gezoli Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Vasárnaptól a LIDL-ben lesz nyomatékkulcs. 5000ft 28-210Nm-es nyomatékkal. Van értelme megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Sziasztok, A Skyfol Shark HP autófóliát ismeri valaki? Van vele esetleg tapasztalat? Ma kapta árajánlatot, B oszloptól hátrafelé nettó 24e Ft, első szélvédőre csík nettó 4e Ft. Szerintetek milyen árban van? Ja és 7 év gyártói garanciát adnak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Vasárnaptól a LIDL-ben lesz nyomatékkulcs. 5000ft 28-210Nm-es nyomatékkal. Van értelme megvenni? Persze! Nem kérdés!!! Nekem is van, igaz én Ausztriában vette egy kicsit és egy nagyot a louisba... Keressetek valami öregebb japánt, mondjuk Toyotát. Yaris praktikussága miatt nem sokkal kisebb mint a Fabia vagy a Polo, ráadásul alig eszik, és jól szedi a lábát, és nem egy elromlós típus. Vagy pár évvel öregebb Corolla. Kedvelem az Astrát, de amennyit ráköltöttem 3 év alatt, már megbántam, hogy anno nem a 2 évvel öregebb és mellé 200 ezerrel drágább Corollát hoztam el. Na jó, a külső is közre játszott. Igazság szerint a következő elképzelésem Astra H kombi. :icon10: :D Vagy valami japán... Én mikor vettem az astrát Corollát nézegettem. Azok 2-3 éves kocsik voltak, és 50-80e km-el 2M-ért. Az astrát megvettem 2.8-ért, garival 0km-el. Eddig nem nagyon kellett rá költenem, én meg vagyok vele elégedve (124e km, gariban egy féltengely szimering, azon kívül egy lambda szonda, egy olajszűrőház tömítés - ott a munka volt sok- és két kartelgázcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 (edited) Na majd megméretem,bár mikor beszéltem vele nem volt semmi ellenvetése.Szerintem nekem nem is gyárilag sötétített az üvegem.Lebutított classicom van :icon1: Sikerült vennem OPC hátsólámpákat.17 ezer Ft volt a pár. Nézd meg az üvegen milyen írás van, ha sötétített rá van írva valami olyasmi szöveg h "min. 70%". Sziasztok, A Skyfol Shark HP autófóliát ismeri valaki? Van vele esetleg tapasztalat? Ma kapta árajánlatot, B oszloptól hátrafelé nettó 24e Ft, első szélvédőre csík nettó 4e Ft. Szerintetek milyen árban van? Ja és 7 év gyártói garanciát adnak rá. Nekem az van fent, gondolom ez "városi" ár, nálam ugyanez 15ezer volt, de 20ezer alatt nem nagyon fóliázgatnak, úgyhogy kénytelen az ember elfogadni ezt az árat. szerk.: semmi bajom vele, lassan 1 éve lesz fent, szerintem nem nagyon lehet baja, ha normálisan megcsinálják. A fekete autón fekete lámpával tök jól mutat, már csak az első lámpát kéne lecserélnem fekete hátterűre :D Módosítva Március20, 2014 : peacetrang 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Persze! Nem kérdés!!! Nekem is van, igaz én Ausztriában vette egy kicsit és egy nagyot a louisba... Mármint a méréshatár miatt kérdezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 (edited) Vasárnaptól a LIDL-ben lesz nyomatékkulcs. 5000ft 28-210Nm-es nyomatékkal. Van értelme megvenni? Nem mondom, hogy pénzkidobás, de ezek nem túl pontosak. Elég nagy a meghúzási nyomatéktartomány, ezért valószínűleg bizonyos tartományban jó, a másikban meg nagy eltérések lesznek a ráírthoz képest. Minőségibb kulcsoknál 28-210Nm között legalább 2 kulcs között van elosztva a beállítási lehetőség. Módosítva Március20, 2014 : adyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Nekem ők mondták a legjobb árat.Még csereautót is adnak.(Maruti) http://www.foliadealer.hu/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Nem mondom, hogy pénzkidobás, de ezek nem túl pontosak. Elég nagy a meghúzási nyomatéktartomány, ezért valószínűleg bizonyos tartományban jó, a másikban meg nagy eltérések lesznek a ráírthoz képest. Minőségibb kulcsoknál 28-210Nm között legalább 2 kulcs között van elosztva a beállítási lehetőség. Köszönöm! Erre voltam kíváncsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 (edited) Nekem ilyen a fóliázás. Módosítva Március21, 2014 : Probert 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 (edited) Sziasztok! Tegnap volt üzemanyagszűrő csere és felkerültek a nyárigumik is. Érdekelne, hogy ki milyen szűrőt használ, mert sima unixosra lett cserélve, de benzinszagot érzek a kocsiban. Érdemes lenne inkább gyárit beszerezni, vagy mitől lehet? Egy csepp benzinnek sincs nyoma a szűrő körül, azt már ellenőriztem és beszaglásztam az AC-hoz is az ülés alá, de semmi szag onnan. Módosítva Március21, 2014 : peacetrang Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Sziasztok! Tegnap volt üzemanyagszűrő csere és felkerültek a nyárigumik is. Érdekelne, hogy ki milyen szűrőt használ, mert sima unixosra lett cserélve, de benzinszagot érzek a kocsiban. Érdemes lenne inkább gyárit beszerezni, vagy mitől lehet? Egy csepp benzinnek sincs nyoma a szűrő körül, azt már ellenőriztem és beszaglásztam az AC-hoz is az ülés alá, de semmi szag onnan. Ha cserekor nem csípték el rendesen a csövet, akkor ott kiszaladt pár deci. Várj vele pár napot, míg mindenhonnan kiszellőzik. De addig is lesd az alját szorgosan, nehogy drága tüzijáték legyen egy laza bilincs miatt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Nekem ők mondták a legjobb árat.Még csereautót is adnak.(Maruti) http://www.foliadealer.hu/index.html és mennyit mondtak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Ha cserekor nem csípték el rendesen a csövet, akkor ott kiszaladt pár deci. Várj vele pár napot, míg mindenhonnan kiszellőzik. De addig is lesd az alját szorgosan, nehogy drága tüzijáték legyen egy laza bilincs miatt. Igen, cserekor megszökött egy kis benzin, köszi! Akkor még várok türelmesen és nézegetem továbbra is, biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Sziasztok! Tegnap volt üzemanyagszűrő csere és felkerültek a nyárigumik is. Érdekelne, hogy ki milyen szűrőt használ, mert sima unixosra lett cserélve, de benzinszagot érzek a kocsiban. Érdemes lenne inkább gyárit beszerezni, vagy mitől lehet? Egy csepp benzinnek sincs nyoma a szűrő körül, azt már ellenőriztem és beszaglásztam az AC-hoz is az ülés alá, de semmi szag onnan. Ősszel Hans Pries-t szereltünk be (cromax-ban ajánlották), lekopogom, eddig semmi gond. (Nem volt benzinszag pedig itt is mente ki egy kicsi...) De tényleg várj pár napot meg néha nézz rá... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 és mennyit mondtak? 25 ezer Ft-ot B oszloptól hátrafelé.Nekem caravanom van,azon ugye több az üveg.Ami a legközelebb van hozzám fóliás(Jászberényi út) ott 33 ezret mondtak 3M-es fóliával. 8 ezerért elmegyek kicsit messzebb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 (edited) Valld be, hogy csak a Maruti miatt mész oda! :goofy: :sick: 25 ezer Ft-ot B oszloptól hátrafelé.Nekem caravanom van,azon ugye több az üveg.Ami a legközelebb van hozzám fóliás(Jászberényi út) ott 33 ezret mondtak 3M-es fóliával. 8 ezerért elmegyek kicsit messzebb:) Módosítva Március21, 2014 : Dannert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március21, 2014 Megoszt Elküldve Március21, 2014 Valld be, hogy csak a Maruti miatt mész oda! :goofy: :sick: Jaja,nagyon komoly a gép:) Unokanővéremnek meg a szembe szomszédomnak is van.Igaz,hogy még egyikkel sem mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 (edited) Felrakattam ma a nyári kerekeket,meg beszereltem az opc hátsólámpákat.Aztán olyan jó idő volt,hogy átpolíroztam a kocsit.Igaz hogy kézzel,mert valaki ellopta a sufniból a polírozógépemet.Már csak a fólia hiányzik róla,meg egy coupé vagy opc lökhárító. http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/545256693009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/378397679010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Csak sikerült képeket feltenni ide:) Módosítva Március22, 2014 : Geopake Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 (edited) Felrakattam ma a nyári kerekeket,meg beszereltem az opc hátsólámpákat.Aztán olyan jó idő volt,hogy átpolíroztam a kocsit.Igaz hogy kézzel,mert valaki ellopta a sufniból a polírozógépemet.Már csak a fólia hiányzik róla,meg egy coupé vagy opc lökhárító. http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/545256693009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/378397679010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Csak sikerült képeket feltenni ide:) Szép! Nekem is mindig egy kombi volt az álmom, de automatával nem találtam megfelelőt. Majdnem minden típusból a kombi jön be. A fólia sokat dob majd rajta és a lámpa is zsír. A Vauxhall-os rács is bejövős, csak beleillő Opel emblémával jobb lenne szerintem. Módosítva Március23, 2014 : Probert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Felrakattam ma a nyári kerekeket,meg beszereltem az opc hátsólámpákat.Aztán olyan jó idő volt,hogy átpolíroztam a kocsit.Igaz hogy kézzel,mert valaki ellopta a sufniból a polírozógépemet.Már csak a fólia hiányzik róla,meg egy coupé vagy opc lökhárító. http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/545256693009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/378397679010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Csak sikerült képeket feltenni ide:) A hátsó lámpák nagyon tetszenek! Grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Szép! Nekem is mindig egy kombi volt az álmom, de automatával nem találtam megfelelőt. Majdnem minden típusból a kombi jön be. A fólia sokat dob majd rajta és a lámpa is zsír. A Vauxhall-os rács is bejövős, csak beleillő Opel emblémával jobb lenne szerintem. Köszi.Én is jobban szeretem a kombikat.Nem is nézegettem semmi mást.Nekem jobban tetszik ez a Vauxhallos lény,mint a körbe zárt villám:) Igazából jel nélküli rácsot akartam venni,de aztán ezt vettem.Lehet majd veszek egy olyat is,és fóliázás után ráteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Sziasztok! segítségeteket kérném, vennék egy bluetooth-os ELM327 -OBD II.- műszert, és kérdezném, hogy az kompatibilis-e az én Gastrámmal? 1,6 16V, x16xel, 2000. évjárat, Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Sziasztok! az lenne a kérdésem. hogy az miért vagy mitől lehet hogy melegen néha azt csinálja hogy indítok beindul és 1 -ből le is áll!! 2x-3x megcsinálja azt utána meg jó mintha semmi baja nem lenne injektor tisztítóra gondoltam mer benzin szűrő az lett cserélve vagy szerintetek mi lehet??! 2005 ős 1.4i 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Sziasztok! az lenne a kérdésem. hogy az miért vagy mitől lehet hogy melegen néha azt csinálja hogy indítok beindul és 1 -ből le is áll!! 2x-3x megcsinálja azt utána meg jó mintha semmi baja nem lenne injektor tisztítóra gondoltam mer benzin szűrő az lett cserélve vagy szerintetek mi lehet??! 2005 ős 1.4i 16v EGR. Nekem is ezt csinálta, mikor megszorult. Még akkor is, mikor le volt vakolva, állandóan leállt indítás után, mert az ECU azt kapta, hogy hiba. Kicseréltem egy utángyártott ebayesre 10e HUF-ért, az is félre van fordtíva a vakoláson és azóta öröm bódottá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 EGR. Nekem is ezt csinálta, mikor megszorult. Még akkor is, mikor le volt vakolva, állandóan leállt indítás után, mert az ECU azt kapta, hogy hiba. Kicseréltem egy utángyártott ebayesre 10e HUF-ért, az is félre van fordtíva a vakoláson és azóta öröm bódottá. Értem köszi! akkor nekem is így kéne megcsinálnom! de még az is lehet az EGR től. hogy nem úgy megy egészen mind ahogy kéne neki mikor oda lépsz neki itthon meg tudom csinálni ezt a cserét meg a vakolást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts