kobraCode Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 Hol árulják ezt a fóliatojó nyulat? :icon14: Keszthelyen. Amúgy Skyfol, de van még pár helyen az országban: http://www.skyfol.hu/hu/telepitok Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 Keszthelyen. Amúgy Skyfol, de van még pár helyen az országban: http://www.skyfol.hu/hu/telepitok Mennyi volt, ha publikus? Nekem is már párszor eszembe jutott, de valamiért mindig elmaradt. Féltem, hogy a kilátás romlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 (edited) Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Minden fórumtársnak! Nyuszika megtojta a fóliát az autómra ráadásul még a szélvédőre is tojt egy csíkot :D Szuper, jól áll neki! Módosítva Április21, 2014 : Stofl 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Mennyi volt, ha publikus? Nekem is már párszor eszembe jutott, de valamiért mindig elmaradt. Féltem, hogy a kilátás romlik. Puikus, 4000 a szélvédő csík, 24.000 a B oszloptól hátra és körbe. 7 év + élettartam garancia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lpr911 Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Sziasztok! Megvan még a jobb oldali sárvédő gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Ezt komolyan elhiszi valaki, hogy egy ~6 éves CNG-s taxiként üzemelő Zafirában 87e km van. :omg: Aki hirdeti, annak nem sok esze van. Kétlem, hogy ennyire keveset ment volna. Évi ~15e km, azaz napi átlag 40km. Én is többet megyek, pedig nem taxizok, s nem megy minden nap a kocsi. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira_b/opel_zafira_b_1.6_cng_enjoy-7551868 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Ezt komolyan elhiszi valaki, hogy egy ~6 éves CNG-s taxiként üzemelő Zafirában 87e km van. :omg: Aki hirdeti, annak nem sok esze van. Kétlem, hogy ennyire keveset ment volna. Évi ~15e km, azaz napi átlag 40km. Én is többet megyek, pedig nem taxizok, s nem megy minden nap a kocsi. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira_b/opel_zafira_b_1.6_cng_enjoy-7551868 Azt nem írta, hogy hányadik motorban van az a 87k km... (Mondjuk a második motorban van ennyi...) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Minden fórumtársnak! Nyuszika megtojta a fóliát az autómra ráadásul még a szélvédőre is tojt egy csíkot :D Úgy látom, Te sem apróztad el a sötétítés mértékét :D Na de ha "nyúl", akkor legyen kövér! :) Szép lett! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 egy nyúl paprikás rendel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 Úgy látom, Te sem apróztad el a sötétítés mértékét :D Na de ha "nyúl", akkor legyen kövér! :) Szép lett! Köszi! Pedig nem is a legsötétebb, ha az első ajtó felől nézel hátra akkor azért átlátszik egy picikét Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 egy nyúl paprikás rendel :D Már nincsenek, jó pár éve felszámoltuk az állományt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Üdv Cartársak Nyíregyről! :D Hibakódmentes szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Üdv Cartársak Nyíregyről! :D Hibakódmentes szép napot mindenkinek! Be van nyomódva a rendszámtáblád, vagy csak a kép csal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Be van nyomódva a rendszámtáblád, vagy csak a kép csal? Igen a 67 kicsit megvan nyomódva, kitudja milett vele, én így vettem, de gyári lökös, meg mögötte is minden okés :D lehet elcsapták vele a húsvéti nyulat xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Igen a 67 kicsit megvan nyomódva, kitudja milett vele, én így vettem, de gyári lökös, meg mögötte is minden okés :D lehet elcsapták vele a húsvéti nyulat xD Vagy kevés volt a garázsban a hely és az előtte álló biciklinek mindig nekimentek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Pénteken felfelé mikor mentem suliba, és szombaton hazafele mikor jöttem haza úgy néz ki, hogy pályamatrica nélkül mentem. Ma vettem észre, mikor venni, akartam, megnéztem, hogy mitől vegyek. Úgy emlékeztem holnap jár le, erre egy hete lejárt. Sárgavillogós matricaellenörző kocsival nem futottam össze, de úgy tudom M7-en Balatonkereszturtól Bp-ig biztos van fix kamera is. Ilyen esetben mit lehet tenni? Előtte mindig megvettem szabályosan a matrcicákat, mind meg is van.... A büntetést majd gondolom küldik, ahogy nézem ez napi 15e-be került így. :( Meg jött a büntetés. A 88-as és a 122-es km-nél egyik nap egyik, másik nap másik elkapott. Kaptam 2 levelet, 2x15e. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 sziasztok valakinek van tetőablak a verdában? érdekelne hogy hol vannak kivezetve a vízcsövek esetleg fotó is érdekelne Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Sziasztok! 1.4 xep-hez szeretnék gyújtógyertyát venni.Amit írnak hozzá az, FQR8LEU2, cromax oldalán rákerestem,3 darabot dob ki rá....melyik lehet ami ugyanez a fajta,mert van,német utángyártott,eredeti opel,és bosh,most akkor melyik lenne jó,ami ugyanez a fajta mert a leírásból ez nem nagyon derül ki?Íme a link.... https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/40600000-gyujtasrendszer/40600190-gyujtogyertya/141188-gyujtogyertya-opel-fqr8leu2-egypolusu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Sziasztok! 1.4 xep-hez szeretnék gyújtógyertyát venni.Amit írnak hozzá az, FQR8LEU2, cromax oldalán rákerestem,3 darabot dob ki rá....melyik lehet ami ugyanez a fajta,mert van,német utángyártott,eredeti opel,és bosh,most akkor melyik lenne jó,ami ugyanez a fajta mert a leírásból ez nem nagyon derül ki?Íme a link.... https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/40600000-gyujtasrendszer/40600190-gyujtogyertya/141188-gyujtogyertya-opel-fqr8leu2-egypolusu Vegyél gyárit. "eredeti opelt" De ha csak ezt rendeled akkor felesleges. Bemész a legközelebbi autósboltba és kérsz gyári gyertyát. Évjárat és motorkód alapján tudni fogják. Legalábbis a jobb helyeken tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frewulf Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Szia gyújtás kimaradásra utalnak!De a trafót akkor kizártátok!z14xe a motorkódod?Ez lehet hidrótőke gond is.Gyertya motorvezérlő hiba vagy szelep szorulás /kokszosodás.Nemkopogalapjáraton a géped? X16XEL. A trafóhíd jó, a gyertyák is... Nekem is a szelepszorulás a gyanús... Indításkor mintha minden rendben lenne, rá 1 mp-re kivillan a jel és elkezd kihagyni az egyik henger, nagyon here lesz a hangja is... Nem igazán tudom, mi lenne a kopogás alapjáraton, olyan szar lett a hangja, hogy csak azt hallom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Na nekem meg beázott az antennánál a kocsi.Kiszereltem,nyomtam alá FBS-t.Remélem jó lesz.Persze,hogy a szomszédtól kellett kölcsönkérnem 17-es csőkulcsot:) Találtam itthon mindenfélét,de pont az nincs soha ami kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Hátha valakinek aktuális lenne az izzó vásárlás: http://www.vilagitas.eu/osram_night_breaker_unlimited_h7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Hátha valakinek aktuális lenne az izzó vásárlás: http://www.vilagitas.eu/osram_night_breaker_unlimited_h7 Nekem nemrégen égett ki mindkettő nightbreaker.Télire veszek csak ilyet.Nyáron nem nagyon járok sötétbe.Vettem bele Hella longlife-ot.Amúgy jó áron adják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 (edited) Használt, vagy használ valamelyikőtök lézer/radardetektort? Egyre több a traffipax, ráadásul mostanában sokat mozgok olyan úton, ahol "kint felejtették" a sebességkorlátozó táblákat, így elég sokat tanyáznak arrafelé a rendőrök, pedig az indokolatlan sebességkorlátozás épp olyan balesetveszélyes... Kérdés: a 15ezer körüli érzékelők vajon érnek valamit, vagy felesleges pénzkidobás lenne? (pl. HeadLine RDV-300, EliTech BLS SX) Rendszámtábla magasságban kellene egyet elhelyezni, a másikat pedig bent. Van olyan típus elérhető áron ami ilyen 2 az 1-ben? Szívesen fogadok minden tanácsot, tapasztalatot, mivel nem vagyok otthon a témában csak neten olvasgatom a teszteket, leírásokat. Módosítva Április23, 2014 : peacetrang Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 1 éve van meg a gép, ez alatt 10e km ment bele. Mivel mindent gondosan dokumentáltam, kiszámoltam, mennyibe kerül havonta egy ilyen kaliberű autó használata erre az időtartamra és futásteljesítményre... hát autózni nincs ingyen, ráadásul én nem fogtam ki problémás vasat sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts