kobraCode Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Na igen DV oldalán is láttam ezt,ezért is lepett meg a lemez. Köszi imy! Nálam sajnos nem volt semmi ilyen, De én olyan lemezeket találtam hozzá mint ami az F-hez van csak kisebb és pont bele megy annak a zöld műanyagnak a helyére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Nálam sajnos nem volt semmi ilyen, De én olyan lemezeket találtam hozzá mint ami az F-hez van csak kisebb és pont bele megy annak a zöld műanyagnak a helyére :D Na megcsináltam én is az első ködlámpákat! Nálam se volt lemezanya, még jó, hogy a biztonág kedvéért aláfeküdtem reggelm mielött elgurultam a ködlámpa izzókért. Igy egyuttal vettem lemezanyát is. Es sem olyan szép zőőőd de tökéletesen a helyére passzol. Íme: Gondolom hasonlóra gondoltál te is. Ja és köszönöm a segítséget mindenkinek aki fórumozásával hozzá járult a sikeres ködlámpa beépítésemhez. DV nek meg a részletes leírásért köszönet! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Nálam sajnos nem volt semmi ilyen, De én olyan lemezeket találtam hozzá mint ami az F-hez van csak kisebb és pont bele megy annak a zöld műanyagnak a helyére :D Húú, olyan lemezt valahol lehet szerezni? Pár darab kellene a motoromra, onnan hiányzik, és anyásan van most jelenleg megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Sziasztok! Szerintetek fel lehet szerelni utólag a caravan csomagtér ajtó aljára azt a műanyag díszlécet?Van rajta egy kis horpadás és az a díszlécszerűség pont eltakarná.Gondoltam,hogy szélvédőragasztóval feltenném,vagy valami hasonlóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Sziasztok! Szerintetek fel lehet szerelni utólag a caravan csomagtér ajtó aljára azt a műanyag díszlécet?Van rajta egy kis horpadás és az a díszlécszerűség pont eltakarná.Gondoltam,hogy szélvédőragasztóval feltenném,vagy valami hasonlóval. Gyárilag patentos, de a ragasztó is megfogja, vagy átmenőcsavar, hogy biztos legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Gyárilag patentos, de a ragasztó is megfogja, vagy átmenőcsavar, hogy biztos legyen. :D Neked nincsen-e véletlen olyanod szép ezüstben? :) Meg tükörburkolatod,nekem az is csúnya szürke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Neked nincsen-e véletlen olyanod szép ezüstben? :) Meg tükörburkolatod,nekem az is csúnya szürke. Nincsen. Tukorburkesz meg majd lesz a sajatomrol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Nincsen. Tukorburkesz meg majd lesz a sajatomrol. Akkor azt kivárom :) Raksz rá szép kéket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Akkor azt kivárom :) Raksz rá szép kéket? Igen. Eleg volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Na megcsináltam én is az első ködlámpákat! Nálam se volt lemezanya, még jó, hogy a biztonág kedvéért aláfeküdtem reggelm mielött elgurultam a ködlámpa izzókért. Igy egyuttal vettem lemezanyát is. Es sem olyan szép zőőőd de tökéletesen a helyére passzol. Íme: Gondolom hasonlóra gondoltál te is. Ja és köszönöm a segítséget mindenkinek aki fórumozásával hozzá járult a sikeres ködlámpa beépítésemhez. DV nek meg a részletes leírásért köszönet! Igen, pontosan ezekre gondoltam. Húú, olyan lemezt valahol lehet szerezni? Pár darab kellene a motoromra, onnan hiányzik, és anyásan van most jelenleg megoldva. Talán van még otthon a dobozban a többi csavar között, megnézem ha haza érek. A többit meg megbeszéljük 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a hűtőrács mögött lepattintható műanyag ami a rács felső felét illetve az embléma alati részt lefedi az mi célt szolgál? Ez lenne a gyári téli üzem? És nyáron le kellene pattintani? Az enyémről ez hiányzik, csak a helye van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 Sziasztok! Ma megjött a tetőcsomagtartóm a vateráról. 9000-ért thule. Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne kitisztítani a vályút, hogy erőlködés nélkül el tudjam tolni a műanyag takarólapokat? 7 év után először kap tetőcsomagtartót, de hiába szedtem ki időnként a port levelet alóla sajnos kezd akadni.... Esetleg húzzam el és a huzat is kiviszi simán? Netán porszívó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 Sziasztok! Ma megjött a tetőcsomagtartóm a vateráról. 9000-ért thule. Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne kitisztítani a vályút, hogy erőlködés nélkül el tudjam tolni a műanyag takarólapokat? 7 év után először kap tetőcsomagtartót, de hiába szedtem ki időnként a port levelet alóla sajnos kezd akadni.... Esetleg húzzam el és a huzat is kiviszi simán? Netán porszívó? Magasnyomású mosót a vályúba, amit csak bír, főképp a tető középvonala felől. Utána kis wd40 tili-toli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Sziasztok! Weisz Dani még dolgozik? Elérhető még? Régi száma, oldala nem működik! Motorvezérlő javítás miatt kellene.... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Sziasztok! Weisz Dani még dolgozik? Elérhető még? Régi száma, oldala nem működik! Motorvezérlő javítás miatt kellene.... Köszi! Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni.... Én is tudok egyet,Te kire gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni.... Ok, de Wesszről valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Ok, de Wesszről valaki valamit?Szia!Próbáld meg a Facebookon. (de úgy látom külföldön van...)Üdv. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június12, 2014 Megoszt Elküldve Június12, 2014 Szia! Próbáld meg a Facebookon. (de úgy látom külföldön van...) Üdv. nyaralni ment a honap végén lesz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Sziasztok! Ma megjött a tetőcsomagtartóm a vateráról. 9000-ért thule. Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne kitisztítani a vályút, hogy erőlködés nélkül el tudjam tolni a műanyag takarólapokat? 7 év után először kap tetőcsomagtartót, de hiába szedtem ki időnként a port levelet alóla sajnos kezd akadni.... Esetleg húzzam el és a huzat is kiviszi simán? Netán porszívó? Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás? Benzinkut, onkiszolgalo moso. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás? Kompresszor Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Magasnyomásum nincs, valami garázsban kivitelezhető megoldás? 100 Ft-ért kikölcsönezheted pár percre bármely önki mosóban. Nagyobb szennyeződés esetén több percre is igénybe veheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Székesfehérváron van egy ilyen feladatokra szakosodott szaki/műhely. Minden ami az autók számítógépével kapcsolatos. Ha a prémium szegmens autóival meg tud küzdeni (BMW, MB), akkor szerintem az Opel sem lehet annyira problémás (pláne, hogy ő maga is Opel autókkal járkál). Iszonyat elfoglalt de érdemes vele beszélni.... Hi, esetleg beírnád az elérhetőségét? Múltkor épp érdeklődött valaki a fórumon. Én is csak 2 budapesti műhelyt tudtam, senki mást a környékről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Hi, esetleg beírnád az elérhetőségét? Múltkor épp érdeklődött valaki a fórumon. Én is csak 2 budapesti műhelyt tudtam, senki mást a környékről. Mivel a privát számát tudom, így ide nem szeretném csak úgy "bekiabálni". Nincs semmi sumákolás a háttérben, de mégiscsak személyes telefon... Privátban bárkinek minden további nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts