DM101 Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 Benzinszűrőből a Filtron márkát meritek ajánlani?Az 1500Ft a gyári 2700Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 Benzinszűrőből a Filtron márkát meritek ajánlani?Az 1500Ft a gyári 2700Ft. én abból gyárit vettem. levegő, és pollenszűrőből vettem Filtron-t. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 én abból gyárit vettem. levegő, és pollenszűrőből vettem Filtron-t. A benzinszűrőt milyen fogóval szoktad kiszedni?Tavaly fogó nélkül szerencsétlenkedtem ki, de idén nem akarok akkorát szivattyúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 Őszintén szólva én nem csináltam, szervizben cserélték, vittem más apróságokat is, gondoltam ha már egyéb dolgot csináltattam, extra-bónuszként kicseréltetem a szűrőt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morgó Medve Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 A benzinszűrőt milyen fogóval szoktad kiszedni?Tavaly fogó nélkül szerencsétlenkedtem ki, de idén nem akarok akkorát szivattyúzni. Ilyen sokat mész az autóval? Évente cseréled? Én a gyertya cserekor cserélem (50-60k km). Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 Ilyen sokat mész az autóval? Évente cseréled? Én a gyertya cserekor cserélem (50-60k km). Igen, évente cserélem és tavaly is ledöbbentem hogy mennyi kosz van a szűrőben! Szerintem megéri évente lecserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 Ez a 2-4% elég kevésnek tűnik. Vannak a városban ezek a sebességmérő-táblák, az alapján sokkal jelentősebb óracsalást sejtek, ha lehet azoknak hinni. :mean: Szia. Az enyém kb 2-4%-ot. 100-nál, a GPS 96-97 körül mutat. A téli gumim gyári méret (195/60 R 15) A Nyári gumim (195/65 R 15) azzal pontosan annyit mutat az óra, amennyit a GPS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koopal Elküldve Június3, 2014 Megoszt Elküldve Június3, 2014 (edited) Ez a 2-4% elég kevésnek tűnik. Vannak a városban ezek a sebességmérő-táblák, az alapján sokkal jelentősebb óracsalást sejtek, ha lehet azoknak hinni. :mean: Pedig nekem is ilyesmi, ha pontosan emlékszem, az enyém valós 96-nál (GPS) mutat 100-at. Kipróbáltam a digi kijelzővel is, az kevesebbet mutatott valamivel, mint az analóg, nagyjából pontos lehet - igaz, akkor nem ellenőriztem GPS-szel. De eltérések lehetnek, talán leginkább gumi miatt, más gyártmány, minimálisan más méret, esetleg alacsonyabb vagy magasabb nyomásérték és máris összejön +- 1-2%. Azok a sebességjelzők pedig kb. annyira lehetnek pontosak, mint az utcai hőmérők, vagy még annyira sem, gyanítom, hogy biztos ami biztos alapon felfelé csalnak. Módosítva Június3, 2014 : koopal Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Azt mondjátok meg nekem, hogy melyik H7-es lámpának van a legjobb fénye éjjeli vezetéshez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Azt mondjátok meg nekem, hogy melyik H7-es lámpának van a legjobb fénye éjjeli vezetéshez! Szerintem mint minden másnál is a gyárinak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 (edited) Azt mondjátok meg nekem, hogy melyik H7-es lámpának van a legjobb fénye éjjeli vezetéshez! Ha gyári hella testbe teszed és nem matt a búra, akkor a GE Megalight Ultra jó választás. Ha utángyártott a lámpa vagy matt, akkor édes mindegy mivel próbálsz több lument kicsikarni. Módosítva Június5, 2014 : beghyn 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Ha gyári hella testbe teszed és nem matt a búra, akkor a GE Megalight Ultra jó választás. Ha utángyártott a lámpa vagy matt, akkor édes mindegy mivel próbálsz több lument kicsikarni. Hét éves a kocsi, úgyhogy még elfogadható a lámpa.Nem látom rajta hogy matt lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Hét éves a kocsi, úgyhogy még elfogadható a lámpa.Nem látom rajta hogy matt lenne. Én meg azt hittem hogy a lámpát kérdezed, de közben rájöttem hogy az izzót :D Megalight NightBreaker +90%-osat használok, nagyon jó, de ha vizes az út akkor kevésbé jó. De láttam már +120%-osat is, nem tudom mennyivel tud többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Hét éves a kocsi, úgyhogy még elfogadható a lámpa.Nem látom rajta hogy matt lenne. Én meg azt hittem hogy a lámpát kérdezed, de közben rájöttem hogy az izzót :D Megalight NightBreaker +90%-osat használok, nagyon jó, de ha vizes az út akkor kevésbé jó. De láttam már +120%-osat is, nem tudom mennyivel tud többet. Én legutóbb autósboltban vettem Hella izzót (UV szűrős?). A dobozát meg tudom nézni, azt hiszem még nem dobtam ki. Tökéletes, ha jól emlékszem 800Ft/db... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Én meg azt hittem hogy a lámpát kérdezed, de közben rájöttem hogy az izzót :D Megalight NightBreaker +90%-osat használok, nagyon jó, de ha vizes az út akkor kevésbé jó. De láttam már +120%-osat is, nem tudom mennyivel tud többet. Szerintem ez Tungsram lesz,amúgy én is ezt használom,nekem tökéletes :icon13: Ennél fehérebb az Osram Nightbreaker,de vizes úton gyenge <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Azt mondjátok meg nekem, hogy melyik H7-es lámpának van a legjobb fénye éjjeli vezetéshez! http://www.vilagitas.eu/OSRAM_64210SV2_H7_FENYSZORO_IZZO_DUO_BOX Én ezt vettem az új lámpába, elég jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Szerintem ez Tungsram lesz,amúgy én is ezt használom,nekem tökéletes :icon13: Ennél fehérebb az Osram Nightbreaker,de vizes úton gyenge <_< Igen, jól mondod Tungsram! Nem emlékeztem rá, de szerintem jó, nekem legalábbis bejött. http://www.autofelszereles.eu/autoizzo-tungsramge-h7-megalight-ultra-90-55w-12v-t138231 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Jók ezek a Nightbreakerek,csak hamar kiégnek.Én már nem is vettem bele mégegyszer.Esetleg télen,akkor többet járok sötétbe.Most Hella long life-ot vettem,hátha nem tiszavirág életű:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Jók ezek a Nightbreakerek,csak hamar kiégnek.Én már nem is vettem bele mégegyszer.Esetleg télen,akkor többet járok sötétbe.Most Hella long life-ot vettem,hátha nem tiszavirág életű :) Vásárlás után mindjárt ilyet rajtam bele, 2 éve van meg a kocsi, télen égett ki az egyik, de a másik azóta is bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Vásárlás után mindjárt ilyet rajtam bele, 2 éve van meg a kocsi, télen égett ki az egyik, de a másik azóta is bírja. Akkor neked szerencséd volt vele.Vectrába a H4-es nekem is évekig bírta.Ez a H7 nem egy szerencsés konstrukció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a csavarnak a méreteit amivel fel lehet rögzíteni a ködlámpát? Megtaláltam a gyári csavart Cromaxon de azon a képen kívül semmi más paramétert nem találtam róla neten.(gondolom nem véletlenül) A helyi "Vasbóóótban" amúgy sincsenek sose a helyzet magaslatán így abban nem is bízok, hogy egy kép alapján beazonosítják nekem. Itthon még csak hasonló sincs, hogy kipróbáljam. Sürgős lenne. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a csavarnak a méreteit amivel fel lehet rögzíteni a ködlámpát? Megtaláltam a gyári csavart Cromaxon de azon a képen kívül semmi más paramétert nem találtam róla neten.(gondolom nem véletlenül) A helyi "Vasbóóótban" amúgy sincsenek sose a helyzet magaslatán így abban nem is bízok, hogy egy kép alapján beazonosítják nekem. Itthon még csak hasonló sincs, hogy kipróbáljam. Sürgős lenne. Köszönöm! Szia, lemezcsavar. A lámpa felfogatása úgy működik hogy egy lemezt helyezel fel a lökhárítóra, arra teszed a lámpa lábát majd áthajtod rajta a csavart. A csavar feje megfogja a lámpa lábát, de közben a lemezben tart alatta. Szerintem a méret nem nagyon lényeg, hisz ha nagyobb egy kicsit fúrsz nagyobb lyukat a lemezre. De ha most akarod feltenni először a ködlámpát akkor lemezt is kell hozzá szerezni! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Na ez a lemez dolog is új volt nekem. Igen most raknám fel először a ködöst. A múltkor mikor a fényszórókat szereltem be akkor nem volt tervben még a ködlámpa, így nem is néztem meg nagyon a felfogatásának a helyét. Na akkor holnap mindenképp lekerül a lökhárító ha beépítem ha nem... Szóval köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 (edited) Szia, lemezcsavar. A lámpa felfogatása úgy működik hogy egy lemezt helyezel fel a lökhárítóra, arra teszed a lámpa lábát majd áthajtod rajta a csavart. A csavar feje megfogja a lámpa lábát, de közben a lemezben tart alatta. Szerintem a méret nem nagyon lényeg, hisz ha nagyobb egy kicsit fúrsz nagyobb lyukat a lemezre. De ha most akarod feltenni először a ködlámpát akkor lemezt is kell hozzá szerezni! Húú, a felfogatásra van gyári megoldás. Tessék, amikor beépítettem. Módosítva Június6, 2014 : imy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 (edited) Na igen DV oldalán is láttam ezt,ezért is lepett meg a lemez. Köszi imy! Módosítva Június6, 2014 : Tenky89 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts