Geopake Elküldve Április5, 2014 Megoszt Elküldve Április5, 2014 Milyen "blade" kivitelű ablaktörlő lapátot érdemes venni, melyik gyártótól? Melyik típusok a legnépszerűbbek? Én Valeo xtremet vásároltam régebben a Vectrára.Teljesen jó volt,és nem annyira drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Április5, 2014 Megoszt Elküldve Április5, 2014 Eddig mindig megjött mindenem a kínaiaktól és 35 napon belül. És kicsit jobban bízom ilyen előreutalós dolgok esetében a paypal-ban, mint a sima utalásban, mert az elsőnél van jogom panasszal élni, addig az utóbbinál csak pisloghatok nagyokat, ha épp nem kapok semmit. Én a kínai vásárlásaimat paypal nélkül intéztem és eddig nem volt soha semmi gond. Kivéve egy esetet (anyagi kár itt sem ért) amikor fényképezőgépre szerelhető GPS-t vettem és mivel nem volt megfelelő a frissítési gyakorisága ezért visszaküldtem. Természetesen előtte egy-két emailt váltottam az eladó céggel és minden további nélkül visszautalták a vételárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2014 Megoszt Elküldve Április5, 2014 Itt nem arról volt szó, hogy kinek milyen tapasztalata van a különböző aukciós/vásárlós oldalakkal. Te írtál a bejegyzésedben olyat, hogy a plusz összeggel vásárol az ember "szolgáltatást". Egy boltban lehet, de a vaterán nem biztos. Itt megint nem konkrét boltról, emberről beszélek, mert Te sem arról beszéltél a vitatott posztodban. Csak szemet szúrt az, hogy az ebay-ről, illetve az ott árusító kínaiakról rossz véleményed van, ami ugyan úgy lehet a vaterásokról is. Ja és képzeld az ebay is tele van valódi emberekkel, boltokkal, számlával miegymással. Félreértés ne essék, én is vásárolok vateráról és ebay-ről is egyaránt. Csak én veled ellentétben türelmes ember vagyok, és amit megkaphatok kintről 2k-val olcsóbban, akkor azt kivárom. Eddig mindig megjött mindenem a kínaiaktól és 35 napon belül. És kicsit jobban bízom ilyen előreutalós dolgok esetében a paypal-ban, mint a sima utalásban, mert az elsőnél van jogom panasszal élni, addig az utóbbinál csak pisloghatok nagyokat, ha épp nem kapok semmit. 100 szónak is 1 a vége, nem leszünk egy véleményen ebben, kinek ez, kinek az. Az eBay előnye nem feltétlenül az 5€-s vagy párezer forintos tételeknél mutatkozik meg, hanem amikor egy idehaza 100e Ft-os telefont megkapsz 30e Ft-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április6, 2014 Megoszt Elküldve Április6, 2014 Az eBay előnye nem feltétlenül az 5€-s vagy párezer forintos tételeknél mutatkozik meg, hanem amikor egy idehaza 100e Ft-os telefont megkapsz 30e Ft-ért... Vagy ha épp vmi olyasmit keresel, amit itthon nem lehet megkapni, vagy épp kishazánkban ritkaságnak számít és ezért aranyáron adják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április6, 2014 Megoszt Elküldve Április6, 2014 Vagy ha épp vmi olyasmit keresel, amit itthon nem lehet megkapni, vagy épp kishazánkban ritkaságnak számít és ezért aranyáron adják.... Így van, ilyen estben -ritka/beszerezhetetlen- én is eBay-t használok, de egy tucattermék esetén és -alig- 2k differenciáért nem várok heteket/hónapokat (inkább országon belül, főként olyan terméknél ahol funkció is van, mert egy ilyen elektronikus kütyü jobb eséllyel lehet kehés mint egy dísztárgy vagy valami alkatrész)... De igazad van, nem leszünk egy véleményen. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 (edited) Az LPG topic hova a fenébe tűnt el?????? Módosítva Április7, 2014 : imy Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 (edited) Az LPG topic hova a fenébe tűnt el?????? Újabb megszorítások vannak, úgyhogy elvitte a narancssárga cica :D túl sok a topic xD Módosítva Április7, 2014 : nemeth_laca Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Az LPG topic hova a fenébe tűnt el?????? Átkerült egy másik helyre: OPEL FÓRUM / Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete - Információk / Környezetvédelem és balesetmegelőzés / Környezetvédelem közvetlen link: http://www.opelforum.hu/topic/1646-autogaz-lpg-az-astraban/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Újabb megszorítások vannak, úgyhogy elvitte a narancssárga cica :D túl sok a topic xD Csokuuulooom a kezeit annak a jó képességűnek, aki áttette oda.... Miért jobb az ott? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 ...És a coupé topic hova lett? Vele együtt eltűnt a banda is... :stare: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 ...És a coupé topic hova lett? Vele együtt eltűnt a banda is... :stare: Az meg itt van: http://www.opelforum.hu/topic/1065-astra-g-coupe/ De 1-2 régebbi fórumozó is eltűnt, pl mostanában nem látom M.Elek hozzászólásait sem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Az új Családtag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Az új Családtag :) :icon13: És a régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Az új Családtag :) Azt megkérdezhetem, hogy miért ez?Miért nem egy sima Opel, vagy egy kombi?Azért kérdezem, mert megnéztem az adatait és pl 356 L a csomagtartó ami elég gyatra, viszont egy gumigarnitúra elég borsos árban van ehhez a kocsihoz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Azt megkérdezhetem, hogy miért ez?Miért nem egy sima Opel, vagy egy kombi?Azért kérdezem, mert megnéztem az adatait és pl 356 L a csomagtartó ami elég gyatra, viszont egy gumigarnitúra elég borsos árban van ehhez a kocsihoz.. Ma már az Astrákat sem 15-ös kerékkel szerelik ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Ja, hogy téged ez zavar?! Engem meg az, hogy csúf szegény. :wacko: Azt megkérdezhetem, hogy miért ez?Miért nem egy sima Opel, vagy egy kombi?Azért kérdezem, mert megnéztem az adatait és pl 356 L a csomagtartó ami elég gyatra, viszont egy gumigarnitúra elég borsos árban van ehhez a kocsihoz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Ja, hogy téged ez zavar?! Engem meg az, hogy csúf szegény. :wacko: Szerintem jópofa egy kis gép ez, a kategóriájában teljesen rendben van, sőt pl egy Juke-hoz képest egyenesen műalkotás/remekmű (szerintem). Bár sokan ezen árban mást néznének/választanának, de kinek-mi jön be. Nem tudom pontosan mennyi is az annyi (pl. Astra-hoz mérve mennyibe fáj egy ilyen Mokka), de én személy szerint inkább Meriva-t vennék ha ezen méretben és Opel-ben kell gondolkodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 opel napon volt szerencsém belepattanni egy ilyenbe . igazi női cirkáló nem vagyok egy magas gyerek se túlzottan nagydarab de a tér érzet ebben a kocsiban elvész. szűknek mondanám. az új astra kombi egyszerűen álom volt. sokkal tágasabb számomra, kényelmesebb volt nem vérszívás ként írom . használd egészséggel és hibamentesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Nem igazán értem, hogy milyen szempontok szerint tudtok/akartok összemérni egy Astra J-t (pláne Caravan-t) egy Mokka-val? Két teljesen különböző szegmens, különböző méretkategória, különböző megcélzott vásárlói réteg... Biztosan ismét bennem van a hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Az új Családtag :) Gratulálok az új családtaghoz! Kívánom, hogy sok-sok hiba- és bosszankodás mentes kilométert töltsetek együtt. A témát érintő többi hozzászólással kapcsolatban: ízlések és pofonok. Unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Személy szerint én nem vennék ilyen autót, de ez az én saját véleményem. Jamies autóstárs viszont lehet, hogy sosem hallgatna olyan zenéket, mint én. :-) Ez így van jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 Sziasztok! Weszi-ről tud valaki valamit? Cégtudakozó szerint megszűnt, és a honlapja sem üzemel már!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeiteket, jókívánságokat! KobraCode Astra meg van, sosem adom el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeiteket, jókívánságokat! KobraCode Astra meg van, sosem adom el :) Helyes! Majd még azért kéne konzultálnunk az új jövevényedről! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Bár nem igazán ide illő téma, de hátha valakit érdelek a polcára egy Opel Astra G Caravan... (Igaz, ez egy Vauxhall, de itthon maga a modell -Opel Astra G- ritka mint a fehér holló piros pöttyökkel.) http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/1_43_opel_vauxhall_astra_g_kombi_metalkek_1879781384.html 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Találtam egy klassz lökhárítót.Ha minden igaz,még színben is stimmel.Nem sokkal drágább,mintha újrafényeztetném a régit.Na meg van benne ködlámpa is. http://www.kepfeltoltes.hu/view/140410/l_kh_r_t___1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140410/l_kh_r_t_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts