert a JVC felvásárolta a Kenwood-ot.

Megosztás:

Üdv!

Srácok, lámpasötétítésről mi a véleményetek, mivel érdemes csinálni? fólia vagy valami festék? a festék utólag egyáltalán eltávolítható?

954d5e39c8911fd7164397f1664682cb.jpg

a kép csak illusztráció, valami ilyen füstös hatást szeretnék elérni, nem kell sötétebb.

Ötletek, vélemény?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.