Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na igen DV oldalán is láttam ezt,ezért is lepett meg a lemez.

Köszi imy!

Nálam sajnos nem volt semmi ilyen, De én olyan lemezeket találtam hozzá mint ami az F-hez van csak kisebb és pont bele megy annak a zöld műanyagnak a helyére :D

Elküldve

Nálam sajnos nem volt semmi ilyen, De én olyan lemezeket találtam hozzá mint ami az F-hez van csak kisebb és pont bele megy annak a zöld műanyagnak a helyére :D

Na megcsináltam én is az első ködlámpákat!

Nálam se volt lemezanya, még jó, hogy a biztonág kedvéért aláfeküdtem reggelm mielött elgurultam a ködlámpa izzókért. Igy egyuttal vettem lemezanyát is.

Es sem olyan szép zőőőd de tökéletesen a helyére passzol.

Íme:

DSC_0191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC_0192_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom hasonlóra gondoltál te is.

Ja és köszönöm a segítséget mindenkinek aki fórumozásával hozzá járult a sikeres ködlámpa beépítésemhez.

DV nek meg a részletes leírásért köszönet!

DSC_0198_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Like 2
Elküldve

Húú, olyan lemezt valahol lehet szerezni? Pár darab kellene a motoromra, onnan hiányzik, és anyásan van most jelenleg megoldva.

Elküldve

Sziasztok!

Szerintetek fel lehet szerelni utólag a caravan csomagtér ajtó aljára azt a műanyag díszlécet?Van rajta egy kis horpadás és az a díszlécszerűség pont eltakarná.Gondoltam,hogy szélvédőragasztóval feltenném,vagy valami hasonlóval.

Elküldve

Sziasztok!

Szerintetek fel lehet szerelni utólag a caravan csomagtér ajtó aljára azt a műanyag díszlécet?Van rajta egy kis horpadás és az a díszlécszerűség pont eltakarná.Gondoltam,hogy szélvédőragasztóval feltenném,vagy valami hasonlóval.

Gyárilag patentos, de a ragasztó is megfogja, vagy átmenőcsavar, hogy biztos legyen. :D

Elküldve

Gyárilag patentos, de a ragasztó is megfogja, vagy átmenőcsavar, hogy biztos legyen. :D

Neked nincsen-e véletlen olyanod szép ezüstben? :) Meg tükörburkolatod,nekem az is csúnya szürke.

Elküldve

Neked nincsen-e véletlen olyanod szép ezüstben? :) Meg tükörburkolatod,nekem az is csúnya szürke.

Nincsen. Tukorburkesz meg majd lesz a sajatomrol.
Elküldve

Na megcsináltam én is az első ködlámpákat!

Nálam se volt lemezanya, még jó, hogy a biztonág kedvéért aláfeküdtem reggelm mielött elgurultam a ködlámpa izzókért. Igy egyuttal vettem lemezanyát is.

Es sem olyan szép zőőőd de tökéletesen a helyére passzol.

Íme:

Gondolom hasonlóra gondoltál te is.

Ja és köszönöm a segítséget mindenkinek aki fórumozásával hozzá járult a sikeres ködlámpa beépítésemhez.

DV nek meg a részletes leírásért köszönet!

Igen, pontosan ezekre gondoltam.

Húú, olyan lemezt valahol lehet szerezni? Pár darab kellene a motoromra, onnan hiányzik, és anyásan van most jelenleg megoldva.

Talán van még otthon a dobozban a többi csavar között, megnézem ha haza érek. A többit meg megbeszéljük

• Like 1
Elküldve

Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy a hűtőrács mögött lepattintható műanyag ami a rács felső felét illetve az embléma alati részt lefedi az mi célt szolgál?

Ez lenne a gyári téli üzem? És nyáron le kellene pattintani?

Az enyémről ez hiányzik, csak a helye van...

Elküldve

Sziasztok!

Ma megjött a tetőcsomagtartóm a vateráról. 9000-ért thule. Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne kitisztítani a vályút, hogy erőlködés nélkül el tudjam tolni a műanyag takarólapokat? 7 év után először kap tetőcsomagtartót, de hiába szedtem ki időnként a port levelet alóla sajnos kezd akadni.... Esetleg húzzam el és a huzat is kiviszi simán? Netán porszívó?

Elküldve

Sziasztok!

Ma megjött a tetőcsomagtartóm a vateráról. 9000-ért thule. Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne kitisztítani a vályút, hogy erőlködés nélkül el tudjam tolni a műanyag takarólapokat? 7 év után először kap tetőcsomagtartót, de hiába szedtem ki időnként a port levelet alóla sajnos kezd akadni.... Esetleg húzzam el és a huzat is kiviszi simán? Netán porszívó?

Magasnyomású mosót a vályúba, amit csak bír, főképp a tető középvonala felől. Utána kis wd40 tili-toli.

Elküldve

Sziasztok! Weisz Dani még dolgozik? Elérhető még? Régi száma, oldala nem működik! Motorvezérlő javítás miatt kellene....

Köszi!

Elküldve

Sziasztok! Weisz Dani még dolgozik? Elérhető még? Régi száma, oldala nem működik! Motorvezérlő javítás miatt kellene....

Köszi!

Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni....

Elküldve

Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni....

Én is tudok egyet,Te kire gondoltál?

Elküldve

Ok, de Wesszről valaki valamit?

Elküldve

Sziasztok!

Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás?

Elküldve

Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás?

100 Ft-ért kikölcsönezheted pár percre bármely önki mosóban. Nagyobb szennyeződés esetén több percre is igénybe veheted.

Elküldve

Hi, esetleg beírnád az elérhetőségét? Múltkor épp érdeklődött valaki a fórumon. Én is csak 2 budapesti műhelyt tudtam, senki mást a környékről.

Elküldve

Hi, esetleg beírnád az elérhetőségét? Múltkor épp érdeklődött valaki a fórumon. Én is csak 2 budapesti műhelyt tudtam, senki mást a környékről.

Mivel a privát számát tudom, így ide nem szeretném csak úgy "bekiabálni". Nincs semmi sumákolás a háttérben, de mégiscsak személyes telefon... Privátban bárkinek minden további nélkül.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.